Οι χυμοί της ομορφιάς και της αναζωογόνησης

Οι χυμοί της ομορφιάς και της αναζωογόνησης.fiftififti.eu

Οι χυμοί της ομορφιάς και της αναζωογόνησης

 

Κάνετε αποτοξίνωση τώρα επιλέγοντας να πίνετε χυμούς που θα σας βοηθήσουν να αποβάλλετε τις βλαβερές ουσίες και θα προσφέρετε άμεσα στον οργανισμό σας αναζωογόνηση. Διαβάστε παρακάτω τους χυμούς που θα σας βοηθήσουν να αποτοξινωθείτε.

Νερό

Το νερό είναι ο πιο φυσικός τρόπος να κάνετε detox, επειδή βοηθάει στην πέψη και διαλύει τις τοξίνες στην πεπτική οδό.

Πράσινο Τσάι

Το πράσινο τσάι είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχει, τις πολυφαινόλες, οι οποίες είναι υπεύθυνες για την απελευθέρωσητου σώματος από τις ελεύθερες ρίζες οι οποίες ευθύνονται για καρκίνο και άλλες ασθένειες. Επίσης, όταν ο οργανισμός σας ενυδατώνεται και αποτοξινώνεται απορροφά καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά των τροφών, τις βιταμίνες και τα μέταλλα, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της ποιότητας και της εμφάνισης της επιδερμίδας σας .

Νερό με λεμόνι

Διαβάστε Επίσης  Καροτέλαιο: Φτιάξτε το λάδι για τα μαλλιά και το δέρμα

Για να ενισχύσετε ακόμα περισσότερο τις ιδιότητες του νερού, ρίξτε λίγο φυσικό χυμό λεμονιού στο ποτήρι σας. Περιέχει d-λεμονίνη, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθάει στη διάσπαση των τοξινών στο συκώτι.

Χυμός μοσχολέμονου (lime)
Όπως τα λεμόνια, έτσι και το lime (μοσχολέμονο) περιέχει κιτρικό οξύ, το οποίο βοηθά στην απορρόφηση υδροξείδιου του αργιλίου. Επίσης έχει διαπιστωθεί πως διεγείρει ένα ένζυμο στο ήπαρ που πιστεύεται ότι απενεργοποιεί τις καρκινογόνες τοξίνες.

Πορτοκαλάδα

Ο χυμός πορτοκαλιού έχει τεράστια διατροφική αξία και detox ιδιότητες για τον οργανισμό σας. Οι πολλές βιταμίνες που περιέχει και τα ανόργανα συστατικά στοιχεία του βοηθούν στην απελευθέρωση βλαβερών ουσιών από τον οργανισμό σας και ταυτόχρονα σας ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Χυμός παντζάρι

Διαβάστε Επίσης  Καφές: Πώς θα τον χρησιμοποιήσετε για την περιποίηση των μαλλιών και του δέρματος

Το νέο superfood καθώς αποτελεί τεράστια πηγή βιταμινών και ανόργανων συστατικών. Οι ειδικοί συστήνουν να καταναλώνετε χυμό παντζαριού, επειδή περιέχει αντιοξειδωτικά που καθαρίζουν το σώμα από τις τοξίνες.

Smoothie λαχανικών

Τα λαχανικά είναι γνωστά σε εσάς για την τεράστια θρεπτική τους αξία, οπότε μπορείτε να επιλέξετε πολλά πράσινα λαχανικά τις αρεσκείας σας αλλά και να προσθέσετε ό, τι άλλο θέλετε φτιάχνοντας απολαυστικά και χορταστικά smoothieς λαχανικών. Τα λαχανικά θα κάνουν αποτοξίνωση αλλά παράλληλα θα βελτιώσουν και την καλή εικόνα της υγείας του οργανισμού σας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *