Αθηνά Ωνάση-Thierry Russel: Μίλησαν ξανά μετά από 15 χρόνια

Thierry Russel τα ξαναβρήκε με την Αθηνά Ωνάση Roussel και μετά από δεκαπέντε χρόνια προσπαθούν να αποκαταστήσουν την τραυματισμένη σχέση πατέρα-κόρης.

Το αίμα νερό δεν γίνεται. Έτσι και ο Thierry Russel τα ξαναβρήκε με την Αθηνά Ωνάση Roussel και μετά από δεκαπέντε χρόνια προσπαθούν να αποκαταστήσουν την τραυματισμένη σχέση πατέρα-κόρης.

Ήταν το μακρινό 2004 όταν το γυαλί στη πολυτάραχη σχέση πατέρα – κόρης έδειξε να ραγίζει οριστικά. Η Αθηνά τότε ήταν αμετάπιστη όσον αφορά στη σχέση της με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο και τον γάμο τους που έγινε έναν χρόνο αργότερα. Αυτή φαίνεται πως ήταν και η χαριστική βολή στη σχέση του Thierry με την Αθηνά. Προειδοποιώντας την πως ο Ντόντα την θέλει μόνο για τα λεφτά τους, της διαμήνυσε πως ο χωρισμός τους ήταν απλά θέμα χρόνου. Οι κακές γλώσσες μάλιστα έλεγαν τότε πως ο Russel αντέδρασε με αυτό τον τρόπο αναλογιζόμενος τη σχέση του με την Χριστίνα και τον δικό τους χωρισμό. Δεκατέσσερα χρόνια μετά επιβεβαιώθηκε.

Διαβάστε Επίσης  Survivor 30/3: Τραυματισμός σοκ για Σοϊλέδη – Η Ασημίνα στο νοσοκομείο

Η Αθηνά και ο Ντόντα τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Λίγο μετά την δημοσιοποίηση του σκανδάλου της απιστίας και πριν το πρώην ζευγάρι οδηγηθεί στις Βελγικές δικαστικές αίθουσες υπήρξε η πρώτη επικοινωνία ανάμεσα στον Thierry και την Αθηνά όπως αναφέρει στο δημοσίευμά του το περιοδικό Λοιπόν.

Εκείνος απέφυγε να επικρίνει την κόρη του για όσα συνέβησαν αντίθετα της ζήτησε να σταθεί στο πλευρό της και να της συμπαρασταθεί. Η σχέση βέβαια είχε αρχίσει σταδιακά να αποκαθίσταται. Αρχικά με τηλεφωνικές επικοινωνίες και στη συνέχεια με δύο συναντήσεις. Μια στο Βέλγιο, όπου διαμένει πλέον μόνιμα η Αθηνά Ωνάση και λίγο αργότερα μια δεύτερη στην Ελβετία όπου μένουν ο πατέρα της, τα ετεροθαλή αδέλφια της αλλά και η μητριά της.

Διαβάστε Επίσης  Άκης Σακελλαρίου: Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του

Όλη η οικογένεια πριν δύο εβδομάδες έκανε πολυτελείς διακοπές στο κοσμοπολίτικο θέρετρο του Σεντ Μπαρτε στην Καραϊβική. Έφθασαν με ιδιωτικό αεροσκάφος και διέμειναν ινκγόγκιντο σε πολυτελή βίλα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *