Ένα ρόφημα που εξαφανίζει την κοιλιά

Ένα ρόφημα που εξαφανίζει την κοιλιά
Ένα ρόφημα που εξαφανίζει την κοιλιά

Εκτός από επιβλαβές αφού συνδέεται με πλήθος ασθενειών, το λίπος που συσσωρεύεται στην κοιλιά είναι και αντιαισθητικό τόσο, ώστε όλοι εύχονται να μπορούσαν μαγικά να το εξαφανίσουν.

Οι βασικότερες από τις ασθένειες που προκαλεί το υπερβολικό λίπος που συσσωρεύεται γύρω από το στομάχι είναι η ανάπτυξη της καρδιακής νόσου, η υπέρτασης, οι μεταβολικές δυσλειτουργίες, το άσθμα, η νόσος Alzheimer, η αθηροσκλήρωση ακόμα και προβλήματα γονιμότητας.

Οι βασικές συμβουλές που δίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η αλλαγή του τρόπου ζωής, η μη κατανάλωση ζάχαρης, η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας νερού και ο καλός ύπνος. Επίσης, συνίσταται οι τροφές πλούσιες σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

Διαβάστε Επίσης  Δίαιτα 5:2 – Τι είναι, τι προσφέρει και πώς γίνεται

Πέραν αυτών όμως υπάρχει κι ένα συγκεκριμένο ρόφημα, φτιαγμένο 100% από φυσικά υλικά, το οποίο συνδυάζει σπανάκι, τζίντζερ και λεμόνι και το οποίο, σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά στην κοιλιά πιο εύκολα.

Ο ισχυρός συνδυασμός των παραπάνω συστατικών φαίνεται πως στοχεύει απευθείας στο λίπος της κοιλιάς και χάρη στη μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C που περιέχει, επιταχύνει τη διαδικασία καύσης λίπους.

Ταυτόχρονα συμβάλλει στην παραγωγή καρνιτίνης, μίας χημικής ένωσης η οποία χρησιμοποιεί το σώμα για να μετατρέψει το λίπος σε ενέργεια. Ως εκ τούτου, αυτό το ρόφημα δεν βοηθά μόνο στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας αλλά και στη μείωση του βάρους γενικότερα αφού επιταχύνει τον μεταβολισμό και προσφέρει ενέργεια.

Διαβάστε Επίσης  Πώς το να κοιμάστε γυμνοί βοηθά στο αδυνάτισμα!

Το μυστικό για καλύτερες αποδόσεις είναι να το καταναλώσετε το πρωί με άδειο στομάχι, 30 λεπτά πριν το πρωινό.

Συστατικά

– 1 λεμόνι

– Μία χούφτα σπανάκι

– 1 ποτήρι νερό

– Ένα κομμάτι τζίντζερ (2-3 εκατοστά)

Μέθοδος παρασκευής : Στραγγίξτε και ανακατέψτε όλα τα υλικά και πιείτε το ρόφημα αμέσως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *