3 θεραπευτικοί χυμοί για το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα

3 θεραπευτικοί χυμοί για το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα.fiftififti.eu
3 θεραπευτικοί χυμοί για το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα

 

3 θεραπευτικοί χυμοί για το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα

 

Το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα που οφείλεται σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, όπως είναι η καθημερινή και πολύωρη εργασία και πληκτρολόγηση στον υπολογιστή. Ένας αριθμός συμπτωμάτων χαρακτηρίζει αυτή την πάθηση όπως είναι η αδυναμία, η αδράνεια και το μυρμήγκιασμα των χεριών και των δαχτύλων.

Σπιτικές θεραπείες για το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα

Ο πρώτος χυμός στην λίστα μας περιλαμβάνει ένα γκρέιπφρουτ, ένα πορτοκάλι και μια φέτα ανανά χωρίς την φλούδα. Πλύνετε καλά τα πρώτα δυο φρούτα και κόψτε τα στην μέση. Στην συνέχεια στύψτε τα. Ρίξτε το υγρό στο μπλέντερ και προσθέστε την ψιλοκομμένη φέτα ανανά. Ανακατέψτε και τα τρία μαζί και στραγγίστε το μείγμα. Πίνετε ένα ποτήρι κάθε τρεις μέρες με άδειο στομάχι (ως προληπτικό μέτρο) ή καθημερινά (για να θεραπεύσετε τον πόνο ή τα συμπτώματα που σχετίζονται με το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα).

  • Ο δεύτερος χυμός περιλαμβάνει ένα φύλλο λάχανου και δυο πράσινα μήλα. Πλύνετε, ξεφλουδίστε και ψιλοκόψτε τα μήλα. Βάλτε τα σε ένα μπλέντερ μαζί με το φύλλο του λάχανου μαζί με επιπλέον νερό. Ανακατέψτε το μείγμα για μερικά λεπτά. Πίνετε ένα ποτήρι καθημερινά.
  • Τέλος, η τρίτη μας συνταγή περιλαμβάνει τα ακόλουθα υλικά: μια φέτα ανανά χωρίς φλούδα, μισό μήλο και μια λεπτή φέτα πιπερόριζας. Ψιλοκόψτε τον ανανά και βάλτε τον στο μπλέντερ. Προσθέστε το μήλο χωρίς την φλούδα και τα κουκούτσια και την φέτα της πιπερόριζας. Πίνετε ένα ποτήρι κάθε μέρα. Τα πρωινά κατά προτίμηση.
  • πηγή
  • ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣΚάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστε Επίσης  Πες «αντίο» στην τριχόπτωση με γάλα καρύδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *