Χάστε τα κιλά που θέλετε έτσι απλά…χωρίς στερήσεις και χωρίς γυμναστική

Χάστε τα κιλά που θέλετε έτσι απλά...χωρίς στερήσεις και χωρίς γυμναστική
Χάστε τα κιλά που θέλετε έτσι απλά…χωρίς στερήσεις και χωρίς γυμναστική

 

 

Το να χάσετε βάρος απαιτεί  πειθαρχία  και πολύ ιδρώτα .. δύο λέξεις που δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιό σας.

Ωστόσο υπάρχουν και ευκολότεροι τρόποι για να χάσετε μερικά κιλά χωρίς στερήσεις και γυμναστική.

Διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε καθημερινά και να χάσετε τα κιλά που θέλετε.
– Ξεκινήστε πάντα τα γεύματά σας με ένα ποτήρι νερό.Θα ενυδατωθείτε αμέσως και θα νιώσετε το στομάχι σας γεμάτο, πράγμα που θα βοηθήσει έστω και λίγο στο να μην φάτε μεγάλες ποσότητες και «φορτώσετε» με θερμίδες.

 

– Κάνετε μερικές απλές αλλαγές στα γεύματά σας.Αντί να φάτε το πιο παχυντικό dressing που υπάρχει προτιμήστε ένα dressing χαμηλής θερμιδικής αξίας για τη σαλάτα σας έτσι ώστε να γλιτώσετε 100 θερμίδες μόνο από αυτό. Επίσης μπορείτε να φάτε φρέσκα φρούτα αντί για αποξηραμένα.Προτιμήστε φυσικές ακατέργαστες τροφές και αποφύγετε τα σνακ της στιγμής.

 

 

– Φάτε ένα κομματάκι μαύρη σοκολάτα για επιδόρπιο.Αντί να τρώτε μπισκότα για επιδόρπιο, που δεν σας ικανοποιούν απόλυτα και πρέπει να τρώτε μεγάλες ποσότητες από αυτά,  αντιμετωπίστε την όρεξή σας για γλυκό με μαύρη σοκολάτα. Μπορεί να νιώσετε στην αρχή ότι η ποσότητα αυτή είναι πολύ μικρή  και κατ επέκταση μικρή η ικανοποίηση που σας δίνει, ωστόσο  με το καιρό θα το συνηθίσετε και θα σας αρέσει. Μη ξεχνάτε πως η μικρή ποσότητα σοκολάτας επιτρέπεται σε καθημερινή βάση. 

Διαβάστε Επίσης  Το Πιο Ισχυρό Φυσικό Φάρμακο Για Πρησμένα Πόδια & Αστραγάλους

– Προσπαθήστε να ελέγχετε τις ποσότητες του φαγητού.Αν θέλετε να χάσετε βάρος, το να τρώτε τις σωστές ποσότητες σε κάθε γεύμα είναι πολύ σημαντικό. Προσπαθήστε να τρώτε τα σνακ σας από το χέρι σας και όχι μέσα από το σακουλάκι.  Χρησιμοποιήστε μικρότερα πιατάκια και να αποθηκεύστε το φαγητό που περισσεύει για να μην βρίσκεται στο οπτικό σας πεδίο και μπορείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή να το φάτε. 

– Βαλτε την κίνηση στη ζωή σαςΑν συχαίνεστε τη γυμναστική δεν σας αναγκάζει κανένας να πάτε στο γυμναστήριο για να αδυνατίσετε. Μπορείτε να κάψετε μερικές παραπάνω θερμίδες περπατώντας λίγο περισσότερο μέσα στην ημέρα σας. Παίρνετε τις σκάλες αντί για το ασανσέρ, παρκάρετε λίγο πιο μακριά για να περπατάτε λιγάκι και προσπαθήστε να βγαίνετε για καμιά βόλτα σε κάποιο πάρκο της γειτονιάς σας. Το καθημερινό περπάτημα δεν το καταλαβαίνετε αλλά αποτελεί και αυτό σωματική δραστηριότητα που βοηθά στο κάψιμο θερμίδων. 

– Μην πίνετε τις θερμίδες σας.Ένας συνήθης λόγος που δεν βλέπετε αποτελέσματα είναι ότι πίνετε πολλές θερμίδες καθημερινά (αναψυκτικά, πρωινός χυμός, κρασί) χωρίς να το καταλαβαίνετε. Προσπαθήστε να πίνετε νερό, όποτε θέλετε κάτι να πιείτε. 

Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε κάποιες περιττές ποσότητες υγρών που προσθέτουν θερμίδες.- Μην πεινάτε για πολλές ώρες.Λίγη πείνα κάνει καλό για να χάσετ μερικά κιλά , αλλά το να λιμοκτονείτε όλη μέρα προκειμένου να φάτε το βράδυ είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορείτε να κάνετε. 

Διαβάστε Επίσης  Αντιφλεγμονώδεις τροφές

Τρώτε τα γεύματά σας στην ώρα τους και σνακ ενδιάμεσα προκειμένου να αποφύγετε να παραφάτε το βράδυ ό ,τι βρείτε μπροστά σας,  που η πείνα σας θα έχει φτάσει στα ύψη και θα πάρετε όλες τις θερμίδες που «στερηθήκατε» κατά τη διάρκεια της ημέρας. – Τρώτε νωρίς το βραδινό σας.Προσπαθήστε το βραδινό σας να αποτελεί το 25% των καθημερινών θερμίδων σας και να το τρώτε δύο με τρεις ώρες πριν πάτε για ύπνο. 

Όταν τρώτε νωρίς και δεν πάτε κατευθείαν στο κρεβάτι να κοιμηθείτε έχετε περισσότερες πιθανότητες να κάψετε θερμίδες από τη δραστηριότητά σας μέχρι τον βραδινό σας ύπνο.  Το να τρώτε πολύ και αργά το βράδυ μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα στην πέψη αλλά και στον ύπνο σας.

– Απολαύστε τον ύπνο σας.Η έλλειψη ύπνου μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη πείνα στη διάρκεια της ημέρας καθώς και έλλειψη ενέργειας. Προσπαθήστε να κοιμάστε 7-9 ώρες την ημέρα. Πρόκειται για έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για να βοηθήσετε τον οργανισμό σας να χάσει βάρος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *