Ανέκδοτο: Ο Μητσάρας που ήθελε να γίνει γυναίκα…

Ανέκδοτο: Ο Μητσάρας που ήθελε να γίνει γυναίκα…
Ανέκδοτο: Ο Μητσάρας που ήθελε να γίνει γυναίκα…

Ο Μητσάρας προσεύχεται  με παράπονο στο Θεό:


.

-Θεούλη μου, λυπήσου με, εγώ δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ και η γυναίκα μου είναι όλη την μέρα αραχτή  στο σπίτι. Θα σού χρωστάω αιώνια ευγνωμοσύνη αν μας άλλαζες, εμένα με  εκείνη, έτσι για να καταλάβει πόσο σκληρή είναι η ζωή ενός άντρα.
Ο Θεός τον λυπήθηκε και άκουσε την προσευχή του…. Έτσι το άλλο πρωί ξυπνάει  γυναίκα… Πρώτα ετοιμάζει το πρωινό, μετά φτιάχνει μερικά πιτάκια για τον άντρα της να   τα πάρει μαζί του, ξυπνάει τα παιδιά για το σχολείο, γεμίζει με τα άπλυτα το   πλυντήριο, βγάζει το κοτόπουλο απ` την κατάψυξη, πάει τα παιδιά στο σχολείο, περνάει   από  το ΑΤΜ της τράπεζας, βγάζει λεφτά, πληρώνει κάτι λογαριασμούς ΔΕΗ και ΟΤΕ, αγοράζει λίγα ψώνια από το σούπερ μάρκετ  και πετάγεται στα γρήγορα και στη λαϊκή.
Κάνει έτσι, είχε πάει   δώδεκα, στρώνει τα κρεβάτια, βγάζει τα ρούχα από το πλυντήριο, βάζει δεύτερη   παρτίδα, πάει να πάρει τα παιδιά από το σχολείο, στο δρόμο κάτι ζήτησαν και δεν   τους το πήρε, γκρίνια και καυγάς, γυρίζουν σπίτι, τα βάζει να φάνε, πλένει τα  πιάτα, απλώνει την μπουγάδα, μέσα, γιατί έξω έβρεχε, διαβάζει  τα   παιδιά, σιδερώνει τα ρούχα, ετοιμάζει το φαγητό, στρώνει τραπέζι, τρώνε, κοιτάει   να πλυθούνε τα παιδιά και τα βάζει για ύπνο. Στις 10 το βράδυ ήταν τέζα, έτοιμη για  ύπνο……αλλά της την πέφτει ο σύζυγος για σεξ κλπ, κλπ, κλπ….
Την άλλη μέρα το πρωί σχεδόν έντρομος ξαναπροσεύχεται:
-Θεούλη μου συγχώρα με , έκανα μεγάλο λάθος μ αυτό που σού ζήτησα. Δεν το αντέχω. Σε παρακαλώ   ξανακάνε με και πάλι άντρα.
Και ο Θεός:
-Αφού το θέλεις παιδί μου, φυσικά και θα σε ξανακάνω αυτό που ήσουνα… Πρέπει να ξέρεις όμως ότι  υπάρχει για την ώρα ένα προβληματάκι…..πρέπει να περιμένεις εννιά μήνες γιατί χθες το βραδύ έμεινες  έγκυος….
Διαβάστε Επίσης  Η απώλεια βάρους μειώνει τον κίνδυνο για τον καρκίνο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *