Οι λόγοι για τους οποίους απορρίπτουν τα ζώδια το σύντροφό τους

Οι λόγοι για τους οποίους απορρίπτουν τα ζώδια το σύντροφό τους 

Το να δεχόμαστε συναισθηματική απόρριψη από κάποιον/α που αγαπάμε σίγουρα δεν είναι ευχάριστο.
Ενώ για κάποιους ανθρώπους μπορεί το τέλος μιας σχέσης να έρθει με ανακούφιση, για τους περισσότερους όμως, το σοκ και η αγωνία που προέρχονται από την απόρριψη είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Συναισθήματα οργής, θλίψης, πανικού, κατάθλιψης και έλλειψης αυτοεκτίμησης είναι αποτέλεσμα του τέλους μιας σχέσης.


Διαβάστε παρακάτω τους λόγους για τους οποίους απορρίπτουν τα ζώδια το σύντροφό τους από τη ζωή τους.



Εάν έχετε απορριφθεί από έναν Κριό
Σκεφτείτε μήπως τον έχετε προσβάλλει ή έχετε θίξει τον εγωισμό του ή έχετε περιορίσει την προσωπική του ανεξαρτησία. Μην ξεχνάτε ότι ο Κριός είναι ανεξάρτητος και πεισματάρης. Δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει τον εαυτό του για να ταιριάζει με τους άλλους ανθρώπους και αντιδρά πάντα άσχημα αν του πουν τι να κάνει. Αν έχετε σταθεί εμπόδιο στο δρόμο του ή του έχετε αρνηθεί να κάνει αυτό που θέλει, είναι πιθανό να τον φέρατε στα άκρα. Αν τον έχετε εκνευρίσει προσπαθώντας να επιβάλετε τη γνώμη σας, θυμηθείτε ότι ο κυβερνήτης πλανήτης του Κριού είναι ο Άρης, ο θεός του πολέμου! Αν τον αναστατώνατε συνεχώς, δεν θα διστάσει να σας απορρίψει άμεσα και χωρίς περιστροφές. Ο Κριός δεν μπορεί να ελέγξει την οργή και να κρατήσει την ψυχραιμία του αν βρεθεί στη γραμμή του πυρός. 




Εάν έχετε απορριφθεί από έναν Ταύρο
Σκεφτείτε μήπως έχετε κάνει το λάθος και προσπαθήσατε να κάνετε τη σχέση σας να εξελιχθεί πάρα πολύ γρήγορα. Ο Ταύρος είναι ισχυρογνώμων ζώδιο και απεχθάνεται τη βιασύνη αλλά και να παίρνει γρήγορες αποφάσεις αν δεν είναι έτοιμος να επισημοποιήσει τη σχέση σας. Έχει τη φήμη ότι είναι πολύ ήρεμος και γλυκός και σπάνια χάνει την ψυχραιμία του. Αλλά όταν συμβεί και την χάσει, είναι αρκετά τρομακτικό για τους γύρω του να τον αντιμετωπίσουν. Από την άλλη πλευρά, αν έχει αποφασίσει να σας βγάλει από τη ζωή του, πολύ δύσκολα θα του αλλάξετε γνώμη. Χρειάζεται πολύς χρόνος για τον Ταύρο προκειμένου να αποφασίσει να χωρίσει, έτσι αν σας έχει απορρίψει, αυτό σημαίνει ότι έχουν κρυώσει τα συναισθήματά του. Αναλογιστείτε μήπως έχετε σταθεί εμπόδιο στα οικονομικά του σχέδια ή δείχνατε ότι δεν τον εκτιμούσατε ή δεν αντιμετωπίζατε τη σχέση με σεβασμό. 




Εάν έχετε απορριφθεί από έναν Δίδυμο
Σκεφτείτε μήπως η σχέση σας είχε γίνει πολύ βαρετή και μονότονη ή ακόμα ότι κάποιο άλλο ενδιαφέρον άτομο μπήκε στη ζωή του. Ή ίσως ήσασταν πολύ απαιτητικοί και τον πιέζατε πάρα πολύ. Ο Δίδυμος είναι πολύ δύσκολος όσον αφορά τη δέσμευση, οπότε αν προσπαθήσατε να του περιορίσετε την ελευθερία του, δεν θα μείνει για πολύ στη σχέση σας. Είναι η κοινωνική πεταλούδα του Ζωδιακού και θα πετάξει μακριά σας, ακόμα κι αν σας αγαπά! Οι Δίδυμοι δεν αντέχουν την ανία και την πλήξη, νιώθουν την ανάγκη για ατελείωτη ποικιλία στη ζωή τους. Αν είχατε εκδηλώσει αναξιοπρεπή συναισθηματικά ξεσπάσματα, μην ξεχνάτε ότι οι Δίδυμοι είναι λογικοί και πνευματώδεις, δεν λειτουργούν με την καρδιά τους και η σκληρή αλήθεια είναι ότι δεν τους νοιάζει και πολύ για τα συναισθήματά σας. Έτσι, ξεχάστε τα δάκρυα, το θυμό και τους θεατρινισμούς. Ακούστε προσεκτικά όταν ένας Δίδυμος σας μιλάει, αυτό που σας λέει, αυτό αισθάνεται! 




Εάν έχετε απορριφθεί από έναν Καρκίνο
Σκεφτείτε μήπως δείξατε αδιαφορία για τα συναισθήματά του, πράγμα που σημαίνει ότι είναι απίστευτα εύκολο γι’ αυτόν να σας βγάλει άμεσα από τη ζωή του. Μην ξεχνάτε ότι ο Καρκίνος είναι ευαίσθητος και συναισθηματικός και αναζητά συνεχώς φροντίδα και ζεστασιά από το σύντροφό του. Αρνητικά σχόλια και επικρίσεις σε σχέση με το σπίτι του ή την οικογένειά του, κλονίζουν την προσωπική ασφάλεια ενός Καρκίνου και τον κάνουν να αισθάνεται άσχημα συναισθηματικά. Να είστε λοιπόν προσεκτικοί στα λόγια σας και τις ενέργειές σας, αν θέλετε να αποφύγετε τις δαγκάνες του. Ο Καρκίνος έχει ισχυρή μνήμη και δεν ξεχνά εύκολα τις προσβολές, τις οποίες τις κρατά στο μυαλό του και την κατάλληλη στιγμή θα τις χρησιμοποιήσει εναντίον σας. Η μεγάλη δυσκολία είναι όταν έρθετε αντιμέτωποι με έναν Καρκίνο. Σας είναι δύσκολο να ανακαλύψετε τι συνέβη και γιατί.

Διαβάστε Επίσης  Η άσκηση με τα πολλαπλά οφέλη που μεταμορφώνει το σώμα μας

Αν έχετε απορριφθεί από έναν Λέοντα


.

Τα πράγματα σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ απλά και ο πιο βασικός λόγος απόρριψης είναι σχεδόν πάντα ο πληγωμένος εγωισμός του. Η ανεπαρκής προσοχή, η έλλειψη αναγνώρισης ή οποιοδήποτε είδος ταπείνωσης και απόρριψης είναι λόγοι που δημιουργούν στον Λέοντα οργή και ​​αγανάκτηση, με αποτέλεσμα να σας βγάλει από τη ζωή του. Σκεφτείτε όμως ότι οι Λέοντες δεν δίνουν εύκολα τέλος σε μια καλή σχέση, είναι εξαιρετικά πιστοί εραστές, οπότε μάλλον τον έχετε φέρει στα άκρα. Η προσβολή της ματαιοδοξίας και της υπερηφάνειας του Λέοντα είναι ισχυρό συναισθηματικό πλήγμα γι’ αυτόν, και το παιχνιδιάρικο λιοντάρι θα μετατραπεί αμέσως σε θηρίο. Αν του είχατε πει αρκετά ψέματα και τα αποκάλυψε, ο Λέων μισεί το ψέμα διότι δεν θα μπορέσει να σας εμπιστευθεί και πάλι. Θέλει να αισθάνεται προστατευμένος, να αγαπιέται και να λατρεύεται, οπότε να είστε εκδηλωτικοί συναισθηματικά για να μη σας απορρίψει. 



Εάν έχετε απορριφθεί από έναν Παρθένο

Σκεφτείτε μήπως δεν ήσασταν το «τέλειο» πρόσωπο που ζητούσε στη ζωή του ή ότι δεν ανταποκρινόσασταν στα υψηλά ιδανικά του. Ίσως του δημιουργούσατε συναισθηματική αναστάτωση στην καθημερινότητά του και επιδιώκατε να την αποσυντονίσετε από τη ρουτίνα του. Μην ξεχνάτε ότι ο Παρθένος θέλει τα πάντα να είναι σε τάξη και ακολουθεί πρόγραμμα στη ζωή του. Ή ίσως δεν μπορούσε να ανεχθεί πια τις συνήθειές σας. Ο Παρθένος είναι εξαιρετικά πρακτικός και λογικός και έχει ισχυρές πεποιθήσεις. Είναι πολύ αναλυτικός και σίγουρα έχει σκεφτεί εξονυχιστικά τα πάντα προτού σας απορρίψει. Είτε επιλέξει να είναι με κάποιον, είτε όχι, αποφασίζει μετά από πολλή σκέψη. Σπάνια βασίζει την απόφασή του σε συναισθηματικές ή παρορμητικές στιγμές. Αν χάνατε εύκολα την ψυχραιμία σας, ουρλιάζατε ή κλαίγατε, σίγουρα είναι λόγοι για να σας βγάλει από τη ζωή του.




Αν έχετε απορριφθεί από έναν Ζυγό
Σκεφτείτε μήπως δεν θέλατε πραγματικά τη δέσμευση ή δεν ήσασταν τόσο ρομαντικοί, ο Ζυγός πάνω απ’ όλα θέλει τη συντροφικότητα, δεν ενδιαφέρεται για βραχύβιες σχέσεις, θέλει να είναι με κάποιον που είναι πρόθυμος να τον βάλει στη ζωή του. Αν είχατε αποτύχει να του προσφέρετε συντροφικότητα και ποιοτικό χρόνο, η σχέση σας ίσως ήταν καταδικασμένη. Αναλογιστείτε επίσης αν υπήρχε ισορροπία του «δούναι και λαβείν» και αμοιβαία κατανόηση. Ο Ζυγός προσπαθεί για τον συμβιβασμό, αλλά θα πρέπει κι εσείς να κάνετε κάποιες σημαντικές παραχωρήσεις. Αν τον θεωρούσατε δεδομένο ή του είχατε συμπεριφερθεί άσχημα και με αγένεια χωρίς να λαμβάνετε υπόψη σας τις ανάγκες του, δεν θα διστάσει να φύγει μακριά σας. Η επιθετικότητα και η έλλειψη σεβασμού όπως και η έλλειψη αφοσίωσης στη σχέση, είναι αρκετά για να σας απορρίψει. 




Εάν έχετε απορριφθεί από έναν Σκορπιό
Σκεφτείτε μήπως ήσασταν πάρα πολύ αυταρχικοί ή προσπαθούσατε να επιβάλετε τη θέλησή σας, παραμελώντας τις ανάγκες του. Ο Σκορπιός θέλει να έχει πάντα το πάνω χέρι στη σχέση και δεν θα θυσιάσει την προσωπική του δύναμη για κανέναν, όσο και αν σας αγαπάει. Αναλογιστείτε επίσης μήπως στη σχέση σας δεν υπήρχε το απόλυτο πάθος ή η σεξουαλική σας ζωή δεν ήταν και τόσο ικανοποιητική. Μην ξεχνάτε ότι ο Σκορπιός είναι πολύ σεξουαλικός και το σεξ είναι ισχυρός μαγνήτης για να κρατήσει μια σχέση. Το μεγαλύτερο πλήγμα όμως για τον Σκορπιό είναι η προδοσία. Αν έχετε κλονίσει την εμπιστοσύνη του, πολύ δύσκολα θα σας συγχωρήσει και θα ξεχάσει. Δεν πρόκειται να σας δώσει δεύτερη ευκαιρία. Ο κυβερνήτης του Σκορπιού, ο Πλούτωνας, συμβολίζει το τέλος αλλά και την αναγέννηση.




Εάν έχετε απορριφθεί από έναν Τοξότη

Διαβάστε Επίσης  Ποιες ερωτήσεις μας φέρνουν κοντά στα παιδιά μας;


.

Ίσως να είχε βαρεθεί τη μονοτονία και τη ρουτίνα της σχέσης σας ή προσπαθήσατε να του περιορίσετε την ελευθερία του. Ο Τοξότης δεν ανέχεται κανενός είδους περιορισμό, οπότε αν του ασκούσατε έλεγχο, σίγουρα δεν τον αφήνατε να χαλαρώσει και να ασχοληθεί με τα δικά του ενδιαφέροντα. Τίποτα δεν τον εξοργίζει περισσότερο από το να νιώθει παγιδευμένος και εγκλωβισμένος. Ένας άλλος σημαντικός λόγος για να σας απορρίψει ένας Τοξότης είναι η προδοσία ή η έλλειψη τιμιότητας. Αν σας πιάσει να λέτε ψέματα ή συμπεριφέρεστε πονηρά ή ύπουλα, του είναι δύσκολο να σας σεβαστεί και πάλι. Και φυσικά μακριά από τη χειραγώγηση, την κτητικότητα ή τα ψυχολογικά τεχνάσματα, είναι εγγυημένο ότι θα εξαφανιστεί πάνω από τον ορίζοντα προς αναζήτηση της επόμενης περιπέτειάς του. 




Εάν έχετε απορριφθεί από έναν Αιγόκερω
Σκεφτείτε μήπως σταθήκατε εμπόδιο στην κοινωνική του καταξίωση και τις φιλοδοξίες του κατά κάποιο τρόπο. Επειδή ο κύριος σκοπός στη ζωή του Αιγόκερου είναι η κοινωνική και επαγγελματική εξέλιξη, απορρίπτει με μεγάλη ευκολία τις σχέσεις που εμποδίζουν τις υλικές και κοινωνικές φιλοδοξίες του. Εάν έχετε αμαυρώσει το καλό του όνομα ή απλά δεν του δείχνατε αρκετό σεβασμό, δεν είστε επιθυμητοί να παραμείνετε στη ζωή του. Ο Αιγόκερως χρειάζεται υποστήριξη και ενθάρρυνση για να καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του. Επίσης, αναλογιστείτε μήπως αντιδρούσατε συναισθηματικά, ο Αιγόκερως εξηγεί τα πάντα με τη λογική και σίγουρα έχει κάνει μια λίστα με τα υπέρ και τα κατά της σχέσης σας πριν σας απορρίψει. Να ξέρετε ότι γνωρίζει πολύ καλά τι πήγε στραβά και έχει ήδη αγωνιστεί προτού πάρει την οριστική του απόφαση. 




Εάν έχετε απορριφθεί από έναν Υδροχόο
Σκεφτείτε μήπως είχατε πολλές απαιτήσεις ή ψάχνατε για πολλή υποστήριξη. Ο Υδροχόος είναι το πιο ανεξάρτητο από τα ζώδια, δεν έχει χρόνο για ανθρώπους που ζητάνε συνεχώς πολλά από αυτόν. Η αγάπη και η ελευθερία πάνε χέρι-χέρι για τον Υδροχόο. Μην ξεχνάτε ότι ο Υδροχόος είναι ζώδιο εγκεφαλικό και επικοινωνιακό, οπότε αναλογιστείτε πώς ήταν η επικοινωνία σας, αν είχατε ενδιαφέροντα θέματα προς συζήτηση. Ή μήπως απαιτούσατε την εκδήλωση των συναισθημάτων του, πράγμα δύσκολο γι’ αυτόν, καθώς είναι ζώδιο συναισθηματικά αποστασιοποιημένο. Αν δεν είχατε μια σταθερή και έντιμη στάση στη σχέση σας, ο Υδροχόος θα σας απορρίψει με μεγάλη ευκολία, καθώς αναζητά την ειλικρίνεια. Έχει αρχές και πρεσβεύει την αλήθεια, οπότε αν διαπιστώσει ανηθικότητα, τα λόγια του γίνονται πολύ καυστικά και ειρωνικά πριν σας απορρίψει εντελώς από τη ζωή του. 


.


Εάν έχετε απορριφθεί από έναν Ιχθύ

Σκεφτείτε μήπως κάνατε κατάχρηση της καλής του καρδιάς και ποδοπατήσατε τα λεπτά και ευαίσθητα συναισθήματά του. Παρά την ανιδιοτέλειά του, που φτάνει σε σημείο να μην νοιάζεται για τον εαυτό του, ο Ιχθύς αν νιώσει παραμελημένος, δεν θα αντέξει και θα εξαφανιστεί. Σπάνια θα σας προειδοποιήσει και εκτός αυτού, μπορεί να σας είναι δύσκολο να μάθετε την αλήθεια για το τι πραγματικά έχει συμβεί. Επίσης, ένας Ιχθύς μπορεί να σας απορρίψει αν δεν τον στηρίζατε στην καθημερινότητά του ή δεν ήσασταν ρομαντικοί και συναισθηματικοί. Επίσης, να ξέρετε ότι πριν σας βγάλει από τη ζωή του έχει σταθμίσει πολλά πράγματα και ότι το γεγονός αυτό είναι γι’ αυτόν μια αργή και επίπονη διαδικασία για την οποία δεν υπάρχουν γρήγορες λύσεις. 


Πηγή:astropedia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *