«Ημέρα ακρόασης πολιτών» καθιερώνει η ΕΛΑΣ

«Ημέρα ακρόασης πολιτών» καθιερώνει η ΕΛΑΣ
«Ημέρα ακρόασης πολιτών» καθιερώνει η ΕΛΑΣ

Ημέρα ακρόασης πολιτών καθιερώνεται από τον τρέχοντα μήνα, με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου.

Ειδικότερα, πενταμελής επιτροπή από τους προϊσταμένους των κλάδων του Αρχηγείου, θα δέχεται σε ακρόαση πολίτες που επιθυμούν να εκθέσουν δια ζώσης το πρόβλημά που τους απασχολεί, την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα, από τις 14.00 έως τις 22.00.

Στόχος, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, είναι να ισχυροποιηθεί η σχέση αμοιβαίας κατανόησης και εμπιστοσύνης της Αστυνομίας με την κοινωνία, αλλά και η εξασφάλιση της αποδοχής, της στήριξης και της συνεργασίας των πολιτών με το Σώμα.

Διαβάστε Επίσης  Σήμερα 13 Μαΐου εορτάζει η Αγία Γλυκερία

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτημάτων ακρόασης καθιστά αδύνατη τη δυνατότητα ανταπόκρισης στο σύνολό τους, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται από το Επιτελικό Γραφείο του Αρχηγού, προκειμένου είτε να επανακαθορίζεται ο χρόνος συνάντησης, είτε να επιλέγεται εναλλακτικός τρόπος χειρισμού του ζητήματος.

Οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν τα αιτήματα ακρόασης το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα, εγγράφως, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση request.chief@ astynomia.gr ή τηλεφωνικά στον αριθμό 210-692.59.86, καθημερινά 10.00 – 13.00. Κατ’ εξαίρεση, για τον τρέχοντα μήνα τα αιτήματα θα υποβάλλονται το χρονικό διάστημα από 21-25 Αυγούστου τις ίδιες ώρες.

Διαβάστε Επίσης  Βιβλική καταστροφή στον Παλαμά: Άρμα της Πυροσβεστικής στους οικισμούς

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *