Έντονος καυγάς ανάμεσα στον Οικονομόπουλο και την Αραβανή στη Θεσσαλονίκη!

καυγάς ανάμεσα στον Οικονομόπουλο και την Αραβανή στη Θεσσαλονίκη!
Νίκος Οικονομόπουλος
Ο Νίκος Οικονομόπουλος εμφανίζεται αυτή την περίοδο στη Θεσσαλονίκη και τα Σαββατοκύριακα ανεβαίνει και η Ευαγγελία Αραβανή για να περνούν χρόνο μαζί.


.

Το ζευγάρι διαμένει σε γνωστό ξενοδοχείο και η Ευαγγελία τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου πηγαίνει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο τραγουδιστής. Άλλοτε σε κάποια από τα κεντρικά τραπέζια και άλλες φορές παραμένοντας στο καμαρίνι του.




Σύμφωνα με το περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου κι ενώ η πρώην σταρ Ελλάς βρισκόταν στο καμαρίνι, όταν κατέβηκε στη σάλα του κέντρου, εκνευρίστηκε έντονα με όσα αντίκρισε.
Σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου βρισκόταν μια εντυπωσιακή κυρία άνω των 40 ετών. Άψογα γυμνασμένη και περιποιημένη, επέλεξε τα μπουζούκια που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος για να διασκεδάσει.
Η συγκεκριμένη κυρία, η οποία είναι εύπορη επιχειρηματίας της Βορείου Ελλάδος, έδειξε να μην κολλάει πουθενά και από το πρώτο κιόλας πρόγραμμα του Οικονομόπουλου άρχισε να του πετάει δεκάδες γαρίφαλα. 





.

Ωστόσο, στο δεύτερο πρόγραμμα έγινε το «έλα να δεις». Τα πανέρια με τα γαρίφαλα έγιναν βουνό πάνω στην πίστα, με την εντυπωσιακή ξανθιά να επιδίδεται σε ασταμάτητο λουλουδοπόλεμο!
Ο Νίκος Οικονομόπουλου πλησίασε πολλές φορές το τραπέζι και αφιέρωσε τραγούδια στην παρέα και στην εντυπωσιακή ξανθιά, η οποία δεν δίστασε να φλερτάρει ανοιχτά τον τραγουδιστή, που βέβαια έχει συνηθίσει στις εγκάρδιες εκδηλώσεις θαυμαστριών του και ξέρει να χειρίζεται το θέμα.
Αυτή που δεν μπορούσε όμως να διαχειριστεί το θυμό της ήταν η Ευαγγελία Αραβανή, που παρακολουθούσε άναυδη τα όσα συνέβαιναν.
Έτσι, μετά το φινάλε υπήρξε μουρμούρα στο καμαρίνι που μετατράπηκε σε καβγά, με την παρουσιάστρια να κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον αγαπημένο της και σε έντονο τόνο να του ζητά εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του. Εκείνος βέβαια, αφού η Ευαγγελία δεν καταλάβαινε ότι επρόκειτο μόνο για δημόσιες σχέσεις, εκνευρίστηκε έντονα.
Οι φωνές κάποια στιγμή ακούγονταν στο διάδρομο, όμως το ζευγάρι προκειμένου να μη δώσει λαβές για σχόλια, αποχώρησε μαζί για το ξενοδοχείο. Την επόμενη μέρα βέβαια το σκηνικό ήταν τελείως διαφορετικό και Νίκος και Ευαγγελία απόλαυσαν τον καφέ τους στην παραλία της Θεσσαλονίκης.
http://www.govastileto.gr
Διαβάστε Επίσης  Peeling για λαμπερό πρόσωπο πριν τις γιορτές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *