Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (5/8)

Κοινωνικές συναναστροφές με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους, αλλά και νέες ευχάριστες γνωριμίες θα πρέπει να είναι στο πρόγραμμα της ημέρας, αλλά οι πλανητικές όψεις δεν επιτρέπουν το μυαλό μας να ταξιδέψει ήσυχο. Εκκρεμότητες, προβλήματα εργασιακά και παρεξηγήσεις θα παραμείνουν στην πρώτη γραμμή και δεν θα αφήσουν χρόνο για ανάπαυλα, παρά το γεγονός ότι είναι Κυριακή.

ΚΡΙΟΣ
Στα επαγγελματικά σας καλό θα ήταν να σταματήσετε τις απερισκεψίες και θα πρέπει να δώσετε το  100% του εαυτού σας και των δυνατοτήτων σας. Στα αισθηματικά θα υπάρξουν αλλαγές και καλό θα ήταν να βγάλετε την ευχάριστη πλευρά του εαυτού σας και να εκδηλώσετε με ειλικρίνεια αυτό που πραγματικά νιώθετε. Τα οικονομικά σας  χρειάζονται περισσότερη προσοχή, καθώς οι καιροί είναι δύσκολοι και νέες ανάγκες προκύπτουν διαρκώς. Ερωτικά κάποια γεγονότα θα σας εκπλήξουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Το ενδιαφέρον των Ταύρων αυτήν την περίοδο θα μονοπωλείται από ζητήματα οικονομικής φύσεως. Στα επαγγελματικά αναθεωρήστε τον τρόπο που σκέφτεστε πριν αποφασίσετε. Με αυτόν τον τρόπο θα αναθεωρήσετε λάθη και δύσκολα θα τα επαναλάβετε. Στα αισθηματικά σας τα πράγματα θα είναι πιο ήρεμα καθώς θα βρείτε τις ιδανικές συνθήκες για συζήτηση, ώστε να βελτιώσετε την τεταμένη κατάσταση που πιθανόν υπήρξε τις προηγούμενες μέρες. Στον οικονομικό τομέα πρέπει να ανασυνταχτείτε και να ακολουθήσετε πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στον επαγγελματικό τομέα επιστρατεύστε την τετράγωνη λογική σας και μην μπείτε σε δεύτερες σκέψεις για τις αποφάσεις σας. Επιδιώξτε να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας και σε περίπτωση που βρίσκεστε σε αναζήτηση ερωτικού συντρόφου αναθεωρήστε τις μεθόδους προσέγγισης. Τα οικονομικά σας χρειάζονται πολύ καλό προγραμματισμό, προκειμένου να καταφέρεται να ορθοποδήσετε. Οικογένεια και φίλοι θα ζητήσουν τη συνδρομή σας το επόμενο διάστημα. Να είστε κοντά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δώστε προτεραιότητα στα επαγγελματικά σας. Οι αστρολογικές όψεις φαίνεται να σας ευνοούν. Η υπόθεση είναι στα χέρια σας για το εάν μπορέσετε να δείξετε τις νέες ιδέες που έχετε και πως αυτές μπορούν να υλοποιηθούν. Στα αισθηματικά σας αφήστε στην άκρη μιζέριες και παράπονα και επικεντρωθείτε στο να βελτιώσετε την ατμόσφαιρα στην σχέση σας. Στα οικονομικά σας μην αφήσεις δυσκολίες ή γνώμες τρίτων να σας επηρεάσουν και να σας πτοήσουν.

Διαβάστε Επίσης  Το κλειδί της ευτυχίας και τα 12 ζώδια

ΛΕΩΝ
Αυτήν την ημέρα θα είστε πολύ δραστήριοι. Κοινωνικές συναναστροφές, θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σημαντικά  πράγματα που μέχρι τώρα δεν τολμούσατε να επιδιώξετε. Στο χώρο της δουλειάς σας θα κυριαρχήσουν εντάσεις, οπότε καλό θα ήταν να κρατήσετε ουδέτερη στάση και χαμηλούς τόνους. Είναι μια μέρα που θα κάνετε αλλαγές που θα αναβαθμίσουν τις σχέσεις σας και που θα σας βοηθήσουν να παίρνετε μέσα από αυτή όσα έχετε πραγματικά ανάγκη. Στα οικονομικά προγραμματιστείτε σωστά, προκειμένου να σημειώσετε την επιθυμητή άνοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ισορροπία προβλέπεται στα επαγγελματικά σας. Προσοχή όμως, καθώς ξεχασμένα θέματα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περιμένατε. Στις σχέσεις σας κρατήστε διπλωματική στάση και κάντε για λίγο το κορόιδο. Φροντίστε να μην ξεσπάτε τα νεύρα σας στο άλλο σας μισό. Τα οικονομικά σας δεν είναι στην επιθυμητή κατάσταση, για αυτό φροντίστε να  τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις που σας προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό.

ΖΥΓΟΣ
Στον επαγγελματικό τομέα καλό θα ήταν να προβείτε σε κλείσιμο συμφωνιών ή συνεργασιών, αφού η τύχη σας ευνοεί. Στα αισθηματικά σας πρέπει να καταλάβετε ότι δεν γίνετε να κυλούν πάντα ρόδινα. Είναι λογικό να έρχονται στιγμές με εντάσεις ή και ακόμη να προκύπτουν δεδομένα που δεν υπολογίζατε και σας αναγκάζουν να προσαρμοστείτε σε αυτά. Τα οικονομικά σας φαίνονται να ανακάμπτουν, όμως σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να επαναπαυτείτε σε αυτήν την κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλό θα ήταν στα επαγγελματικά σας να γίνεται πιο δραστήριοι  και διεκδικητικοί, ώστε να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο. Προχωρήστε όμως χωρίς θράσος στις κινήσεις που θέλετε, αλλά με ευγένεια και διπλωματία. Στη σχέση σας τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν μια χαρά, οπότε δεν έχετε παρά να χαλαρώσετε και να απολαύσετε αυτό που έχετε. Στα οικονομικά σας αναμένεται μια ευνοϊκή περίοδος. Χρειάζεται να δίνετε σημασία στα προβλήματα της οικογένειάς σας κάποιες φορές.

Διαβάστε Επίσης  Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουλίου 2023 για όλα τα ζώδια από την Άντα Λεούση

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στη δουλειά σας, φροντίστε  να υιοθετήσετε νέες μεθόδους, που θα σας εξασφαλίσουν τη δυνατότητα έξυπνων ελιγμών, σε περίπτωση που τα πράγματα δεν έρθουν όπως τα σχεδιάζετε. Βελτίωσε άμεσα τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Στο κομμάτι των σχέσεων βγάλτε στην επιφάνεια το καλό σας πρόσωπο, ώστε να κερδίσετε ξανά το άτομο που σας ενδιαφέρει. Στον οικονομικό τομέα, πρέπει να αποφύγετε ανοίγματα και ρίσκα, γιατί ίσως βρεθείτε προ εκπλήξεως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα επαγγελματικά σας χρειάζονται περισσότερη προσοχή, οπότε ανασκουμπωθείτε και δρομολογήστε σχέδια και αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να σημειώσετε την απαραίτητη άνοδο. Στα αισθηματικά πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και διορθώστε οτιδήποτε στραβό στη σχέση σας. Για τους αδέσμευτους είναι η κατάλληλη περίοδος για να βγουν σιγά σιγά από το καβούκι τους. Επιδιώξτε να ταχτοποιήσετε όλες σας τις οφειλές, ώστε να ανακουφιστείτε και αποφύγετε  τα περιττά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φροντίστε να αλλάξετε τη στάση και την τακτική στα εργασιακά σας. Ασχοληθείτε μόνο με τα σημαντικά και τα ουσιώδη. Στον αισθηματικό τομέα, επιδιώξτε να γίνετε πιο συζητήσιμοι και διαλλακτικοί, αντί να είστε ισχυρογνώμων. Αυτό ίσως να προκαλέσει ρήξεις με το ταίρι σας και ειδικά τώρα την περίοδο των διακοπών δεν το έχετε ανάγκη. Προσπαθήστε στα οικονομικά σας να είστε συγκρατημένοι, γιατί είσαι επιρρεπείς σε αλόγιστες σπατάλες που σας φέρνουν διαρκώς σε αδιέξοδο.

ΙΧΘΥΕΣ
Καλό θα ήταν από εδώ και πέρα να αντιμετωπίζετε τις ευθύνες της δουλειάς σας με περισσότερη υπευθυνότητα και συνέπεια, ώστε να βελτιώσετε την κατάσταση. Στα αισθηματικά θα κάνετε αλλαγές που θα αναβαθμίσουν τη σχέση σας και που θα σας βοηθήσουν να παίρνετε μέσα από αυτή όσα έχετε πραγματικά ανάγκη. Ανάλογα θα πρέπει να αρχίζετε να διαχειρίζεστε και τα οικονομικά σας ζητήματα, βάζοντας άμεσα φρένο σε αλόγιστες σπατάλες και μελετώντας προσεκτικά κάθε σας κίνηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *