Ποια ζώδια ξέρουν να περνάνε καλά και φυσικά, κακομαθαίνουν τον εαυτό τους;

 

Ποια ζώδια ξέρουν να περνάνε καλά και φυσικά, κακομαθαίνουν τον εαυτό τους;

Μερικά ζώδια είναι του καθήκοντος, άλλα είναι ελαφρώς τεμπέλικα, κι άλλα, γουστάρουν πολύ –και ξέρουν- πως να περνάνε καλά και να επιδιώκουν να… κακομαθαίνουν τον εαυτό τους, στην πρώτη ευκαιρία που τους δίνεται! 

 

Δεν είναι κακά παιδιά, απλώς κάνουν με περισσή ευκολία, εκείνο που πολλοί από εμάς θέλουμε, αλλά λίγοι το τολμάμε: Αφήνονται να απολαύσουν κάποια πράγματα, χωρίς… τύψεις!

 

Ταύρος

Όπως κι ο Ζυγός που βρίσκεται στην λίστα μας, το παιδί της Αφροδίτης, γνωρίζει και ξεχωρίζει με το υπέροχο του γούστο, ότι πιο όμορφο και καλό κυκλοφορεί εκεί έξω. Είναι δυνατόν να αρνηθεί στον εαυτό του μια μικρή γεύση; Φυσικά κι όχι! Το καλό με τον Ταύρο είναι ναι μεν θα κακομάθει τον εαυτό του, αλλά θα το κάνει αφού πρώτα έχει βεβαιωθεί ότι το αντέχει οικονομικά! Εύγε! 

 

Δίδυμος

Περίεργο που τους έχουμε στην λίστα; Φυσικά και όχι! Οι Δίδυμοι, αγαπούν να περνάνε καλά κι αν τους πεις “πάμε διακοπές στα Μπόρα Μπόρα;” Δεν βλέπουν το λόγο γιατί να αρνηθούν την ευκαιρία να περάσουν ακόμα καλύτερα!

Διαβάστε Επίσης  Ποια χρώματα σας φέρνουν τύχη ανάλογα με το ζώδιό σας

Το αστείο με τους Διδύμους είναι ότι δεν κακομαθαίνουν τους εαυτούς τους από χόμπι κι από άποψη, αλλά από την ανάγκη να γεμίζουν τον χρόνο τους από ωραίες εμπειρίες! Και φυσικά, μην τους μιλάς για το οικονομικό κομμάτι που εμπεριέχεται στην έννοια του “κακομαθαίνω”. Σαν τον Ζυγό, θα περάσει καλά τώρα και για μετά… έχει ο Θεός!

 

Λέων

Φυσικά κι έχει γούστο και μάλιστα ακριβό! Δεν είναι μυστικό! Όπως επίσης, δεν είναι μυστικό ότι του αρέσει να περιβάλλεται από ωραία πράγματα και γουστάρει τρελά να τον περιποιούνται! Γιατί να το κρύψομεν άλλωστε; Επίσης, δεν θα διστάσει να πληρώσει γενναία ποσά, χωρίς καθόλου τύψεις!

Το Λιοντάρι, θέλει μόνο το καλύτερο και το καλύτερο, θα πάρει! Τέλος! Καλά κάνει και κακομαθαίνει τον εαυτό του! Στο κάτω-κάτω, η μιζέρια και ο περιορισμός, δεν του πάνε καθόλου! 

Ζυγός

Όπως και ο φίλος του ο Ταύρος, έχει μύτη για τα όμορφα και τα ωραία αυτής της ζωής! Ο Ζυγός αγαπάει να περιποιείται τον εαυτό του, του αρέσει πολύ να απολαμβάνει ότι πιο φίνο υπάρχει και φυσικά, δεν θα διστάσει να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη για να το αποκτήσει. Το πως θα φέρει βόλτα μετά τα οικονομικά του, είναι ένα άλλο πονεμένο κεφάλαιο, αλλά ας μην μιλήσουμε για αυτό!

Διαβάστε Επίσης  Ποια ζώδια ζηλεύουν και ψάχνουν το κινητό του συντρόφου τους;

 

Τοξότης

Με Δία κυβερνήτη, πως να το μαζέψει το πράγμα, μου λες; Ο Τοξότης το παίρνει χαλαρά το όλο θέμα και παρόλο που δεν θα ξοδέψει συνειδητά, μπορεί εκεί που κάθεται επί μήνες ατάραχος, μια ωραία πρωία, να αποφασίσει ότι θέλει το τάδε ή το δείνα πράγμα και φυσικά, θα σηκωθεί από την καρέκλα του και θα το κάνει/αγοράσει!

Κι όταν ο Τοξότης αποφασίσει να ξοδέψει… καλυφθείτε! Δεν υπάρχει όριο, παρά μόνο ο Ουρανός! Παρόλα αυτά, για να είμαστε δίκαιοι, είναι και ο τύπος που με χαρά θα ξοδέψει και για τους άλλους, όχι μόνο για την πάρτη του! 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *