Mάσκα ανύψωσης προσώπου για λιπαρό δέρμα με βάση ασπράδι αυγού

Συστατικά: 1 ασπράδι αυγού, 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού, 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι

Χτυπάμε το ασπράδι μέχρι να γίνει λείο,προσθέστε χυμό λεμονιού και μέλι. Αναμίξτε καλά. Απλώστε το μίγμα στο  πρόσωπο ως η  μάσκα να στεγνώσει. Είναι απαραίτητη η χρήση το σύνολο της σύνθεσης. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό μετά από 15-20 λεπτά.

Βρίσκεται σε ένα τμήμα της μάσκας περιέχει λεμόνιβιταμίνη C, φολικό οξύ, σίδηρο, και άλλα χρήσιμα αντικείμενα. Επιπλέον, ένα αντιοξειδωτικό ευρέως φάσματος και πολύτιμο προϊόν για την αφαίρεση κηλίδων ηλικίας, φακίδες και όλα τα είδη της φλεγμονής. Ένα αγαπημένο με πολλές μέλι δεν απαιτεί τη διαφήμιση. Προστατεύει το δέρμα, θρέφει και διεισδύει βαθιά στρώματα της επιδερμίδας. Μέλι – ένα εξαιρετικό μέσο για την αναζωογόνηση, είναι πλούσια σε πολλές βιταμίνες. λευκό αυγού είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ρ, περιέχει αμινοξέα. Λεπτούς πόρους, στεγνώνει και λειαίνει την επιδερμίδα.

Διαβάστε Επίσης  Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας με συσκευή εφίδρωσης

Αυτή η σπιτική μάσκα ανύψωσης προσώπου  είναι χρήσιμη στην γήρανση και χαλάρωση του δέρματος. Με σταθερές εσωτερικών διαδικασιών για 4-5 μήνες, μπορείτε να πάρετε ένα μεγάλο αποτέλεσμα!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *