Άκης Σακελλαρίου: «Όσο ήμουν σε κώμα δεν έβλεπα όνειρα – Σαν να πέρασαν 10 λεπτά»

Εκτός εντατικής νοσηλεύεται ο Άκης Σακελλαρίου στο «Σωτηρία», σύμφωνα με τον καλό του φίλο και δημοσιογράφο Μάκη Προβατά.
Άκης Σακελλαρίου: «Όσο ήμουν σε κώμα δεν έβλεπα όνειρα – Σαν να πέρασαν 10 λεπτά»

Αίσιο τέλος φαίνετια να έχει η περιπέτεια της υγείας του γνωστού ηθοποιού Άκη Σακελλαρίου, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός εντατικής.

Εκτός εντατικής νοσηλεύεται ο Άκης Σακελλαρίου στο «Σωτηρία», σύμφωνα με τον καλό του φίλο και δημοσιογράφο Μάκη Προβατά. Ο δημοσιογράφος βρέθηκε στο νοσοκομείο, όπου και επισκέφθηκε τον ηθοποιό, ο οποίος του ζήτησε να γράψει δύο λόγια για την περιπέτεια του.

Αναλυτικά το κείμενό του είναι το εξής:

«Ο Άκης είναι ένας από τους τρεις-τέσσερις πιο παλιούς μου φίλους. Παρότι πήγα να τον δω αυτές τις μέρες που ήταν στην εντατική και οι φίλοι μεταξύ μας είχαμε διαρκή τηλεφωνική αλληλοενημέρωση για την κατάστασή του, σήμερα πήγα και τον είδα στο δωμάτιο που τον έχουν μεταφέρει εκτός εντατικής. Και ακολουθώ την παραίνεση του φίλου μου.

Διαβάστε Επίσης  Έλα στη θέση μου: Ο Βλάσης μαθαίνει το μεγάλο μυστικό της Μίκας και παθαίνει σοκ

«Μάκη, γράψε πέντε-δέκα σειρές εσύ από πρώτο χέρι». Αυτό μου είπε ο Άκης την ώρα που έφευγα. Όλη την ώρα ήταν εκεί ο γιος του Ορέστης και κάποια στιγμή ήρθε ο άλλος φίλος, Στέλιος Μάινας.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι κινδύνεψε η ζωή μου σοβαρά και ότι στην εντατική αυτό που συνέβη ήταν ότι κοιμόμουν συνεχόμενα δέκα μέρες» μου λέει.

«Δεν είχα συναίσθηση ούτε για ένα λεπτό, ούτε είδα όνειρα αυτές τις δέκα μέρες, είτε μου έλεγαν ότι κοιμόμουν δέκα μέρες είτε ότι κοιμόμουν δέκα λεπτά θα μου φαινόταν το ίδιο λογικό».

Διαβάστε Επίσης  « Αντε Γεια «- Ακούστε το νέο τραγούδι του Γιάννη Ζήνα

Είπαμε και ως κολλητοί φίλοι και πολλά άλλα, αλλά δεν γράφονται.

Υ.Γ. Μου άρεσε πάρα πολύ που ενθουσιάστηκε τόσο με το δώρο μου. Η απόδειξη ότι δεν άλλαξε καθόλου ο χαρακτήρας του μετά από αυτή την περιπέτεια».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *