Πώς να διαλέξουμε τη σωστή ενυδατική σύμφωνα με τις ανάγκες μας

Η ενυδατική κρέμα δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναίκα.

Η ενυδατική κρέμα δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναίκα.

Η ενυδατική κρέμα δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναίκα. Και μη νομίζετε πως μόνο οι μεγάλες ηλικίες την έχουν ανάγκη. Προσέχουμε από μικρές για να έχουμε όταν μεγαλώσουμε.


.

Πώς να διαλέξουμε τη σωστή ενυδατική:
Πώς να διαλέξουμε τη σωστή ενυδατική:
Πρέπει να τη χρησιμοποιούμε καθημερινά για να διορθώσουμε όλα τα προβλήματα της επιδερμίδας μας, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι πάντα αυτά που προσδοκούμε.  
Εντοπίζουμε τον τύπο του δέρματος μας. Αν δυσκολευόμαστε, ζητάμε τη συμβουλή ενός δερματολόγου ή μιας επαγγελματία αισθητικού.
Λαμβάνουμε υπόψη μας τις εξωτερικές συνθήκες, τη λήψη φαρμακευτικής αγωγής, αλλά και το υπερβολικό στρες. Η επιδερμίδα είναι ένα όργανο που αντιδρά άμεσα σε όλα τα παραπάνω. Για παράδειγμα, όταν νιώθουμε έντονο στρες, εμφανίζουμε μεγαλύτερα ποσοστά αφυδάτωσης.
Διαβάζουμε προσεκτικά τα συστατικά της κάθε κρέμας, ώστε να μάθουμε αν περιέχει χημικές ουσίες και parabens και πόσο πλούσια είναι η σύνθεσή της.


.

Εξετάζουμε την υφή της, το πώς απλώνεται στο δέρμα, αλλά και την αίσθηση που αφήνει.
Ωστόσο, μια δοκιμή στο χέρι δεν είναι αρκετή για να καταλάβουμε αν ταιριάζει στο δέρμα μας. Ζητάμε από την πωλήτρια ένα δειγματάκι της ενυδατικής που νομίζουμε ότι μας ταιριάζει και τη χρησιμοποιούμε κάποιες μέρες για να δούμε πώς θα συμπεριφερθεί η επιδερμίδα μας.
Ο καπνός αυξάνει τη σμηγματόρροια κατά 60% και μειώνει κατά 50% τη δυνατότητα συγκράτησης υγρασίας. Άρα, αν είμαστε καπνίστριες, θα χρειαστούμε συχνότερη ενυδάτωση με ελαφρύτερες ενυδατικές συνθέσεις. 
Διαβάστε Επίσης  Όταν το μωρό έχει πρόβλημα δυσκοιλιότητας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *