Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Το πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους

.

Έλενα Ασημακοπούλου - Μπρούνο Τσιρίλο: Το πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους
Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Το πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους
Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου η ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου και ο πρώην άσος της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, Μπρούνο Τσιρίλο σε ένα μυστήριο που θύμιζε παραμύθι, με παρανυφάκι την 7,5 ετών κόρη τους, Μαρία-Ροζάρια.





Ο θρησκευτικός γάμος του ερωτευμένου ζευγαριού έγινε στο Άλσος Νυμφών στις Αφίδνες- επτά χρόνια μετά τον πολιτικό του γάμο – και παρουσία της οικογένειας και των στενών του φίλων.




Την πανέμορφη νύφη συνόδευσε στην εκκλησία ο πατέρας της και η κόρη της, με τον σκληρό των γηπέδων να λυγίζει, τη στιγμή που αντίκρισε τις δύο γυναίκες της ζωής του.


.














Το νυφικό της Έλενας είχε την υπογραφή της σχεδιάστριας μόδας, Μαρίας Κονίδη, ενώ τα παπούτσια ήταν χειροποίητα και τα είχε επιμεληθεί η Σοφία Μαντά. Κουμπάροι στον γάμο ήταν ο σχεδιαστής αντρικών κοστουμιών Γιώργος Παπαδόγαμβρος, ο οποίος σχεδίασε το γαμπριάτικο κοστούμι του Μπρούνο Τσιρίλο, και η σχεδιάστρια υποδημάτων Σοφία Μαντά.













Στον λαμπερό γάμο της Έλενας και του Μπρούνο το παρών έδωσαν άνθρωποι από τη σόουμπιζ, όπως η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Κοκλά, η Σάσα Σταμάτη, ο τραγουδιστής Stan καθώς και άνθρωποι από τον χώρο του ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων οι Νίκος Λυμπερόπουλος, Μαρίνος Ουζουνίδης, Μανώλης Σιώπης, Σωκράτης Διούδης και άλλοι.


.




Διαβάστε Επίσης  Την Τετάρτη στη Νέα Μάκρη η κηδεία του Τζίμη Πανούση



















Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *