Μυστικά επανόρθωσης των λεπτών φρυδιών

Μυστικά επανόρθωσης των λεπτών φρυδιών
Μυστικά επανόρθωσης των λεπτών φρυδιών

Κάποιες γυναίκες έχουν πολύ λεπτά φρύδια, γιατί στο παρελθόν έκαναν το λάθος να τα βγάλουν αρκετά με αποτέλεσμα τώρα να μην τους βγαίνουν τριχούλες στα σημεία εκείνα. Τα μεγάλα και παχιά φρύδια είναι τάση εδώ και μερικά χρόνια και η αλήθεια είναι πως τα περιποιημένα και καλοσχηματισμένα μεγάλα φρύδια δίνουν επιβλητικό βλέμμα στο γυναικείο πρόσωπο. Τα πολύ λεπτά φρύδια δεν είναι ούτε στη μόδα, ούτε κολακεύουν, αντιθέτως προσθέτουν χρόνια.

Διαβάστε κάποια μυστικά που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εικόνα των φρυδιών σας και να γίνουν πιο πλούσια.

Σταματήστε να τα βγάζετε. Δεν χρειάζεται να τραβάτε αυθαίρετα τα τριχάκια κοντά στα φρύδια σας, γιατί έτσι δεν θα μεγαλώσουν. Όσο προσεκτικά και αν το κάνετε, πάντα θα υπάρχει κάποιο τριχάκι που μπορεί να βγάλετε, ενώ δεν θα έπρεπε και έτσι να χαλάσει το σχήμα των φρυδιών σας.

Εμπιστευτείτε έναν επαγγελματία αισθητικό για να σας «καθαρίζει» τις τριχούλες στο σημείο των φρυδιών και με τον καιρό να σας δώσει ένα καλό σχήμα στα φρύδια σας που θα ταιριάζουν με το σχήμα του προσώπου και θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά σας.
Κάντε ελαφριά απολέπιση στη περιοχή. Με αυτόν τον τρόπο θα απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και θα βοηθήσετε τις νέες τρίχες να κάνουν την εμφάνισή τους.
– Ενυδατώστε τα φρύδια σας με ειδικά λαδάκια, όπως αμυγδαλέλαιο. Το αμυγδαλέλαιο θα κάνει τη διαφορά και θα μεγαλώσουν οι τρίχες των φρυδιών σας. Αμυγδαλέλαιο μπορείτε να βάλετε πριν κοιμηθείτε ή όταν είστε άβαφη. Απλώστε το και αφήστε το να δράσει.
Η αλήθεια ότι θα πάρει αρκετό διάστημα για να επαναφέρετε τα φρύδια σας και να δώσετε σε αυτά το σχήμα που επιθυμείτε. Μέχρι τότε, ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα και με το κατάλληλο μακιγιάζ κάντε το εφέ των φρυδιών που θέλετε.http://www.govastileto.gr/
Διαβάστε Επίσης  Τζελ σαλιγκαριού το θαυματουργό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *