Στη φυλακή τα τέρατα της Λέρου

Στη φυλακή τα τέρατα της Λέρου
Στη φυλακή τα τέρατα της Λέρου


.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι γονείς από τη Λέρο που ασελγούσαν σε βάρος των τριών παιδιών τους μετά την απολογία τους, κατά τη διάρκεια της οποίας παραδέχθηκαν στους αστυνομικούς τις φρικτές πράξεις τους. 

«Βιάζαμε τον 24χρονο γιο μας, που έχει νοητική υστέρηση, και το 13,5 χρόνων κορίτσι μας και τοαπολαμβάναμε. Σταματούσαμε μονάχα όταν έβαζαν τα κλάματα» παραδέχθηκαν και οι δύο γονείς στους αστυνομικούς. 

«Βιασμούς και ξυλοδαρμούς μέχρι λιποθυμίας περιέγραψαν στις καταθέσεις τους τα παιδιά – θύματα των τεράτων της Λέρου. Θα τα κυνηγούν πάντα οι εφιάλτες» είχε δηλώσει προ ημερών ο δικηγόρος Παναγιώτης Αβρίδης, ο οποίος ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση των παιδιών με εντολή των θείων τους. 

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο γονείς οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα της Κω, ενώ συνελήφθησαν αφού προηγήθηκε η ομολογία του 52χρονου πατέρα κατά την ολονύχτια ανάκρισή του από τους αστυνομικούς. 

Ως συνηγόρους των γονέων, ο εισαγγελέας όρισε με εντολή του τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου της Κω Μανώλη Χατζηάμαλλο και τον κ. Αντώνη Ζαμάγια, μέλος του συλλόγου. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών αναμένεται να αναλάβει η θεία τους, ενώ διερευνάται ποιοι από τον περίγυρο της οικογένειας πιθανόν να γνώριζαν τι συνέβαινε. Το θέμα των φρικιαστικών καταγγελιών για την κακοποίηση των εν λόγω παιδιών προκάλεσε μάλιστα και την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου.

Διαβάστε Επίσης  Φαγούρα στην «ευαίσθητη περιοχή» μετά την σεξουαλική επαφή - Τι συμβαίνει;


.



Σοκάρει η δράση τουςΣύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι γονείς κακοποιούσαν σεξουαλικά τα δύο από τα τέσσερα παιδιά τους. Δηλαδή το αγόρι, ηλικίας 24 ετών, το οποίο πάσχει από νοητική στέρηση και την 13,5 ετών κόρη τους. Σημειώνεται πως ο μεγαλύτερος γιος τους (27 χρόνων) δεν άντεξε αυτά τα οποία έβλεπε στο σπίτι και εγκατέλειψε την οικογένεια. Σχετικά με το τέταρτο παιδί, ένα 8χρονο αγοράκι, το ανέλαβε η θεία του, η οποία και έκανε τις καταγγελίες στις Αρχές. 

Πατέρας και μάνα περιέγραψαν στις ανακριτικές αρχές τις αρρωστημένες πράξεις τους με λεπτομέρεια.

Αρκετό ξύλο φαίνεται πως είχε φάει από τους δυο γονείς και ο 8χρονος γιος τους. Σχετικά με την κατάσταση των παιδιών σήμερα, τοπικές πηγές αναφέρουν πως το κοριτσάκι, παρόλο που βρίσκεται με τη θεία του, δεν έχει βγάλει μιλιά. Επίσης, αρνείται να φάει και να πιει.

Διαβάστε Επίσης  Νηστεία: Πότε πρέπει να τη διακόψετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *