Ανάφη: διακοπές με θέα

η Ανάφη αποτελεί άλλον ένα προορισμό που δεν θα σας ταλαιπωρήσει καθόλου.
Ανάφη: διακοπές με θέα

 

Ένα από τα πιο low-profile κυκλαδίτικα νησιά, στη νοτιοανατολική άκρη του συμπλέγματος, η Ανάφη αποτελεί άλλον ένα προορισμό που δεν θα σας ταλαιπωρήσει καθόλου.

Οι παραλίες της βρίσκονται στη σειρά και είναι εύκολα προσβάσιμες με το αυτοκίνητο σε κοντινές αποστάσεις, με το Κλεισίδι να είναι το πιο κοντινό στο λιμάνι με όμορφα νερά και να ακολουθούν το Κατσούνι και η παραλία Φλαμουρού στις οποίες φτάνετε με μονοπάτι από το Κλεισίδι, αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτοκίνητο. Η Χώρα είναι όμορφη και μικρή, ιδανική και βολική για διαμονή, αλλά υπάρχει κι εδώ η επιλογή του ελεύθερου κάμπινγκ στην παραλία του Ρούκουνα, που μαζεύεται κόσμος διαφόρων ηλικιών, κυρίως νεότερων. Το καλύτερο μπάνιο, όμως, θα το κάνετε στους Άγιους Ανάργυρους, ενώ μια ακόμη εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε στην Ανάφη είναι η πεζοπορία περίπου 1,5 ώρας και εξερεύνηση του βράχου του Καλάμου, στο ανατολικό άκρο του νησιού.

Διαβάστε Επίσης  Προσοχή: Μην απαντάτε σε αυτές τις κλήσεις - Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προειδοποιεί

Από εκεί, η θέα όλου του νησιού είναι απερίγραπτη, ενώ πολλοί επιλέγουν να κατασκηνώσουν εκεί το βράδυ στο ψηλότερο σημείο του βράχου, έτσι ώστε να προλάβουν την ανατολή και το ανεπανάληπτο θέαμα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *