Έλληνες Στρατιωτικοί: Το Κατάρ παίρνει πρωτοβουλίες για την απελευθέρωσή τους

Όπως δεσμεύτηκε ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Άμυνας του Κατάρ, στη συνάντηση του με τον Πάνο Καμμένο, το εμιράτο θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την αποφυλάκιση τους.

Aκόμη ένας κρίκος προστίθεται στην αλυσίδα της διεθνούς πίεσης προς την Τουρκία για την απελευθέρωση των δυο Ελλήνων Στρατιωτικών οι οποίοι κρατούνται παράνομα εδώ και 162 ημέρες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη.

Όπως δεσμεύτηκε ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Άμυνας του Κατάρ, στη συνάντηση του με τον Πάνο Καμμένο, το εμιράτο θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την αποφυλάκιση τους. “Εμείς με τους φίλους μας στην Τουρκία μπορούμε να συμβάλλουμε στην διευκόλυνση του διαλόγου σχετικά με ορσιμένα ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμμότητα.” ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Καλίντ Μπιν Μοχάμεντ Αλ Ατιγιάχ.

Διαβάστε Επίσης  ΗΛΙΟΣ – Spoiler: Τι θα συμβεί με το Δημήτρη! Θα ζήσει ή θα πεθάνει;

Από την πλευρά του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος υπογράμμισε τη σημασία που έχει η συμπαράσταση που εξέφρασε ο Καταρινός ομόλογος του, με δεδομένες τις ανεπτυγμένες διμερείς σχέσεις με την Τουρκία: “Τον ευχαρίστησα για ενδαιφέρον του για την κρατηση των Ελλήνων στρατιωτικών και τη βοήθεια που θέλει να προσφέρει, και αυτό έχιε μεγάλη σημασία γνωρίζοντας τις σχέσεις του Κατάρ με την Τουρκία.”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *