Φρίκη στη Λέρο:Πατέρας και μητέρα βίαζαν τα τρία παιδιά τους.

Φρίκη στη Λέρο:Πατέρας και μητέρα βίαζαν τα τρία παιδιά τους.

Σοκάρει η υπόθεση που έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τη Λέρο και η οποία αποκαλύπτει πως πατέρας και μητέρα βίαζαν τα τρία παιδιά τους.


.


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πατέρας είναι υπάλληλος στο ψυχιατρείο της Λέρου και η μητέρα άνεργη. Τα παιδιά, ο μεγαλύτερος άνω των 20 με προφανώς ανήκεστα απ’ όσα βίωσε ψυχολογικά προβλήματα, ένα κορίτσι 13 χρόνων και ο μικρότερος γιος ηλικίας 10 χρόνων.



Τρία παιδιά που, όπως διαπιστώνεται από την σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα και σύμφωνα με πληροφορίες, τους χρησίμευαν ως σκεύη διαστροφικής ηδονής.Για το δράμα των τριών παιδιών και όσα πέρασαν στα χέρια των δύο αυτών γονιών, δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες. Το ζευγάρι συνελήφθη και θα οδηγηθεί την Τρίτη στον εισαγγελέα. Yπάρχει κι ένα τέταρτο παιδί, μεγαλύτερο, το οποίο άφησε άγνωστο πότε την οικογενειακή εστία.

Την καταγγελία έκανε η θεία των παιδιών που μίλησε για ασελγείς πράξεις  κινητοποιώντας τους αστυνομικούς. Όλη η γειτονιά γνώριζε, όμως δεν μιλούσε. Άλλες πληροφορίες, αναφέρουν πως  το έγκλημα ξεσκεπάστηκε όταν το κορίτσι πήγε με ακατάσχετη αιμορραγία στο Νοσοκομείο του νησιού και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε πέσει θύμα βιασμού. 

Έτσι, το κορίτσι μιλώντας με ψυχολόγο περιέγραψε το τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια. Φως στην υπόθεση βεβαίως αναμένεται να ρίξουν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις.

Διαβάστε Επίσης  Ένα κομμάτι σοκολάτα τη μέρα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος


.



Ομολόγησε ο πατέρας 
Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, των δύο γονέων, ο πατέρας ομολόγησε  τις κτηνώδεις πράξεις που έκανε με τη σύζυγό του εις βάρος των παιδιών τους. Όπως προέκυψε από την ομολογία, τα παιδιά έπεφταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα θύματα ξυλοδαρμού από τον πατέρα, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μόνιμα μεθυσμένος. Σε βάρος των γονιών σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, ασέλγεια και ενδοοικογενειακή βία.


.


Διαβάστε Επίσης  Θεμιστοκλέους: Στους 3 μήνες από τη δεύτερη δόση η αναμνηστική για πολίτες άνω των 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *