Το προφίλ 65χρονου που φέρεται να προκάλεσε τη φονική πυρκαγιά

Ο 65χρονος φέρεται να έκαιγε χόρτα και ξερά κλαδιά σε λόφο πάνω από το Νταού Πεντέλης όταν, πιθανότατα από σπινθήρες, η φωτιά μεταδόθηκε στη γύρω βλάστηση και εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών
Το προφίλ 65χρονου που φέρεται να προκάλεσε τη φονική πυρκαγιά

 

 

Γνώριμος στις Αρχές φαίνεται να είναι ο 65χρονος ιδιώτης ο οποίος κατηγορείται ότι προξένησε τη φονική πυρκαγιά που σκόρπισε τον θάνατο στην Ανατολική Αττική.

 

Ο 65χρονος είναι κάτοικος της περιοχής Νταού Πεντέλης και οι καταθέσεις κατοίκων της περιοχής τον θέλουν να έχει προχωρήσει αρκετές φορές στο παρελθόν σε καύση σκουπιδιών και ξερών κλαδιών.

Μάλιστα, οι ανακριτικές Αρχές έχουν λάβει 9 καταθέσεις μαρτύρων που τον υποδεικνύουν ως τον βασικό ύποπτο για την πρόκληση της πυρκαγιάς και ενδέχεται να του απαγγελθούν κατηγορίες, εφόσον αποδειχθεί η ενοχή του.

Διαβάστε Επίσης  Κορωνοϊός: Ο ΟΗΕ προειδοποιεί για λιμούς «βιβλικών διαστάσεων» λόγω της πανδημίας

Ο 65χρονος φέρεται να έκαιγε χόρτα και ξερά κλαδιά σε λόφο πάνω από το Νταού Πεντέλης όταν, πιθανότατα από σπινθήρες, η φωτιά μεταδόθηκε στη γύρω βλάστηση και εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών και των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, προσέλαβε γρήγορα διαστάσεις.

Όταν αντελήφθη το μέγεθος που προσέλαβε η πυρκαγιά και τις τραγικές της συνέπειες, ο 65χρονος επιχείρησε να καλύψει τα ίχνη του σκεπάζοντας με χώμα, χαλίκια και νερό το σημείο έναρξης της φωτιάς.

Διαβάστε Επίσης  Βόλος: 80χρονος δολοφόνησε τη σύζυγό του και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Πληροφορίες από: ΣΚΑΪ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *