Το παλάτι προχώρησε σε αλλαγές στο επίσημο βιογραφικό της Markle μετά τις αντιδράσεις!

Το παλάτι προχώρησε σε αλλαγές στο επίσημο βιογραφικό της Markle μετά τις αντιδράσεις!


.

Σε αλλαγές στο βιογραφικό της στην επίσημη σελίδα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας προχώρησε το Παλάτι αφού όσο κι αν προσπάθησε να καλύψει το ένοχο παρελθόν της Μέγκαν Μαρκλ τελικά δεν τα κατάφερε!
Συγκεκριμένα στην σελίδα για την δούκισσα του Sussex δεν υπήρχε η καριέρα της στην υποκριτική και ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στην σειρά Suits αφού το παλάτι εξαρχής δεν είχε δει με καλό μάτι αυτή της την δραστηριότητα!
Μάλιστα στο σημείωμα γινόταν μόνο μία απλή αναφορά στο σημείο για την φιλανθρωπική της δράση στον Καναδά «κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στο Τορόντο»!


Μετά από τα δημοσιεύματα και το μπαράζ αποκαλύψεων το Παλάτι προχώρησε σε αλλαγή του βιογραφικού, προσθέτοντας μία παράγραφο για την σειρά.

Διαβάστε Επίσης  Τα τακούνια υπεύθυνα για οστεοαρθρίτιδες


.

«Ο πιο γνωστός ρόλος της ήταν εκείνος της Rachel Zane στην τηλεοπτική σειρά Suits για επτά σεζόν και 100 επεισόδια. Στη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς, η Δούκισσα μετακόμισε στο Τορόντο του Καναδά, το οποίο θεωρεί δεύτερο σπίτι της», γράφει χαρακτηριστικά και στην συνέχεια γίνεται επίσης αναφορά στο blog που διατηρούσε, με όνομα The Tig, το οποίο έκλεισε μετά από τρία χρόνια λειτουργίας, μόλις έγινε γνωστή η σχέση της με τον πρίγκιπα Harry αφού όλοι οι εκπρόσωποι της βασιλικής οικογένειας δεν πρέπει να εκφέρουν γνώμη για πολιτικά ζητήματα… δημόσια!

Διαβάστε Επίσης  Το τατουάζ: Ο Σωκράτης χωρίς να διστάσει, αποκαλύπτει στην Ελένη ότι ο Ορφέας είναι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *