Ειδική ομάδα ιατροδικαστών για τα θύματα! Αυτός είναι ο τραπεζικός λογαριασμός για τους πληγέντες

Τραπεζικός λογαριασμός για τους πληγέντες
Ειδική ομάδα ιατροδικαστών για τα θύματα! Αυτός είναι ο τραπεζικός λογαριασμός για τους πληγέντες

Ειδική ομάδα έχει συγκροτηθεί από τις Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες Αθηνών και Πειραιώς, το Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον Ερυθρό Σταυρό προκειμένου να εξασφαλίσει με πλήρη αξιοπιστία την αναγνώριση και ταυτοποίηση των σορών των θυμάτων της πυρκαγιάς, να πιστοποιήσει τις αιτίες θανάτου ενός εκάστου και να υποστηρίξει τους συγγενείς των θυμάτων…

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως «Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων συναισθανόμενο την ανάγκη για συμβολή στην αντιμετώπιση του πόνου που προκάλεσε η εθνική τραγωδία ενεργοποίησε το σύνολο των δυνάμεών του για την ταχεία και αξιόπιστη διεκπεραίωση του ιατροδικαστικού έργου.

Διαβάστε Επίσης  Λαμία: «Μάχη» για τη ζωή της δίνει 25χρονη που μαχαιρώθηκε

Ήδη έχει συγκροτηθεί ειδική ομάδα από τις Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες Αθηνών και Πειραιώς, το Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον Ερυθρό Σταυρό προκειμένου να εξασφαλίσει με πλήρη αξιοπιστία την αναγνώριση και ταυτοποίηση των σορών των θυμάτων της πυρκαγιάς, να πιστοποιήσει τις αιτίες θανάτου ενός εκάστου και να υποστηρίξει τους συγγενείς των θυμάτων. Με τον τρόπο αυτό ελπίζεται στο συντομότερο δυνατό χρόνο να παραδοθούν οι σοροί στους συγγενείς των θυμάτων για να ταφούν μαζί με αξιόπιστη αναφορά των αιτιών θανάτου».

Τραπεζικός λογαριασμός για τους πληγέντες
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έχει προχωρήσει στο άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο ιδιώτες ή εταιρείες που το επιθυμούν, μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά για την ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική.

Διαβάστε Επίσης  Γλυφάδα: 17χρονη αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό από ταράτσα πολυκατοικίας

Πληροφορίες Λογαριασμού:

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΕΡΓΑΣΙΑΣ A.E.

Αρ. Λογαριασμού

0026.0240.31.0201181388

IBAN

GR6402602400000310201181388

«Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός παραμένει στις πληγείσες περιοχές επιχειρώντας με το ανθρώπινο δυναμικό του και τον διασωστικό εξοπλισμό στο πλευρό της ελληνικής πολιτείας και των τοπικών αρχών. Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας στο έργο μας» αναφέρει σε λακωνική ανακοίνωση του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *