Πέντε πράγματα που βγάζουν από τα ρούχα του τον Δίδυμο

.

Πέντε πράγματα που βγάζουν από τα ρούχα του τον Δίδυμο

Πολλά είναι αυτά που θα μπορούσαν να θυμώσουν τους Διδύμους, αλλά εμείς σου παρουσιάζουμε το Top 5 και καλά θα κάνεις να το έχεις υπόψη σου, σε περίπτωση που συναντηθούν οι δρόμοι σας!

1. Σιχαίνεται να ακούει από τόσους και τόσους ότι είναι ψεύτης, διπρόσωπος κι εξαπατάει τους άλλους. Γίνεται, δε, τούρμπο, όταν ακούει ότι δεν πρέπει κανείς να εμπιστεύεται έναν Δίδυμο. Όσοι τα λένε δουλεύουν στην στατιστική υπηρεσία και έχουν αποδείξεις, ή απλά αναπαράγουν ό,τι βλακεία τους έχουν πει στην ζούλα;;;
2. Δεν ανέχεται να τον περνάνε για βλάκα και μάλιστα μπροστά στα μούτρα του. Τότε είναι που θολώνει το μάτι του, γυρνάει ανάποδα κι αρχίζει την αγοραπωλησία: κοινώς, βάζει μπροστά να σε αγοράσει και να σε πουλήσει, σε τιμή ευκαιρίας…
3. Σχεδόν δεν έχει την υπομονή να υπομένει τους αργόστροφους ανθρώπους. ΟΚ, να κάτσει να το εξηγήσει μια και δυο, no problem, αλλά να πρέπει να τους ανέχεται κι ως προϊσταμένους, αφεντικά, ίσους ή οτιδήποτε –τέλος πάντων- που δεν μπορεί απλά να παρακάμψει, πάει πολύ!


.

4. Εκνευρίζεται, όταν προσπαθούν με το ζόρι να τον βάλουν σε καλούπι, σε μια φόρμα, να χωρέσει σε έναν ρόλο, που ποτέ δε ζήτησε ή δεν αποδέχτηκε. Το πράγμα πάει κάπως ανάποδα: ή τον δέχεσαι ρευστό κι ευμετάβλητο, ακριβώς όπως τον έχει πλάσει η φύση ή άστο καλύτερα, ο καθένας ας τραβήξει το δρόμο του.
5. Τέλος, βγάζει ιλαρά όταν πας να του πεις τι να κάνει και πώς να το κάνει, λες κι είναι 2χρονο που μόλις έπεσε από την κούνια. Όχι απλά δεν του δίνεις οδηγίες, με το ζόρι του κάνεις καμία υπόδειξη και θα είσαι τυχερός, εάν την πιάσει το αυτάκι του και δεν πατήσει ο εγκέφαλος με την μια delete!
Διαβάστε Επίσης  Θρίλερ στο Λαϊκό Νοσοκομείο: Περίεργη εξαφάνιση νεαρής γιατρού και του δημοσιογράφου συζύγου της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *