Βουτιά με μαγιό-selfie!

Βουτιά με μαγιό-selfie!

 

Αξεσουάρ κατά παραγγελία έτσι ώστε ο αγοραστής να το φοράει με τυπωμένο πάνω του το πρόσωπο του κολλητού του

 

H κοινωνική δικτύωση γίνεται πια και με τα μαγιό. Αμερικανική εταιρία πουλάει μαγιό και άλλα είδη παραλίας που κατασκευάζονται κατά παραγγελία, ώστε να έχουν επάνω τους τη φωτογραφία του καλύτερου φίλου ή φίλης αυτού που θέλει να τα αποκτήσει.

Και πρέπει να είναι πραγματικά στενή και δοκιμασμένη στον χρόνο αυτή η σχέση, αφού το πρόσωπο του κολλητού ή της κολλητής κοσμεί ακόμη και τα σημεία του μαγιό που καλύπτουν τα απόκρυφα! Η εταιρία Guestbookery με έδρα το Τέξας έχει, λοιπόν, κάθε λόγο να υποστηρίζει ότι το μαγιό της είναι μια επιλογή «που δεν θα ξεχάσετε ποτέ».

Διαβάστε Επίσης  Το νερό είναι το πιο πολύτιμο αγαθό

Αν ανήκετε σε αυτούς που μοιράζουν την καρδιά τους εξίσου σε πολλούς φίλους, η εταιρία έχει φροντίσει και για εσάς, αφού δίνει τη δυνατότητα για την ταυτόχρονη εκτύπωση ακόμη και πέντε διαφορετικών προσώπων στο ίδιο ρούχο ή αξεσουάρ. Ωστόσο, τα προϊόντα της εταιρίας δεν έχουν μόνο… πρόσωπο! Διαθέτουν και ποιότητα, όπως υπογραμμίζει η Guestbookery, αφού τα ρούχα αποτελούνται από στρετς ύφασμα που αντέχει στο χλώριο, αλλά και σε 3XL διαστάσεις!

Διαβάστε Επίσης  Σε κατ’ οίκον περιορισμό η 19χρονη Μήδεια της Πετρούπολης

Οσο για την τιμή τους, απέχει από το να είναι απαγορευτική, αφού μπορεί κανείς να αποκτήσει ένα τέτοιο μαγιό με 31 δολάρια ενώ, αν ανήκει στην κατηγορία των νάρκισσων, μπορεί να ζητήσει αντί για στάμπα του προσώπου φίλου του να μπει στάμπα η δική του selfie.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *