Έλα στη θέση μου: Ο Ανδρέας Σοφοκλέους επιστρέφει ζητώντας εκδίκηση

Αντώνης Καφετζόπουλος,
Αντώνης Καφετζόπουλος,

Η σειρά «Έλα στη θέση μου» επιστρέφει με μεγάλες ανατροπές.

Στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές και νέες αφίξεις, οι οποίες θα ανατρέψουν ακόμα μία φορά τη ζωή των Σοφοκλέους.

Ένα από τα πρόσωπα που εισβάλλουν στην ιστορία, καψαλιστά ίο πιο σημαντικό, είναι ο Ανδρέας Σοφοκλέους. Πρόκειται για τον αδελφό του Πανικού και πατέρα του Δαμιανού και της Σύλβιας.

Σύμφωνα με το περιοδικό mytv τον συγκεκριμένο ρόλο θα ενσαρκώσει ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο οποίος εδώ και αρκετό διάστημα συζητά με τους ιθύνοντες της σειράς, και έκλεισε τελικά η συμφωνία. Πρόκειται για έναν τηλεοπτικό χαρακτήρα που απασχόλησε τους ήρωες λίγο πριν από το φινάλε του 2ου κύκλου, καθώς τα δύο παιδιά του, ο Δαμιανός και η Σύλβια, ανακάλυψαν ότι είναι ζωντανός και τον αναζητούσαν απεγνωσμένα.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Ζευγάρι στη σειρά, ζευγάρι και στη ζωή – Οι φωτό πρόδωσαν τη σχέση τους

Ωστόσο, εκείνος έκανε τη μεγάλη έκπληξη στο φινάλε του τελευταίου επεισοδίου και εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά στην Αιμιλία, την ώρα που εκείνη βρισκόταν στην εταιρεία της οικογένειας της Sofo express.

Η ισχυρή κυρία Σοφοκλέους αντίκρισε σοκαρισμένη και με τεράστια έκπληξη τον αδελφό του συζύγου της, καθώς μέχρι πρόσφατα όλοι τον θεωρούσαν νεκρό και δεν γνωρίζει τις προθέσεις του. Βέβαια, το τηλεοπτικό κοινό δεν είδε τότε το πρόσωπο του ήρωα, καθώς ο καταξιωμένος ηθοποιός δεν είχε κλείσει ακόμα τη συμφωνία με τους συντελεστές της σειράς.

Διαβάστε Επίσης  Σοφία Μαριόλα: Πρόβα νυφικού για τη μέλλουσα σύζυγό του Στράτου Τζώρτζογλου

Τι πρόκειται να συμβεί από εδώ και στο εξής; Ποιος είναι στην πραγματικότητα ο άνδρας αυτός που έρχεται από το παρελθόν και ποιες είναι οι διαθέσεις του;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *