Ξάνθη: Σκότωσε τον φίλο του και αυτοκτόνησε

 δολοφονία

Ξεδιπλώνεται το θρίλερ που βρισκόταν σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στη Ξάνθη. Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης βγήκαν και, σύμφωνα με πληροφορίες, «έδειξαν» πως πίσω από τη δολοφονία του ασφαλιστή Κώστα Δαλακούρα στο γραφείο του την Τρίτη, βρισκόταν ο επιχειρηματίας Αγκόπ Μπαλατλιάν ο οποίος αυτοκτόνησε.

Ειδικότερα, ο δράστης, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο που διέπραξε το έγκλημα. Πίσω από τη διπλή τραγωδία, κρύβονται σοβαρές οικονομικές διαφορές.

Διαβάστε Επίσης  Βαγγέλης Φραγκούλης – «Τον δολοφόνησαν εδώ ή τον μετέφεραν…» – Οι ειδικοί μιλούν για την υπόθεση του Έλληνα υποπλοίαρχου

Ο Ξανθιώτης ασφαλιστής είχε βρεθεί νεκρός το απόγευμα της Τρίτης 7 Αυγούστου.

Πρόκειται για τον Κώστα Δαλακούρα, 55 ετών, τον οποίο βρήκε νεκρό στο ασφαλιστικό του γραφείο, στην οδό Τσιμισκή και Καραολή, η κόρη του. Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία, η οποία διαπίστωσε ότι πρόκειται για δολοφονία και απέκλεισε τον χώρο.

Ο νεκρός βρέθηκε γύρω στις 3 μ.μ. πεσμένος μπρούμυτα στο γραφείο του. Τη σκηνή του εγκλήματος εξέτασε άμεσα συνεργείο της σήμανσης, ενώ λίγο πριν τις 7 μ.μ. έφτασε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος διαπίστωσε ότι το θύμα πυροβολήθηκε γύρω στις 10 το πρωί στη θωρακική χώρα, ακριβώς στην καρδιά.

Διαβάστε Επίσης  Ουκρανία: Φωτογραφίες που σε κάνουν να λυγίσεις – Παιδιά στοιβαγμένα σε υπόγεια καταφύγια

Την ίδια ημέρα, στις 22.30 τη νύχτα, εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του και ο Ξανθιώτης επιχειρηματίας, ο οποίος, όπως αποδείχθηκε, ήταν ο δράστης του εγκλήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *