Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Ξεκινούν τη βασιλική τους περιοδεία από την Αυστραλία!

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Ξεκινούν τη βασιλική τους περιοδεία από την Αυστραλία!

Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle θα πραγματοποιήσουν επίσημη επίσκεψη στην Αυστραλία, τα νησιά Φίτζι, την Τόνγκα και τη Νέα Ζηλανδία το φθινόπωρο, ανακοίνωσαν τα ανάκτορα του Κένσιγκτον. Αυτή θα είναι η πρώτη επίσημη βασιλική περιοδεία για το ζευγάρι μετά τον γάμο τους τον Μάιο.


.

Ο Harry και η Meghan, που έλαβαν τους τίτλους του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ μετά τον γάμο τους, ακολουθούν τα βήματα της μητέρας και του πατέρα του Βρετανού πρίγκιπα, του πρίγκιπα Καρόλου και της Diana, οι οποίοι επίσης πραγματοποίησαν την πρώτη τους βασιλική περιοδεία στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.





Η περιοδεία τους συμπίπτει με την τέταρτη διοργάνωση των αγώνων Invictus, που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο στο Σίδνεϊ. Το ζευγάρι είχε κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στη διάρκεια της τελετής έναρξης των αγώνων αυτών στο Τορόντο πέρυσι.

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα Χωρίς Όνομα»: Επεισόδια 26-27-28-29-30


.



Στη διάρκεια της επίσκεψής τους στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία το 1983 ο Κάρολος και η Diana πέρασαν 41 ημέρες στο εξωτερικό, ενώ ο πρίγκιπας William και η Kate επισκέφθηκαν επί 14 ημέρες τις δύο χώρες το 2014.






Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *