Οι Έλληνες αθλητές αναπτερώνουν το ηθικό μας, χάλκινο και στο μπίτς βόλεϊ!

Οι Έλληνες αθλητές αναπτερώνουν το ηθικό μας, χάλκινο και στο μπίτς βόλεϊ!

Σε τρομερή κατάσταση ο ελληνικός αθλητισμός, με τους Έλληνες αθλητές να πραγματοποιούν απίστευτες εμφανίσεις σε όλα τα σπορ και τις διοργανώσεις τις τελευταίες ημέρες, με το νέο «χτύπημα» να έρχεται από τις Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου, που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο σε διεθνές τουρνουά του Λιχτεστάιν.

Μία ακόμη επιτυχία για την Ελλάδα και τον ελληνικό αθλητισμό, με τις πρωταθλήτριες Ελλάδας στο μπιτς βόλεϊ, Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου, να πανηγυρίζουν το πρώτο τους μετάλλιο σε διεθνές τουρνουά.

Διαβάστε Επίσης  Ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις 2018: Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες, που βρίσκονταν στο νούμερο 11 του ταμπλό, νίκησαν στον «μικρό» τελικό του τουρνουά -ενός αστεριού- της FIVB στο Βαντούζ του Λιχτενστάιν με 2-1 σετ (21-14, 10-21, 15-13) τις Ελβετίδες Μπόμπερ, Βέργκε, που ήταν στη θέση νούμερο ένα, πριν την έναρξη των αγώνων.
«Το πρώτο μας μετάλλιο στην FIVB είναι γεγονός! Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες με το αποτέλεσμα. Στόχος μας ήταν εξαρχής η τετράδα και τον πετύχαμε και με το παραπάνω. Είμαστε ομάδα και σε κάθε τουρνουά παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτερες. Τα καλύτερα έρχονται» δήλωσαν στο επίσημο site της ΕΟΠΕ οι δύο αθλήτριες.

Διαβάστε Επίσης  Λέρος: O μεγαλύτερος γιος αποκαλύπτει τον εφιάλτη που έζησε

 

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu