Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου
Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου

Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2018 για το ζώδιό σου! Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή τον Αύγουστο 2018 ανάλογα με τις αστρολογικές όψεις.

 

ΚΡΙΟΣ

Στα αισθηματικά είσαι αποφασισμένος να κοιτάξεις μπροστά και να δεις τον τομέα αυτό της ζωής σου να εξελίσσεται. Η Αφροδίτη θα κινείται στην Παρθένο από τις 7 και μετά, ένα γεγονός που φέρνει και πάλι τα πράγματα στη φυσιολογική τους ροή. Η διαίσθηση ισχυροποιείται και θα καταφέρει να σου δώσει απαντήσεις στην προσωπική σου ζωή. Η γοητεία και η σεξουαλικότητα είναι έντονα επάνω σου, οπότε στην περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, το μέλλον αναμένεται γεμάτο πάθος. Αν πάλι ψάχνεις να βρεις κάποιον για να σε συγκινήσει, είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα!

ΤΑΥΡΟΣ

Στα αισθηματικά με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στον Ζυγό στις 7 ξεκινάει μια περίοδος που το πάθος καταλαγιάζει και σε αφήνει να σκεφτείς πιο ξεκάθαρα τα δεδομένα της σχέσης. Ο σεβασμός, η καλή επικοινωνία, η ακρίβεια και η πειθαρχία έχουν μεγάλη σημασία για εσένα και φροντίζεις να το κάνεις ξεκάθαρο στον σύντροφό σου. Φρόντισε μόνο να μην είσαι οξύς στην κριτική σου και να βρεις τον σωστό τρόπο να εκφράσεις αυτό που θέλεις, γιατί κινδυνεύεις να δημιουργήσεις ένταση. Αν είσαι ένας από τους μοναχικούς του ζωδίου, τα στάνταρ σου είναι υψηλά και δεν φαίνεται να κάνεις σκόντο στις προτιμήσεις σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν η σχέση σου βρίσκεται σε μια φάση με εντάσεις, αλλαγές και σκαμπανεβάσματα, η Αφροδίτη μπαίνοντας στον Ζυγό στις 7 σηματοδοτεί μια περίοδο που τα πράγματα θα αρχίσουν να τακτοποιούνται. Επιδιώκεις την ανανέωση της σχέσης, αλλά με έναν τρόπο που θα επιφέρει την τάξη, τον σεβασμό στη βάση της και την ευαισθησία. Εσύ πάλι που αναζητάς να βρεις το άλλο σου μισό, κάνε την κίνησή σου από τις 19 και μετά που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία και θα σου χαρίσει λάμψη και ακαταμάχητη γοητεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα αισθηματικά σου ζητήματα ο μήνας αυτός με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στον Ζυγό από τις 7 και μετά στρέφει το ενδιαφέρον σου περισσότερο στην πνευματική αναζήτηση και στην συναισθηματική ισορροπία. Επιδιώκεις την ουσιαστική ηρεμία και την πραγματική επικοινωνία. Αν δεν λύσεις τα προβλήματα στη βάση τους, η επιφανειακή επίλυση δεν θα ικανοποιήσει τους στόχους σου. Είσαι διατεθειμένος να ρίξεις «νερό στο κρασί σου», αρκεί αυτό να έχει ως συνέπεια την προστασία του ανθρώπου που αγαπάς και την μεταξύ σας αρμονία. Αν είσαι μόνος, το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδανικό για βόλτες, φλερτ και ενδιαφέρουσες εξελίξεις!

ΛΕΩΝ

Αν στην σχέση σου έβρισκες συνέχεια εμπόδια, αν ήθελες να κάνεις το επόμενο βήμα και όλο και κάτι σε καθυστερούσε, αυτόν τον μήνα θα καταφέρεις να πας παρακάτω. Η Αφροδίτη από τις 7 και μετά στον Ζυγό σε βοηθάει να δεις με αισιοδοξία το μέλλον και να δρομολογήσεις τις αλλαγές που επιθυμείς βαθιά. Σε όλο αυτό βεβαιώσου ότι ακούς και τον σύντροφό σου, γιατί ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 19 σε κάνει αρκετά απαιτητικό και πιεστικό. Αν είσαι μόνος, μπορείς να φλερτάρεις και να χαρίσεις το χαμόγελό σου σε αγνώστους και γρήγορα θα έχεις θετικά αποτελέσματα σχετικά με τον τομέα της δέσμευσης.

Διαβάστε Επίσης  Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε καλύπτει ο σύντροφός σου συναισθηματικά, σεξουαλικά, ανθρώπινα και σε κάθε άλλο επίπεδο; Είσαι απαιτητικός και δεν θα το κρύψεις. Θα είσαι επικριτικός πολλές φορές, αφού θέλεις ξεκάθαρα να περάσεις το μήνυμα ότι δεν αρκείσαι σε μετριότητες. Θες την αρμονία στη σχέση, αλλά όχι αν αυτή σου κοστίσει σε ποιότητα, σεβασμό, συναίσθημα και ουσία. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους που ψάχνουν να βρουν το άλλο τους μισό, η περίοδος αυτή ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του μήνα που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο σου θα είναι καλή για να συναντήσεις τον «πρίγκιπά» σου ή την «πριγκίπισσά» σου. Όμως, δεν θα θυσιάσεις την ελευθερία σου για κάποιον/α που θα ανήκει στους «κοινούς θνητούς»!

ΖΥΓΟΣ

Στα αισθηματικά σου με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στο ζώδιο σου στις 7 έρχονται όμορφα πράγματα και σου δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείς σοβαρά και σε βάθος ποιος είσαι, τί θέλεις και με ποιον τρόπο φτάνεις εκεί που θέλεις μέσα από την σχέση που διανύεις. Ακόμη και αν είσαι μόνος φαίνεται ότι θα ξεκαθαρίσεις αρκετά πράγματα μέσα σου και θα ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου με σοβαρότητα. Θα απαλλαγείς από το βάρος της ανασφάλειας και του φόβου για το «τί μέλει γενέσθαι». Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Λέων στις 19 Αυγούστου μπορείς να λάμψεις και να ενθουσιάσεις τον παρτενέρ σου. Εκφράζεις ένα ελεύθερο πνεύμα με πλήρη αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος ο σύντροφός σου σε όλο αυτό το καλό κλίμα που σε περιβάλλει. Η ζωντάνια και το πάθος σου παρασύρουν και τον σύντροφό σου σε έναν ξέφρενο «χορό», γεμάτο συναισθήματα, θετική ματιά και ελπίδα. Η αγάπη αποτελεί πηγή ενέργειας και τροφοδοτεί τα κοινά σας όνειρα. Κάνε την πρόταση γάμου που έχεις στο μυαλό σου και άφησε το μέλλον να γράψει την δική σου ιστορία. Αν πάλι είσαι μόνος, δεν έχεις χρόνο για απαισιοδοξία. Βγες, διασκέδασε και πέρασε όμορφα και ανάλαφρα με καλή παρέα!

Διαβάστε Επίσης  Καλοκαιρινές σχέσεις: Σχέσεις ζωής ή περιπέτειες με ημερομηνία λήξης;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αισθηματική σου ζωή δεν μπορεί να παραμείνει ανεπηρέαστη από το πλανητικό σκηνικό του μήνα. Εφόσον επηρεάζεται ο εσωτερικός σου κόσμος, η σχέση σου με τον σύντροφό σου απαιτεί νέα δεδομένα. Έχεις ανάγκη από συναισθηματική ηρεμία, οπότε οι συζητήσεις που θα κάνεις θα έχουν στόχο ακριβώς αυτήν. Είσαι έτοιμος να κάνεις και παραχωρήσεις αρκεί να επιτύχεις τη «χρυσή τομή» που θα σε κάνει να νιώσεις ανάλαφρος, ισορροπημένος και συναισθηματικά συνδεδεμένος με τον άνθρωπό σου. Αν ψάχνεις να βρεις την αγάπη σε μια νέα σχέση, φρόντισε να αποφύγεις την πλάνη που δημιουργείται από την ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι τις 19 στον Λέων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό στις 7 Αυγούστου και η νέα της αυτή θέση τακτοποιεί αρκετά την αισθηματική σου ζωή. Επιδιώκεις την αρμονία και την τάξη. Αν κάτι σε ενοχλεί από καιρό και δεν αλλάζει, είσαι διατεθειμένος να το βγάλεις από την ζωή σου, χωρίς δεύτερη συζήτηση. Εξάλλου γνωρίζεις ακριβώς αυτό που θέλεις και ξέρεις ότι δεν υπάρχουν περαιτέρω περιθώρια διαπραγμάτευσης. Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 26 στους Ιχθείς ξυπνάει όνειρα και απωθημένα, με μια θετική όμως αίσθηση. Ίσως βιώσεις την ολοκλήρωση με έναν δικό σου, ξεχωριστό τρόπο. Αφέσου στις εκπλήξεις της μοίρας και μην βιαστείς να βάλεις ταμπέλες προτού βιώσεις τα γεγονότα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το θέμα «αγάπη» αλλάζει τον μήνα αυτό και αποκτάει μια νέα χροιά, καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό στις 7. Η προσέγγιση στο θέμα αυτό, γίνεται πιο ουσιαστική, τακτική και ολοκληρωμένη. Το πάθος υποτάσσεται σε ανώτερες πνευματικές απολαύσεις. Δεν παρασύρεσαι, δεν αφήνεσαι, όχι όμως, για να στερηθείς, αλλά για να απολαύσεις σε βάθος και ουσία το συναίσθημα. Πλέον θέλεις πραγματικό ενδιαφέρον και αυτό αναζητάς είτε από τον σύντροφό σου, είτε από μια νέα γνωριμία στην περίπτωση που είσαι μόνος και αναζητάς μια νέα σχέση. Δεν συμβιβάζεσαι με το λίγο, αν και κάνεις «πίσω» όπου χρειάζεται για να επιφέρεις την αρμονία.

ΙΧΘΥΣ

Στα αισθηματικά εκφράζεις μια υπερβολική αυτοπεποίθηση σε βαθμό που ακούγεσαι υπερβολικός στον ίδιο σου τον σύντροφο. Οι απαιτήσεις σου γίνονται έντονες και ασφυκτικές καμιά φορά. Καλό είναι να κρατήσεις τη λάμψη που σου φέρνει αυτός ο μήνας αλλά να μετριάσεις την υπερβολή που σε «θαμπώνει» και σε κάνει να χάνεις πόντους. Εσύ που είσαι μόνος, με την Αφροδίτη να κινείται στον Ζυγό στις 7 και να σε ευνοεί, θα έχεις έναν μήνα πολύ επικοινωνιακό, θα συναντήσεις νέα πρόσωπα, θα νιώσεις έντονα συναισθήματα και θα μπορέσεις να «μαγέψεις» το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αν εκμεταλλευτείς σωστά το τελείωμα του μήνα και την βοήθεια του πλανητικού σκηνικού τις ημέρες αυτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *