Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα

Tι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 16 ως 22/7/2018.
Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα

Tι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 16 ως 22/7/2018.

ΚΡΙΟΣ

 

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία θα υπάρξει η δυνατότητα να δημιουργηθεί άνοιγμα για σχέση. Τα γεγονότα σε συνδυασμό με τον ορθολογικό τρόπο σκέψης σου θα σε βοηθήσουν να εμπιστευτείς, να κανείς μια νέα αρχή. Με την εμφάνιση του Ήλιου στον Λέοντα δεν αποκλείεται να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να ερωτευτεί. Διατήρησε ελκυστικό το παρουσιαστικό σου, κινήσου με αυθορμητισμό και με αυτοπεποίθηση, αν θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα της προσωπική σου ζωή θα το καταφέρεις.

Σε σχέση. Εσύ που θέλεις σταθεροποίηση και δέσμευση το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία θα σου δώσει το προσδοκώμενο άνοιγμα, μείνε σε ετοιμότητα. Η εμφάνιση του Ήλιου στον Λέοντα κα της Σελήνης στον Τοξότη θα τονώσουν την αισιοδοξία σου ταυτοχρόνως θα σε βοηθήσουν να κινηθείς δυναμικά και απελευθερωμένα. Το ταίρι σου θα σου κάνει μια ιδιαιτέρως τονωτική πρόταση, σε παροτρύνω να δώσεις θετική απάντηση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Ήλιο να εμφανίζεται στον Λέοντα δε θα θελήσεις να θέσεις περιορισμούς σε αυτά που θα νιώσεις, αφήνεις στην άκρη τη διστακτικότητα. Θα βρεις τη δύναμη να προσεγγίσεις και να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις την αλλαγή και την περιπέτεια, επιθυμία σου θα είναι να ζήσεις ένα ευχάριστο παρόν. Κομψή και προσεγμένη θα είναι τόσο η εμφάνιση σου όσο και η στάση σου, σε συμβουλεύω να περάσεις σε άμεσες προτάσεις.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία συναισθηματικό βάθος θα αναζητήσεις στη σχέση με το ταίρι σου, σοβαρή θα είναι η στάση σου, η συγκαταβατικότητα σου θα βοηθήσει στο να υπάρξει ήρεμο και ισορροπημένο κλίμα μεταξύ σας. Σε περίπτωση που να υπάρξουν δισταγμοί για αποφάσεις σχετικά με την μελλοντική σας πορεία, η μεταξύ σας ειλικρίνεια θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε και να υποσχεθείτε.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία θα σου ανοίξουν προοπτική επανασύνδεσης με πρόσωπο που προσφάτως ήρθατε σε ρήξη. Σε συνάντηση που θα έχετε θα διαπιστώσεις πως οι εξηγήσεις και τα ξεκαθαρίσματα μπορούν να σας ξανά ενώσουν, δε θα αποδειχτεί λάθος η επιλογή της δεύτερης ευκαιρίας. Η εσωτερική σου χαλάρωση θα σε βοηθήσει να αποκαλύψεις τα πραγματικά σου αισθήματα, θερμές εξομολογήσεις θα στρώσουν έδαφος για επανένωση.

Σε σχέση. Με την Σελήνη σε τετράγωνο με το Κρόνο αναστατωμένες ίσως και διχασμένες σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, προσοχή στα συμπεράσματα που θα βγάλεις. Ένταση θα υπάρξει στον συναισθηματικό σου κόσμο, εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό ίσως να νιώσεις πως καταπιέζεσαι. Προσπάθησε να σκεφτείς αντικειμενικά και να κινηθείς με αυτοσυγκράτηση. Σε συμβουλεύω να χαλαρώσεις και να εστιάσεις στη συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία αν προσμένεις επανασύνδεση τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά. Παρά το ότι θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας ωστόσο μάλλον δε θα έχεις διάθεση να μπλεχτείς σε αβέβαιες καταστάσεις. Αν η σκέψη σου είναι σταθμευμένη στα παλιά και επιθυμία σου είναι να τα ξαναβρείς με το πρώην ταίρι σου η τύχη θα σε ευνοήσει. Θα σου τηλεφωνήσει το πρόσωπο που σκέπτεσαι, το εξαήμερο θα κλείσει με συνάντηση και ευκαιρία επανένωσης.

Σε σχέση. Η εβδομάδα σου θα είναι ευχάριστη και δημιουργική, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για κουβέντες ή αποφάσεις σχετικά με την πορεία του δεσμού σου, είναι πολύ πιθανόν να ακούσεις πρόταση δεσμευτικής εξέλιξης. Συνειδητά θα αποφύγεις τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, η στάση σου θα είναι δυναμική και αισιόδοξη, η εσωτερική ηρεμία που θα νιώσεις θα ενισχύσει τον αισθησιασμό σου.

Διαβάστε Επίσης  Ποια χαρακτηριστικά των άλλων ενοχλούν τα ζώδια και ποια τους αρέσουν;

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο σου οι συμπτώσεις θα σου φέρουν καινούργιες ευκαιρίες. Εσύ που θέλεις να ανανεωθείς θα αποκτήσεις τολμηρή διάθεση και δράση, δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να ερωτευτείς, θα μαγνητίσεις και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Η στάση σου θα είναι θετική, η αυτοπεποίθηση σου ακμαία, δεν θα αρνηθείς να προχωρήσεις σε καινούργιο ξεκίνημα.  Πολύ καλά θα κανείς και θα κινηθείς με αυθορμητισμό, η απόφαση σου να ρισκάρεις και να προσεγγίσεις αποφασιστικά θα σου βγει σε καλό.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία θα σκεφτείς με ορθολογισμό, ουσιαστικές θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρεις, δεν αποκλείεται να μπεις σε σκέψεις δέσμευσης. Τα συναισθήματα σου θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να στρώσεις τη ζωή σου, να την πλαισιώσεις και να την σταθεροποιήσεις. Ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα υπάρξουν εξομολογήσεις και ουσιαστικά ξεκαθάρισμα που θα ορίσουν την περαιτέρω κοινή σας πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Για σένα που είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση ή χωρίς κάποιο συγκεκριμένο ενδιαφέρον θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα ανοίγματα για προσεγγίσεις, ωστόσο το θέμα είναι κατά πόσο προσιτή θα είναι η στάση σου. Αν θέλεις να δώσεις ώθηση στην προσωπική σου ζωή προσπάθησε να αποφύγεις το απόμακρο ύφος, κινήσου αυθόρμητα, μίλα με οικειότητα και θετική διάθεση. Ο ερχομός του Ήλιου στον Λέοντα θα δημιουργήσει άνοιγμα νέας γνωριμίας, στο χέρι σου θα είναι το προσωπικό ραντεβού.

Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό το ταίρι σου θα σου δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε τις καρδιές σας, να αποκαλύψετε τα πραγματικά σας αισθήματα. Τα λόγια που θα ακούσεις θα σε αγαλλιάσουν, σε περίπτωση που σε βασανίζουν αμφιβολίες τώρα θα απαλλαγείς από καχύποπτες σκέψεις. Δε θα πρέπει να παγιδευτείς στις αρνητικές εικασίες, προσπάθησε να δείξεις εμπιστοσύνη, θα βρεις συναισθηματική συνεννόηση και κατανόηση.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο σου φλέρταρε με αυθορμητισμό, ακολούθα τη διαίσθηση σου , θα υπάρξουν συγκύριες που δε θα πρέπει να τις αφήσεις να σου ξεφύγουν. Θα σου ανοίξει την κουβέντα ένα ελκυστικό πρόσωπο, δείξε εμπιστοσύνη στη γοητεία σου και προχώρα χωρίς ενδοιασμούς. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα ενδυναμώσει τη διάθεση σου για νέες περιπέτειες, ανανεώνεσαι συναισθηματικά, βγαίνεις από την αναμονή.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο ίσως να γίνουν κάπως διφορούμενες οι επιθυμίες σου, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις. Ενδεχομένως να γίνει κάπως επικριτική η στάση σου ως προς το ταίρι σου , το νου σου να μην προσκολληθείς στις λεπτομέρειες και χάσεις την ουσία. Σε περίπτωση που υπάρξουν ρήξεις και μπερδέματα το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία θα καταλαγιάσει την ένταση, αν μιλήσεις με το ταίρι σου ανοιχτά θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Την θέλεις την καινούργια γνωριμία, ενδεχομένως να αισθάνεσαι πως την έχεις άμεση ανάγκη, ωστόσο με τη Σελήνη σε τετράγωνο με το Κρόνο ίσως να μπερδευτούν οι σκέψεις και οι επιθυμίες σου. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις βιαστικές ή επιπόλαιες προσεγγίσεις. Μη προσπαθήσεις να τρέξεις τα γεγονότα, η ανυπομονησία θα σε οδηγήσει σε λάθη και σε επιλογές που λίγο αργότερα θα συνειδητοποιήσεις πως δεν έπρεπε να γίνουν.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα εναντιωθείς στο κατεστημένο της σχέσης σου. Το άγχος και η εσωτερική πίεση μπερδέματα θα δημιουργήσουν στο σκεπτικό σου, συνειδητές ή υποσυνείδητες φοβίες ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους. Προσπάθησε στις επαφές με το ταίρι σου να αποφύγεις τις πιέσεις, καλό θα είναι η στάση σου να είναι διαλλακτική. Αν αποφύγεις τον καχύποπτο τρόπο σκέψης θα καταφέρεις να χαλαρώσεις και να κινηθείς λογικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία και την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου βγαίνεις από τον αρνητισμό και την πεισματική αντίδραση, τονώνεσαι και παίρνεις την απόφαση να δράσεις, να δώσεις καινούργιο νόημα στην προσωπική σου ζωή. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σου κατ επέκταση και η στάση σου, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, είναι πολύ πιθανόν να προκύψει νέα γνωριμία. Ανανέωσε το παρουσιαστικό σου, κρατά αισιόδοξη τη διάθεση σου.

Διαβάστε Επίσης  Δείτε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Σε σχέση. Κοινωνική και γεμάτη θα είναι η εβδομάδα σου, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό και στην πορεία την κατάληξη της στον Τοξότη με το ταίρι σου θα βγείτε έξω, θα διασκεδάσετε, θα δώσετε οξυγόνο στη σχέση σας. Ουσιαστικές συζητήσεις θα γίνουν μεταξύ σας, θα είσαι σε θέση να διαισθανθείς και να κατανοήσεις. Πολύ καλά θα κάνεις και δε θα θελήσεις να αγχώσεις τις καταστάσεις, διατήρησε τη στάση σου χαλαρή και καλοδιάθετη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Λέοντα και τη Σελήνη στον Τοξότη είναι πολύ πιθανόν να στοχεύσεις στη νέα γνωριμία και όντως θα βρεις το πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει, όμως το θέμα είναι τι είδους σχέση θέλεις να αποκτήσεις. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν σε ενδιαφέρουν οι περιστασιακές επαφές ή αν επιθυμείς έναν σταθερό δεσμό. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σου δώσει την ευκαιρία για σχέση, σε συμβουλεύω να κινηθείς με σταθερότητα και ειλικρίνεια.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερώσεις τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σου. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία βασική σου επιθυμία θα είναι να σπρώξεις τις καταστάσεις προς μια δημιουργική εξέλιξη , εξομολογήσεις και θερμά λόγια θα ακουστούν στις συζητήσεις με το ταίρι σου. Αισθήματα έλξης και αγάπης θα εκδηλωθούν με τρόπο άμεσο και ξεκάθαρο, σε περίπτωση που υπάρχουν αμφιβολίες θα δοθούν οι κατάλληλες εξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό έρχονται νέα ανοίγματα, θα γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα. Η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό και μετέπειτα στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να αλλάξεις στόχους και αποφάσεις, θα καταφέρεις να εναντιωθείς σε αδυναμίες και ανασφάλειες. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βρεθεί το άτομο που θα σου ανοίξει δίοδο επικοινωνίας και δε θα αφόρα πρόσωπο απ το παρελθόν σου. Προσπάθησε να εμπιστευτείς και να προχωρήσει μπροστά, θα σου δοθεί δυνατότητα να διαγράψεις τα παλιά.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο η αστάθεια σου ίσως να σε οδηγήσει σε παρορμητικές ενέργειες. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου να βγεις από τη στασιμότητα, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό καλό θα είναι να αποφύγεις τον επίμονο ή απαιτητικό τρόπο συμπεριφοράς.  Ο Ήλιος στον Λέοντα θα ενισχύσει την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σου, ελκυστικότητα αποκτά η στάση σου. Προσπάθησε να σκεφτείς με ορθολογισμό, προσοχή στις συναισθηματικές παγίδες.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο θα αναστατώσει και θα μπερδέψει τη σκέψη σου κατά συνέπεια και τη στάση σου. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν θέλεις επανασύνδεση ή καινούργια γνωριμία. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα νιώσεις την ανάγκη να συναναστραφείς με καινούργια άτομα όμως σίγουρα θέλεις να ξεκόψεις απ το παρελθόν σου; Μέσα στην εβδομάδα θα σου ανοιχτεί δίοδος νέων γνωριμιών αλλά πρώτα απ όλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς αναζητάς.

Σε σχέση. Προσοχή στις κυκλοθυμικές σου αντιδράσεις, σκαμπανεβάσματα θα έχει η συμπεριφορά σου, τη μια θα νιώθεις την ανάγκη να σταθεροποιηθείς, την άλλη θα σε πνιγούν οι δεσμεύσεις και η ρουτίνα. Θα μπερδευτεί η καρδιά σου, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό προσοχή στις αμφιβολίες σου, αν περάσεις σε αναλυτικές συζητήσεις με το ταίρι σου τότε θα καταφέρεις να βρεις την άκρη του νήματος. Η ισορροπία του δεσμού σου θα απαιτεί ειλικρίνεια και ξεκαθαρισμένες βλέψεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *