ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 191-192-193-194-195-196-197-198-199-200-201-202

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 191-192-193-194-195-196-197-198-199-200-201-202
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 191-192-193-194-195-196-197-198-199-200-201-202

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ




ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 191-192-193-194-195-196



Επεισόδιο 191


Η Βέρα μαθαίνει από την Τατιάνα όλη την αλήθεια για τη Ναταλία και τον Νικόλα και πέφτει από τα σύννεφα. Κάνει τα πάντα για να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά ο Νικόλας είναι στην Αργεντινή και δεν φαίνεται διατεθειμένος να της δώσει άλλη ευκαιρία. Στο μεταξύ, ο Ορφέας σε έξαλλη κατάσταση παρακολουθεί τη γυναικολόγο της Ελένης…


Ο Παύλος, μετά από πολλές προσπάθειες και εξηγήσεις, καταφέρνει να τον συγχωρέσει η Μάρθα, γεγονός που δίνει χαρά σε όλη την οικογένεια Μελά. Στα Μετέωρα, η Νικόλ ζηλεύει αφάνταστα την Όλγα και δημιουργεί θέματα στον Στέφανο, αλλά δεν ξέρει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημά της είναι η απόλυση που της έχει ετοιμάσει η Μαργκώ. Ο Άλεξ θέλοντας να απομακρύνει για πάντα την Άννα, υποχρεώνει την Μαρίνα να της μιλήσει και να της πει ότι πλέον ζουν μαζί.



.


Επεισόδιο 192

Η Μαρίνα κάνει σκηνή στον Άλεξ, θεωρώντας πως την χρησιμοποίησε, ενώ καταβάθος δεν έχει ξεπεράσει την Άννα. Η Κατερίνα Αθανασίου δεν πείθει την Τατιάνα με την κατάθεσή της και οι υποψίες πέφτουν στη Βάλια. Ο Τόνυ δείχνει να συμφωνεί με την απόφαση της Μαργκώ να απολύσει την Νικόλ κι εξηγεί στη Νικόλ πως ήταν απερισκεψία της να φύγει με το έτσι θέλω. Η Τόνια δεν δείχνει να πείθεται πια από τα ψέματα του Ορφέα.

Ο Στέφανος καταλαβαίνει πως η Όλγα κάτι του κρύβει κι εκείνη αναγκάζεται να του μιλήσει για τη σκηνή ζηλοτυπίας της Νικόλ. Ο Στέφανος απογοητεύεται από τη στάση της Νικόλ κι αρχίζει να κοιτά την Όλγα διαφορετικά… Γοητευμένη είναι η Ηρώ από τον Θεοχάρη. Ο Ορφέας απειλεί ανοιχτά την Ξένια. Ο Άλεξ προσβάλει την Άννα για ακόμη μια φορά και την φέρνει στα όριά της. Η Βέρα κάνει μια αυθόρμητη κίνηση ελπίζοντας πως έτσι θα την συγχωρέσει ο Νικόλας.

Επεισόδιο 193

Ο Τόνυ μένει έκπληκτος όταν διαβάζει την επιστολή που του άφησε ο καπετάν Γεράσιμος Παυλάτος, λίγο πριν πεθάνει. Αυτά που διαβάζει του αποκαλύπτουν αλήθειες που δεν είχε φανταστεί για τον πατέρα του, τη Μαργκώ, τον Ρίτσαρντ και το εμπόριο όπλων. Οι πληροφορίες είναι τόσο σοβαρές, που ούτε στην Τατιάνα δεν θα τολμήσει να εξομολογηθεί την αλήθεια, αλλά θα προσπαθήσει να διαχειριστεί μόνος του αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Στο μεταξύ ο Θεοχάρης ανακαλύπτει στην τραπεζική θυρίδα της Αμαλίας, το πανάκριβο ρολόι που της είχε χαρίσει στο παρελθόν ο Τσάρλς και την «στριμώχνει» προκειμένου να του αποκαλύψει την αλήθεια για τη σχέση της με τον Τσάρλς. Ο Ορφέας από την πλευρά του, υποχρεώνει τη γυναικολόγο Ξένια Λύτρα να βρει μια δικαιολογία και να στείλει την Ελένη σε άλλο γιατρό, εντολή που η έντρομη γυναικολόγος εκτελεί χωρίς πολλές ερωτήσεις. Η Άννα με τον Άλεξ, εξακολουθούν μέσα από μηνύματα να πληγώνουν ο ένας τον άλλον, γεγονός που αποδεικνύει ότι τα συναισθήματά τους είναι ακόμα «ζωντανά» παρά τα χιλιάδες εμπόδια και τις αλήθειες που δεν ξέρει ο ένας για τον άλλον.


.


Επεισόδιο 194

Ο Θεοχάρης υποψιάζεται πως η Αμαλία επέτρεπε στον Τσαρλς Νίβεν να την φλερτάρει… Ο Τόνυ και η Τατιάνα μετράνε αντίστροφα μέχρι τον γάμο τους, αλλά η απειλή του Στρατηγού δεν αφήνει τον Τόνυ να το χαρεί. Ο Τόνυ καταστρώνει ένα σχέδιο και περνάει στην αντεπίθεση, ενώ η Μαργκώ του δείχνει και την ευαίσθητη πλευρά της. Ο Στέφανος είναι αναστατωμένος με το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας και έχει τις κεραίες του τεντωμένες για την Αλκυόνη και τη μικρή Λήδα. Παράλληλα φέρεται κάπως ψυχρά απέναντι στην Νικόλ, μετά τη σκηνή ζηλοτυπίας που του έκανε.

Ο Ορφέας γίνεται έξαλλος όταν συνειδητοποιεί πως η Τόνια ασχολείται ακόμα με την υπόθεση του Γενάρη. Η Βέρα συναντάει τον Μάριο στο Λονδίνο, ενώ παράλληλα ο Νικόλας ζητάει από την Αμαλία να τον βοηθήσει με το νέο του ντοκιμαντέρ. Η Ηρώ υπογράφει τα συμβόλαια και νοικιάζει κι επίσημα την παμπ της Νικόλ. Το διαζύγιο του Τόνι και της Άννας είναι γεγονός. Η Άννα όμως βγαίνει εκτός εαυτού με τη στάση του Άλεξ…

Επεισόδιο 195

Διαβάστε Επίσης  Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Έχω δοκιμάσει ακρίδες και αυγά από μυρμήγκι»

Ο Αλέξανδρος σε ένα τεράστιο ξέσπασμα, λέει σκληρά πράγματα στην Άννα που την ωθούν να τον χαστουκίσει! Ο Θεοχάρης ζηλεύει όλο και περισσότερο τον Νικόλα και έρχεται σε μεγάλη αντιπαράθεση με την Αμαλία. Ο Τόνυ παρακολουθεί την Μαργκώ με τον Στρατηγό και μαθαίνει επιτέλους τι λένε πίσω απ’ την πλάτη του! Το διαζύγιο Άννας και Τόνι είναι επίσημο, η απειλή του Στρατηγού όμως παραμένει ίδια.

Ο Ορφέας παρακολουθεί την Ξένια και σε ανύποπτη στιγμή, επιτίθεται! Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος κάνει ένα κομπλιμέντο στην Όλγα και την ξαφνιάζει με την αμεσότητα του. Ο Ιωσήφ αποχαιρετάει τους φίλους του και φεύγει για Αυστραλία! Η Ελένη ανεβαίνει σε μια σκάλα να κρεμάσει ρούχα χειμωνιάτικα, αλλά λόγω της εγκυμοσύνης της ζαλίζεται, χάνει την ισορροπία της και πέφτει…


Επεισόδιο 196

Το γεγονός ότι η Ελένη έπεσε από τη σκάλα, ανησυχεί τον Ορφέα και την οικογένεια Μελά, αλλά η ίδια επιμένει ότι είναι καλά και δεν θέλει να φωνάξουν γιατρό. Ωστόσο το επόμενο πρωί θα ξυπνήσει με πόνους και μεγάλη αιμορραγία και μια δυσάρεστη περιπέτεια θα ξεκινήσει για όλους τους, αφού αυτή η εξέλιξη θα αλλάξει τα πάντα στη ζωή τους. Στο μεταξύ, στο Λονδίνο, η Μαργκώ έχει καλέσει στο σπίτι της για φαγητό τον Νικόλα και τη Βέρα.

Το δείπνο θα κυλήσει ανάμεσα στη διάθεση για φλερτ της Μαργκώ και την ανάλογη στάση του Νικόλα, γεγονός που θα εξοργίσει τη Βέρα, η οποία μέσα στην αμηχανία προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Ο καβγάς που θα ακολουθήσει ανάμεσα στους δυο τους, θα είναι εκρηκτικός. Ο Τόνι καταγράφει τις συνομιλίες της Μαργκώ με τον Στρατηγό και τα στοιχεία που έχει πλέον στα χέρια του, αλλάζουν τη δυναμική στη σχέση του με τη μάνα του, αλλά και την κατάσταση μέσα στην εταιρία και θα καθορίσουν πια το μέλλον του τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική του ζωή.


.

Επεισόδιο 197

Η Ξένια θα μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα στην οικογένεια Μελά και τον Ορφέα. Όλοι μαζί καλούνται να αντιμετωπίσουν την επικινδυνότητα της κατάστασης της Ελένης, η οποία χρειάζεται επειγόντως αίμα. Η Τατιάνα πλησιάζει όλο και περισσότερο στο να εξαρθρώσει το κύκλωμα που εκβιάζει ανήλικες κοπέλες.

Ο Θεοχάρης εξακολουθεί να αμφιβάλλει για το αν η σχέση της Αμαλίας και του Τσαρλς ήταν αυστηρά επαγγελματική. Ο Στέφανος και η Όλγα ξεκινούν ένα δειλό φλερτ, ενώ η συμπεριφορά του απέναντι στην Νικόλ εξακολουθεί να ’ναι ψυχρή. Η Άννα αναγκάζεται να γυρίσει στο Λονδίνο παρά τη θέλησή της. Η Τατιάνα επιλέγει το ξωκλήσι που θα γίνει ο γάμος και ο Νικόλας αυτοπροσκαλείται στους καλεσμένους.

Επεισόδιο 198

Η Όλγα μαθαίνει για την κατάσταση της Ελένης και φεύγει για Αθήνα. Ο Τόνυ «παραμυθιάζει» τη Μαργκώ ότι έχει αρχίσει να του περνάει ο έρωτας για την Τατιάνα. Η Αμαλία ξεκινά να συλλέγει πληροφορίες που μπορεί να κάψουν τη Μαργκώ.. Την ίδια ώρα, Θεοχάρης και Ηρώ έρχονται κοντά.. Ο Θεοχάρης νιώθει άβολα μετά από αυτό που έγινε με την Ηρώ . Συναντάει τη Μαργκώ και της ζητάει να του μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του Τσαρλς και της Αμαλίας, αλλά η Μαργκώ δεν τον καθησυχάζει. Ο Ορφέας και η οικογένεια Μελά περνούν ώρες αγωνίας στο πλευρό της Ελένης, που δίνει μάχη για τη ζωή της.

Ο Νικόλας και η Βέρα εκφράζουν τη συμπαράστασή τους. Ο Τόνυ συνεχίζει να καταγράφει τις συνομιλίες της Μαργκώ με τον Στρατηγό κι αυτή τη φορά αυτά που θα ακούσει θα τον σοκάρουν. 

Διαβάστε Επίσης  Το αρρωστημένο χρονικό της Λέρου
Η Νικόλ λέει στην Άννα πως ο Στέφανος γίνεται όλο και πιο ψυχρός απέναντί της και συνειδητοποιεί πως μάταια χώρισε τελικά με τον Ιωσήφ. 
Η Τόνια βρίσκει ένα ακόμα στοιχείο του Γενάρη στο σπίτι της. Ο Νικόλας διαλύεται ψυχολογικά όταν μαθαίνει ότι εντοπίστηκε το πτώμα της Ειρήνης κι ορκίζεται εκδίκηση. Η Άννα μαθαίνει για τον γάμο του Τόνυ και του αποκαλύπτει το τατουάζ της, ομολογώντας του πως δεν ξεπέρασε ποτέ τον Άλεξ. Η Μαργκώ βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη….

Επεισόδιο 199

Ο Τόνυ καταφέρνει να πείσει τη Μαργκώ πως ο Στρατηγός είναι αυτός που έχει «φυτέψει» κοριούς, προκειμένου να παρακολουθεί τις κινήσεις της και την καθησυχάζει, ενώ ο ίδιος προετοιμάζεται για τις μεγάλες αποκαλύψεις και το τελικό βήμα που θα ανατρέψει τα πάντα…

Στο μεταξύ, στην Αθήνα, η αγωνία για την κατάσταση της Ελένης που συνεχώς επιδεινώνεται, έχει τρελάνει τον Ορφέα και θα τον οδηγήσει σε ένα ξέσπασμα που θα βάλει σε υποψίες την οικογένεια Μελά, σχετικά με το τι κρύβει. Ο Νικόλας προχωράει όλο και πιο βαθιά την έρευνά του στο κύκλωμα της παιδικής πορνογραφίας και ανακαλύπτει ακόμα μια πτυχή αυτής της βρώμικης ιστορίας.

Επεισόδιο 200

Ο Θεοχάρης, πνιγμένος από τις ενοχές, αποκαλύπτει στην Αμαλία ότι έκανε έρωτα με μια άλλη γυναίκα, ενώ ο Στέφανος φτάνει στα όριά του με τη Νικόλ που για μια ακόμα φορά, τυφλωμένη από τη ζήλεια, ενοχλεί την Όλγα. Ο Θεοχάρης ομολογεί την αλήθεια στην Αμαλία και η αντίδρασή της τον εκπλήσσει. Η ζήλεια της Νικόλ εκνευρίζει τον Στέφανο και της εξηγεί πως η σχέση τους τελείωσε. Ο Νικόλας και η Βέρα γυρίζουν το ντοκιμαντέρ του αργεντίνικου τάνγκο. Όλοι αγωνιούν για τη ζωή της Ελένης.

Ο Τόνυ συνεχίζει να εκτελεί το σχέδιό του με επιτυχία.. Η αυτοκτονία μιας ανήλικης κοπέλας εξαιτίας των εκβιασμών, οδηγεί την Τατιάνα στα άκρα. Η Αμαλία συγκεντρώνει στοιχεία που καίνε την Μαργκώ και δείχνει αποφασισμένη να το φτάσει μέχρι τέλους. Η Αλκυόνη ξανασμίγει με τη μαμά της. Η Άννα τηλεφωνεί στον Άλεξ και του συμπαραστέκεται με το πρόβλημα της Ελένης. Ο Νικόλας αποφασίζει να ανοίξει τα χαρτιά του, αλλά και την καρδιά του στην Βέρα..


Επεισόδιο 201

Ο Τόνυ αναγκάζει την Άννα να φύγει από το Λονδίνο για την ασφάλειά της. Ο Ορφέας μετανιώνει για την έκρηξή του απέναντι στην γυναικολόγο, την Ξένια, ενώ υπάρχουν εξελίξεις με την υγεία της Ελένης. Ο Τόνυ βάζει σε λειτουργία το πρώτο μέρος του σχεδίου του και ταράζει τα νερά! Ο Νικόλας κάνει μια μεγάλη κουβέντα με την Βέρα και της αποκαλύπτει ποιος πραγματικά είναι. Η οικογένεια Μελά ετοιμάζει μια έκπληξη στον Αλέξανδρο…

Η Βέρα ανακαλύπτει κάτι πολύ περίεργο στο σπίτι του Νικόλα και τον αναγκάζει να της πει την αλήθεια για την υγεία του. Η Βάλια πάει ένα στοιχείο στην αστυνομία που ανατρέπει εντελώς την υπόθεση των εκβιασμών. Ο Στρατηγός μαθαίνει τι έκανε ο Τόνυ και οι δυο τους έρχονται σε αντιπαράθεση


.

Επεισόδιο 202

Ο Τόνυ με αποδεικτικά στοιχεία επιτίθεται στην Μαργκώ και τον Στρατηγό, που με τρόμο βλέπουν ότι οι συνομωσίες τους έχουν έρθει στο φως και πως ο Τόνυ δεν πρόκειται να σταματήσει τις αποκαλύψεις.

Οι προσπάθειες της Μαργκώ να θέσει και πάλι τον Τόνυ υπό τον έλεγχό της, πέφτουν για πρώτη φορά στο κενό. Ο Νικόλας, μετά από μεγάλη επιμονή της Βέρας, της αποκαλύπτει κάποιες αλήθειες που αφορούν τη ζωή και τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, καθώς κι ένα μεγάλο μυστικό… Η Τόνια «στριμώχνει» τον Ορφέα και καταφέρνει να τον οδηγήσει σε ένα ξέσπασμα που φανερώνει πολλά.. Στο μεταξύ, η Άννα με τη Νικόλ «κρύβονται» στην Αθήνα και μια απίθανη σύμπτωση θα φέρει και πάλι τον Άλεξ αντιμέτωπο με τις αλήθειες που τον χώρισαν από την Άννα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *