Δίαιτα με παγωτό, σουβλάκι και εύκολα φαγητά: Χάσε 5 κιλά το μήνα και απόλαυσε το καλοκαίρι όπως πρέπει

Η συγκεκριμένη δίαιτα σου επιτρέπει να φας και παγωτό και σουβλάκι, αλλά ταυτόχρονα θα σε βοηθήσει να χάσεις και πέντε κιλά σε ένα μήνα.

Βρισκόμαστε στον Αύγουστο! Ένας μήνας που χαρακτηρίζεται από τις διακοπές, τις χαλαρές στιγμές, και φυσικά το πολύ φαγητό. Από τη μία θέλεις να απολαύσεις όλα αυτά τα γλυκά και αλμυρά πιάτα που έχουν την τιμητική τους τον Αύγουστο, από την άλλη όμως θέλεις να χάσεις και μερικά κιλά. Με τη δίαιτα που προτείνει σήμερα η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Κλειώ Δημητριάδου μπορείς να κάνεις όλα όσα θες.

Διαβάστε Επίσης  Πώς φτιάχνεται το νερό αγκινάρας;

Η συγκεκριμένη δίαιτα σου επιτρέπει να φας και παγωτό και σουβλάκι, αλλά ταυτόχρονα θα σε βοηθήσει να χάσεις και πέντε κιλά σε ένα μήνα. Επιπλέον, το μενού απαρτίζεται από εύκολα και οικονομικά πιάτα που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου χωρίς να περάσεις άπειρες ώρες στην κουζίνα (ξέρω ότι τώρα θέλεις να κάνεις συνέχεια βόλτες). Επίσης, τα κυρίως γεύματα θα τα βρεις εύκολα σε ταβέρνες και εστιατόρια, σε περίπτωση που βρίσκεσαι διακοπές. Ουφφφ τα είπα όλα! Ναι ναι, τόσα καλά σε μια μόνο δίαιτα! Και όλα αυτά για να απολαύσεις το καλοκαίρι όπως πρέπει και όπως σου αξίζει, χωρίς να καταπιεστείς και να ανησυχείς για τα κιλά σου!

Διαβάστε Επίσης  Αυτά είναι τα βότανα που κόβουν την όρεξη και βοηθούν στο αδυνάτισμα

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu