Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον μεγάλο κωμικό Χάρυ Κλυνν στην Καλαμαριά

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον μεγάλο κωμικό Χάρυ Κλυνν στην Καλαμαριά
Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον μεγάλο κωμικό Χάρυ Κλυνν στην Καλαμαριά 


.

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Χάρρυ Κλυνν, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα, σε ηλικία 78 χρόνων. Στις 10.30 μεταφέρθηκε η σορός του εκλιπόντος, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Καλαμαριά, για τον τελευταίο αποχαιρετισμό, ενώ στην κηδεία βρέθηκε και ο Αλέξης Τσίπρας. 


Η κηδεία του Χάρρυ Κλυνν – Συγκίνηση για τον Βασίλη Τριανταφυλλίδη – Σπαραγμός από τους δικούς του ανθρώπους [pics, vids] | Newsit.gr
Εμφατική η παρουσία του ποντιακού στοιχείου.
Ομάδα Ποντίων πλαισιώνει με παραδοσιακή φορεσιά.
Το προαύλιο του Ναού ήταν πλημμυρισμένο από στεφάνια. Ανάμεσά τους εκείνα του πρωθυπουργού, γνωστών καλλιτεχνών, όπως του Γιάννη Πάριου, αλλά και πολλών αθλητικών παραγόντων καθώς ο Χάρρυ Κλυνν ως γνωστόν είχε ασχοληθεί για χρόνια ενεργά με την ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Κηδεία Χάρρυ Κλυνν: Συντετριμμένη στην εκκλησία η σύντροφος της ζωής του Χαρίκλεια | Newsit.gr
Συντετριμμένη στην εκκλησία η σύντροφος της ζωής του Χαρίκλεια 
Λίγο μετά τις 11 έφθασε συντετριμμένη στην εκκλησία η επί 55 χρόνια σύντροφός του Χαρίκλεια με τη κόρη τους Κορίνα. Ο Χάρρυ έχει περιγράψει που γνωρίστηκαν : «Στην Aμερική γνώρισα και τη Xαρίκλεια. Παντρευτήκαμε το χειμώνα του 1965 στο Σικάγο. Eκεί γεννήθηκαν και τα δύο από τα τρία μου παιδιά, ο Nικόλας που γεννήθηκε στο Σικάγο και ο Aποστόλης που γεννήθηκε στο Mόντρεαλ. H Kορίνα γεννήθηκε στην Aθήνα. To εγγονάκι μου το Χαρικλάκι γεννήθηκε κι αυτό την Αθήνα»…


.

Ο Αλέξης Τσίπρας μετά την συνάντηση που είχε στο Δημαρχείο με τον Γιάννη Μπουτάρη πήγε στον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Καλαμαριά για παραστεί στην κηδεία του Χάρρυ Κλυνν. Μόλις βγήκε από το αμάξι τον υποδέχτηκε με θερμή χειραψία ο Γιάννης Αμανατίδης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης.
Η σύντροφος του γιου του, Νικόλα Τριανταφυλλίδη, ο οποίος «έφυγε» από καρκίνο πριν από δύο χρόνια, εξέφρασε την επιθυμία της οικογένειας. Η σκηνοθέτης Μαρίνα Δανέζη με ανάρτησή της στο facebook ανέφερε:
«Η εξόδιος ακολουθία του πολυαγαπημένου μας Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλυνν) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Μαΐου στις 12.00 στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του  Σωτήρος (μητρόπολη Καλαμαριάς). Ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο Καλαμαριάς. 
Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί δωρεές στα «παιδικά χωριά sos Ελλαδος» Alpha Bank Iban: GR 6501 4084 608460 0200 2000170 Πληροφορίες για τα παιδικά χωριά: κ Νικολέττα Μπερμπερογλου 2310226644»​.
DSC_5425DSC_5427DSC_5428
Ο Χάρρυ Κλυνν έφερε το stand up comedy σε μια Ελλάδα που άλλαζε μέρα με την ημέρα, με το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και τον νεοέλληνα σε έκσταση να ζει την ψεύτικη ευδαιμονία.


.

Διαβάστε Επίσης  Πιέζουν οι δανειστές για τα προαπαιτούμενα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *