Χριστίνα Λαμπίρη: Γιατί αποφάσισε να φύγει από την τηλεόραση

Χριστίνα Λαμπίρη: Γιατί αποφάσισε να φύγει από την τηλεόραση

Χριστίνα Λαμπίρη: Γιατί αποφάσισε να φύγει από την τηλεόραση

Μετά από 18 χρόνια τηλεοπτικής καριέρας, η Χριστίνα Λαμπίρη αποφάσισε ν’ αποσυρθεί.

Ένα τέλος που ακόμα και η ίδια δεν ξέρει αν θα είναι οριστικό, αφού αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφή της σε περίπτωση που βρεθεί κάτι εξιόλογο.


.

«Ο κύκλος του Epsilon ολοκληρώνεται σίγουρα με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Έχω εξαιρετικές σχέσεις με όλους, τόσο με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη όσο και με τον Τζώνη Καλημέρη, αλλά και όλους τους συνεργάτες των τελευταίων ετών. Έφτασε η στιγμή της ολοκλήρωσης της συνεργασίας. Αν στο μέλλον υπάρξει κάτι που μπορεί να έχει ενδιαφέρον θα το ξανασυζητήσω. Αυτή τη στιγμή, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα τηλεοτπικά δεν με ενδιαφέρει. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να εξελίσσομαι στη ζωή μου. Αγαπώ την εξέλιξη, θέλω να προχωρώ μπροστά. Εκτιμώ ότι στο κομμάτι που λέγεται καθημερινή εκπομπή αυτού του περιεχομένου δεν έχω να δώσω κάτι παραπάνω. Είναι πολύ τίμιο προς όλους, τόσο απέναντι στον εαυτό μου όσο και απέναντι στον εργοδότη μου. Εγώ δεν κάνω τηλεόραση για να βγάζω λεφτά από αλλού. Είναι η δουλειά μου αυτή. Είμαι δημοσιογράφος- παρουσιάστρια, γιατί οι πάντες λέγονται πια παρουσιαστές. Άρα, κάνω μόνο αυτή τη δουλειά. Και το λέω αυτό διότι πάρα πολλοί συνάδελφοι -και αυτό είναι πολύ μεγάλη ιστορία-έχουν παράλληλες ενασχολήσεις και δραστηριότητες» εξήγησε στο Πρώτο Θέμα.

Διαβάστε Επίσης  Τρώγοντας... φεύγει το άγχος!

Μετά από 18 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον τηλεοπτικό αέρα, θα σου λείψει η τηλεόραση;

«Θα ήθελα να είμαι ειλικρινής. Δεν θα μου λείψει. Πιέστηκα πολύ τα τελευταία χρόνια και ψυχολογικά και συναισθηματικά, θέλω να δώσω λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό μου και στους ανθρώπους μου, που τους έβλεπα ελάχιστες ώρες την ημέρα εξαιτίας του φόρτου εργασίας, αλλά και στο καινούριο εγχείρημα μας. Θέλω να επιτρέψω στον εαυτό μου να ξεκουραστεί για ένα διάστημα και να απολαύσει τις μικρές χαρές της καθημερινότητας»

Διαβάστε Επίσης  Σοκάρει η περιγραφή της 25χρονης οδοντίατρου για την επίθεση του «δράκου» στου Γκύζη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *