Σοκ για την Σκορδά! Επιστρέφει ο Αρναούτογλου στο Πρωινό?

Σοκ για την Σκορδά! Επιστρέφει ο Αρναούτογλου στο Πρωινό
Σοκ για την Σκορδά! Επιστρέφει ο Αρναούτογλου στο Πρωινό

Νέο ραντεβού μέσα στην εβδομάδα θα γίνει μεταξύ Φαίης Σκορδά και ΑΝΤ1. Για να συζητηθούν τα «θέλω» και από τις δύο πλευρές. Η Φαίη ζητά να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στους
συνεργάτες και το στήσιμο της εκπομπής (και να μπορεί να παίζει πλάνα από αντίπαλα τηλεοπτικά προγράμματα) από τον ΑΝΤ1 θέλουν εκείνοι να αποφασίσουν το στήσιμο της εκπομπής, αν θα υπάρχει συμπαρουσιαστής για την ακρίβεια επικεφαλής των πανελιστών με την Φαίη να διατηρεί ψαλιδισμένο τον πρώτο ρόλο και προς το παρόν έχουν επιφυλάξεις για την προβολή προγραμμάτων – κυρίως τα ριάλιτι – του ανταγωνισμού.

Διαβάστε Επίσης  Μάρω Κοντού-Γιώργος Κωνσταντίνου: Σπάνια κοινή εμφάνιση 58 χρόνια μετά την ταινία «Η γυνή να φοβήται τον άνδρα»


.

Σε περίπτωση που οι δύο πλευρές διαπιστώσουν πως δεν έχουν κανένα κοινό σημείο επαφής υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο ο ΑΝΤ1 να μην ενεργοποιήσει την option του +1 και να αποδεσμεύσει την Φαίη Σκορδά.

Σε αυτή την περίπτωση φαβορί για την ανάληψη της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του σταθμού είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο μόνος που άντεξε φέτος σε τηλεθέαση τόσο στο πρώτο μισό με το «Nomads» όσο και στο δεύτερο με το «The wall». Άλλωστε ο παρουσιαστής σε κάθε ευκαιρία δηλώνει πως θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στην πρωινή ζώνη. Μιλάμε για σενάριο σοκ και δέος που θα φέρει τα πάνω – κάτω στον ΑΝΤ1 αλλά τίποτε δεν αποκλείεται να συμβεί.

Διαβάστε Επίσης  Σαγιονάρες στο τιμόνι τέλος σύμφωνα με το νέο ΚΟΚ

WIFINEWS.GR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *