Άνδρη Θεοδότου: «Είναι ευλογία για έναν ηθοποιό να κατεβαίνει στην Επίδαυρο»

Άνδρη Θεοδότου: «Είναι ευλογία για έναν ηθοποιό να κατεβαίνει στην Επίδαυρο»

Η Άνδρη Θεοδότου κάνει περιοδεία αυτό το καλοκαίρι με τις «Θεσμοφοριάζουσες» και εξομολογήθηκε πώς νιώθει όταν παίζει στην Επίδαυρο.

Τι σε έκανε να πεις «ναι» στην αριστοφανική κωμωδία «Θεσμοφοριάζουσες»;

Τη δουλειά την είχα «κλείσει» από το προηγούμενο καλοκαίρι σ’ ένα τραπέζι στην Άνδρο. Ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος μου είπε «θέλω να κάνω τις “Θεσμοφοριάζουσες” του χρόνου, θέλεις να σε βάλω στην πρόταση;» και απάντησα «Εννοείται». Όταν με πήρε μετά τα Χριστούγεννα όπου σιγουρεύτηκε ότι θα το κάνει -και επειδή για μένα η μεγάλη μου αγάπη εξακολουθεί να είναι το θέατρο- είπα αμέσως το «ναι».

Διαβάστε Επίσης  Πάνος Βλάχος: Τραγούδι γροθιά στο στομάχι για την αποφυλάκιση Λιγνάδη

Το γεγονός ότι είχες «κλείσει» από νωρίς δουλειά για το καλοκαίρι, σου έδωσε μια… ανάσα;

Σίγουρα. Με τον άντρα μου είχαμε αποφασίσει ότι, αν μας παίρνει οικονομικά και χρονικά, τα καλοκαίρια δεν θα δουλεύουμε για να αφιερώνουμε χρόνο στο παιδί και σε εμάς. Αυτό το κάναμε τα προηγούμενα δύο καλοκαίρια και ήταν υπέροχα. Δεν δουλέψαμε από επιλογή κι ας ήταν λιγότερα τα χρήματα. Φέτος, όμως, μου άρεσε η πρόταση. Ήταν δελεαστικό το γεγονός ότι θα κάναμε μικρή περιοδεία κι ότι η ομάδα των ηθοποιών αποτελείται από νέους πρωταγωνιστές της γενιάς μας.

Διαβάστε Επίσης  Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Παρουσιάστρια του «My style rocks 3» με τις ευλογίες του Ατζούν

Ανάμεσα στους σταθμούς της περιοδείας ήταν το Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου. Έπαιξε τον ρόλο του;

Είναι ένα θέατρο από το οποίο όλοι οι ηθοποιοί θέλουμε να περάσουμε. Υπήρξα από τους τυχερούς ανθρώπους, γιατί ούσα μαθήτρια στο θέατρο Τέχνης παίζω στην Επίδαυρο από το δεύτερο έτος των σπουδών μου, οπότε αυτή η φορά ήταν η 14η. Είναι ευλογία για έναν ηθοποιό να κατεβαίνει στην Επίδαυρο.

Πηγή: mytv

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *