Harry – Meghan: Θα επισκεφθούν την Ελλάδα τον Ιούλιο! Οι πρώτες πληροφορίες!

Harry - Meghan: Θα επισκεφθούν την Ελλάδα τον Ιούλιο! Οι πρώτες πληροφορίες!
Harry – Meghan: Θα επισκεφθούν την Ελλάδα τον Ιούλιο! Οι πρώτες πληροφορίες!


.

Μετά τον Βασιλικό γάμο ήρθε η ώρα της ξεκούρασης για το ζευγάρι!


Στις ελληνικές θάλασσες και συγκεκριμένα στο Αιγαίο, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, o πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα της πατρίδας μας μέσα στον Ιούλιο.


Η κρουαζιέρα, σύμφωνα με το περιοδικό, προετοιμάζεται εδώ και καιρό και αποτελεί δώρο γάμου στο πριγκιπικό ζευγάρι από γνωστή ελληνική επιχειρηματική οικογένεια που συνδέεται τόσο με τη βρετανική όσο και με την πρώην βασιλική οικογένεια της Ελλάδας.


Μάλιστα, στο σκάφος της συγκεκριμένης οικογένειας έχουν φιλοξενηθεί στο παρελθόν και ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου Κάρολος με τη σύζυγο του, Καμίλα. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ιδιωτική επίσκεψη του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου, με το ζευγάρι να συνοδεύεται και από ένα ακόμη φιλικό τους ζευγάρι αλλά και από τουλάχιστον 30 με 40 επίλεκτους φρουρούς που θα φροντίσουν για την ασφάλεια τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ζευγάρι ο Αλέξης με την Μυρτάλη;


.



Οι δυο τους εξέφρασαν την επιθυμία να επισκεφθούν τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, αλλά τους το απαγόρευσε κατηγορηματικά ο πρίγκιπας Κάρολος μετά από συνάντηση που έγινε για το θέμα με τις μυστικές υπηρεσίες της Βρετανίας. Το μόνο ενδεχόμενο το ζευγάρι να πατήσει ελληνική ξηρά είναι το Πόρτο Χέλι και συγκεκριμένα η έπαυλη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, στην οποία τα μέτρα ασφαλείας είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο!


Διαβάστε Επίσης  Πώς επιδρά το σεξ στο γυναικείο κορμί (γράφημα)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *