Τατουάζ: Όλα όσα θα δούμε στον δεύτερο συγκλονιστικό κύκλο της επιτυχημένης σειράς!

Τι θα γίνει στο «Tατουάζ» στον 2ο κύκλο; Το περιοδικό Τηλέραμα αποκαλύπτει!

Μια νεαρή κοπέλα που ισχυρίζεται ότι είναι η… άγνωστη κόρη του Παύλου προκαλεί «κλυδωνισμούς» στον γάμο του με την Μάρθα.

Τι θα γίνει στο «Tατουάζ» στον 2ο κύκλο; Το περιοδικό Τηλέραμα αποκαλύπτει!

Δεμένοι όσο λίγα ζευγάρια και τρελά ερωτευμένοι, παρά τα πολλά χρόνια που μετρούν παντρεμένοι, η Μάρθα και ο Παύλος είναι από τους ήρωες του «Τατουάζ» που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό. Ο νέος κύκλος επεισοδίων όμως κρύβει και γι’ αυτούς εκπλήξεις, καθώς ο γάμος τους αναμένεται να περάσει νέες δοκιμασίες… Υπόδειγμα γονιών, μεγάλωσαν με πολλή αγάπη τον Αλέξανδρο την Αφροδίτη και την Ελένη. Παράλληλα βέβαια ανέλαβαν και την ανατροφή του Ορφέα, τον οποίο ποτέ δεν ξεχώρισαν από τα βιολογικά τους παιδιά.

Ένας… θυμόσοφος που λατρεύει τις λαϊκές παραδόσεις, καθετί ελληνικό, ενώ έχει τρελή αδυναμία στη γυναίκα και στα παιδιά του, ο Παύλος είναι ένας αληθινό καλόκαρδος άνθρωπος. Πολύ διαφορετικός από την αρκετά νεότερη του Μάρθα, που είναι ήρεμη, λιγομίλητη, σταθερός χαρακτήρας και ο ουσιαστικός στυλοβάτης της οικογένειας Μελά. Αν και διαφορετικοί, αυτοί οι δύο ερωτεύτηκαν παράφορα και έφτιαξαν μια δεμένη οικογένεια, χωρίς να βρεθεί ποτέ τίποτα και κανείς που θα μπορούσε να προκαλέσει αναταράξεις στη σχέση τους…

Διαβάστε Επίσης  Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: Παντρεύτηκε την Ινδή αγαπημένη στο Λιμένι της Μάνης! (βίντεο, φωτογραφίες)

«Πειρασμός» για τον Παύλο

Μέχρι που στον δρόμο του Παύλου βρέθηκε μια πρώην του, η οποία όχι μόνο άρχισε να τον φλερτάρει έντονα, αλλά κατόρθωσε να του αποσπάσει και τις οικονομίες του! Ουσιαστικά ποτέ δεν θέλησε να απατήσει τη Μάρθα, κολακεύτηκε όμως από το φλερτ της γυναίκας, αφού του… τόνωσε τον εγωισμό. Για κακή του τύχη, η Μάρθα τα έμαθε όλα και έτσι ο Παύλος είδε κι έπαθε να την πείσει ότι όχι μόνο δεν την απάτησε, αλλά ούτε μπορεί να διανοηθεί τη ζωή του χωρίς αυτήν αν τον χωρίσει. Τελικά οι δυο τους συμφιλιώθηκαν με… τα χίλια ζόρια.

Στο φινάλε του πρώτου κύκλου, ενώ βρίσκονταν στην ταβέρνα, ένα νεαρό κορίτσι εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά και, μόλις είδε τον Παύλο, έπεσε στην αγκαλιά του αποκαλώντας τον «μπαμπά»! Τόσο εκείνος όσο και η Μάρθα έμειναν άφωνοι… Στα νέα επεισόδια θα ξεκαθαρίσει το μυστήριο γύρω από την κοπέλα που… προσγειώθηκε ξαφνικά στις ζωές τους. Πρόκειται για κάποια παλιά «περιπέτεια» του Παύλου, από την οποία απέκτησε παιδί χωρίς να το ξέρει; Μήπως όντως κάποτε απάτησε τη Μάρθα; Με την πρόσφατη κρίση που πέρασε ο γάμος τους, δεν θα αργήσουν να προκύψουν νέες εντάσεις αν δεν λυθεί γρήγορα η παρεξήγηση ή αν ο Παύλος δεν έχει μια… πειστική απάντηση γι’ αυτή την υπόθεση.

Διαβάστε Επίσης  Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου: Έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της!

Μυστήριο με την «Ελένη»

Ενώ όλοι οι συνάδελφοι της λίγο πολύ ανεβάζουν φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου κύκλου του «Τατουάζ», η Έλενα Πιερίδου αποφεύγει τα «καρέ» που συνδέονται με τη σειρά. Λογικό, καθώς ακόμα κανείς δεν γνωρίζει αν ως Ελένη ξεψύχησε μετά τη δολοφονική επίθεση του Ορφέα. Και φυσικά η όμορφη ηθοποιός δεν θέλει να «προδώσει» τις εξελίξεις, παρόλο που οι φαν τη ρωτούν συνέχεια μέσω social media.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *