Χειροπέδες σε 55χρονη που χαράκωνε μωρά

Πρόκειται για μία 55χρονη, η οποία μετέβαινε από το σπίτι της στα Λιόσια στο εν λόγω κέντρο των νοτίων προαστίων και χαράκωνε βρέφη.
Χειροπέδες σε 55χρονη που χαράκωνε μωρά

 

Σε διαστροφή και όχι σε ψυχολογικά προβλήματα αποδίδουν οι αστυνομικές αρχές τις επιθέσεις που πραγματοποιούσε μια γυναίκα εναντίον βρεφών σε εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο.

Η συλληφθείσα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναγνωρίστηκε από τέσσερις γονείς, τρεις μητέρες και έναν πατέραΠρόκειται για μία 55χρονη, η οποία μετέβαινε από το σπίτι της στα Λιόσια στο εν λόγω κέντρο των νοτίων προαστίων και χαράκωνε βρέφη.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα, η οποία συνελήφθη, δρούσε τυχαία, εντοπίζοντας μωρά που ήταν στην αγκαλιά των μητέρων τους, και προέβαινε στις εν λόγω πράξεις.
Η συλληφθείσα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναγνωρίστηκε από τέσσερις γονείς, τρεις μητέρες και έναν πατέρα.
Η 55χρονη προσήχθη χθες το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Δημητρίου. Η αστυνομία, που εξετάζει με προσοχή τη συγκεκριμένη υπόθεση, προχώρησε στην προσαγωγή της γυναίκας έπειτα από σχετικές καταγγελίες που έγιναν στο Α.Τ. Αγίου Δημητρίου. Σύμφωνα πάντα με αυτές τις καταγγελίες, μητέρες, ενώ βρίσκονταν στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο, κρατώντας το παιδί τους στην αγκαλιά τους, ξαφνικά διαπίστωσαν ότι μια άγνωστη γυναίκα τα χαράκωσε στο πόδι και μετά εξαφανίστηκε.
Η γυναίκα, φορώντας κατά κύριο λόγο μαύρα ρούχα και εκμεταλλευόμενη κυρίως τον συνωστισμό, είχε «χτυπήσει» τουλάχιστον τρεις φορές και χαρακτηριστικό του τρόπου με τον οποίο ενεργούσε είναι το γεγονός ότι αρχικά δεν γινόταν καν αντιληπτή από τις μητέρες, ακόμα και στις περιπτώσεις που κρατούσαν αγκαλιά το παιδί τους.
Έπειτα από ελέγχους που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του τοπικού Α.Τ. , από κάμερες ασφαλείας και καταθέσεις, οδηγήθηκαν στο πρόσωπο της 55χρονης.
Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω γυναίκα φέρεται να συνδέεται με παρόμοιο περιστατικό που είχε καταγραφεί πριν από έναν χρόνο.

Η 55χρονη κατηγορείται για σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση και απείθεια κατ’ εξακολούθηση.

Διαβάστε Επίσης  Γλυκάνισος: Πρεμιέρα σήμερα για την μεγάλη παραγωγή – Τι θα δούμε;
«Αθώα» δηλώνει η 55χρονη που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά

Κρύβοντας το πρόσωπό της με πετσέτα, η 55χρονη γυναίκα οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, κατηγορούμενη για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής. Η δίκη της ωστόσο αναβλήθηκε για αύριο.

Χωρίς καν να έχει στο πλευρό της συνήγορο υπεράσπισης, η κατηγορούμενη άρχισε να εξιστορεί την ιστορία της στους δικαστές, αρνούμενη όσα της αποδίδονται, με τον πρόεδρο του δικαστηρίου να προσπαθεί με μεγάλη δυσκολία να τη διακόψει λέγοντας της ότι δεν δικάζεται σήμερα και θα πει ό,τι θέλει αύριο, στη δίκη της.

Διαβάστε Επίσης  Κοροναϊός – Πόσο πιθανή είναι η επαναμόλυνση με Όμικρον – «Όλοι θα εκτεθούμε στον ιό αλλά…»

“Σας παρακαλώ, δεν έχω κάνει τίποτα. Με κατηγορούν άδικα. Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει”, είπε η 55χρονη.

Όταν μάλιστα ο πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε την κράτησή της έως αύριο οπότε και θα διεξαχθεί η δίκη της, η κατηγορούμενη ζήτησε «μία χάρη», να δικαστεί σήμερα χωρίς δικηγόρο γιατί «στα κρατητήρια οι συνθήκες είναι απαίσιες».

Τελικά, μετά την αναβολή της δίκης της πήρε το δρόμο για το Μεταγωγών όπου θα παραμείνει απόψε το βράδυ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *