Φωτιά Μάτι: «Βαρύτατες ευθύνες» σε Δούρου, Ψινάκη και Καπάκη επιρρίπτει η Β. Φύτρου

Φωτιά Μάτι

Βαρύτατες ευθύνες στην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, στον τέως γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννη Καπάκη και στον δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη, καταλογίζει στη μήνυσή της η Βαρβάρα Φύτρου, η γυναίκα που έχασε σύζυγο και παιδιά, όταν ξέσπασε η φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος της Τύπος της Κυριακής», η κυρία Φύτρου επιρρίπτει σημαντικές ευθύνες και στους Σωτήριο Τερζούδη, τέως αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και στον Κωνσταντίνο Τσουβάλα, τέως αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε Επίσης  Κοινωνικό Μέρισμα 2018: Ποιοι θα λάβουν έως 877 ευρώ - Δικαιούχοι και κριτήρια

Μιλώντας ενώπιον του εισαγγελέα που ερευνά τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο συνολικά 96 ατόμων, η κυρία Φύτρου είπε: «Πρέπει να βρείτε ποιοι φταίνε. Εγώ θεωρώ αυτούς τους ανθρώπους υπεύθυνους για ό,τι έγινε εκείνο το απόγευμα και έχασα την οικογένειά μου».

«Σας παραδίδω τη μήνυσή μου. Εμμένω σε όσα αποδεικνύουν ότι υπάρχει ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο και κακουργηματική έκθεση. Για όλα τα άλλα να κάνετε ό,τι μπορείτε για να τα βρείτε. Δείτε ποιοι φταίνε και ποιοι όχι. Θεωρώ ότι συνυπεύθυνοι και συνυπαίτιοι αποκλειστικά είναι αυτοί τους οποίους κατήγγειλα με τη μήνυσή μου» πρόσθεσε η ίδια, απευθυνόμενη στον εισαγγελικό λειτουργό.

Διαβάστε Επίσης  Βασιλόπιτα χωρίς ζάχαρη από τον Ακη Πετρετζίκη!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *