Από φόρεμα της Audrey Hepburn εμπνεύστηκε η Meghan Markle το νυφικό της!

Από φόρεμα της Audrey Hepburn εμπνεύστηκε η Meghan Markle το νυφικό της!
Από φόρεμα της Audrey Hepburn εμπνεύστηκε η Meghan Markle το νυφικό της!
Έκπληξη ήταν η επιλογή του νυφικού που έκανε η Meghan Markle στον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry καθώς επέλεξε έναν οίκο που προηγουμένως δεν είχε ακουστεί.


.

Η Δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε νυφικό που έφερε την υπογραφή της Clare Keller για τον οίκο Givenchy ενώ εντυπωσίασε τόσο για το κεντημένο πέπλο με τα δεκάδες λουλούδια τα οποία συμβόλιζαν την κάθε χώρα της Βρετανικής κοινοπολιτείας όσο και για το τεράστιο πέπλο που θύμιζε αυτό της πριγκίπισσας Diana.



Ωστόσο, ίσως η μεγαλύτερη έκπληξη είναι η πηγή έμπνευσης της πρώην ηθοποιού όσον αφορά την επιλογή του νυφικού κι αυτή φαίνεται να είναι αναμφίβολα η Audrey Hepburn και το νυφικό που φόρεσε στην ταινία «Έξυπνο μουτράκι».

Μπορεί με την πρώτη ματιά να υπάρχουν κάποιες διαφορές, αλλά εν τέλει οι ομοιότητες είναι καλά κρυμμένες στις λεπτομέρειες. Αρχικά το ντεκολτέ ανάμεσα στα δύο φορέματα έχουν το ίδιο το κόψιμο. Η λεπτομέρεια αυτή ήταν άλλωστε και η πρώτη που είδαν όλοι όσοι παρακολούθησαν τον βασιλικό γάμο.


Όσο για την Audrey Hepborn, εκείνη φορούσε μεν στο μιούζικαλ ένα νυφικό με παρόμοιο κόψιμο στο ντεκολτέ, αλλά τα μανίκια ήταν κοντά και το φόρεμα δεν ήταν μακρύ και σε ίδια γραμμή όπως της Meghan.


Ωστόσο, η πιο σημαντική ομοιότητα ήταν ο σχεδιαστής και τα δύο νυφικά έχουν την υπογραφή του οίκου Givenchy!



Βέβαια αυτό δικαιολογείται από την Audrey Hepburn, η οποία ήταν στενή φίλη με τον Hubet de Givenchy, με τον οποίο συνεργάστηκαν τόσο στο Funny Face όσο και σε άλλες ταινίες που άφησαν εποχή, όπως το Breakfast at Tiffanys.



.


Πάντως, η θρυλική ηθοποιός είχε φορέσει ακόμη ένα φόρεμα που είναι κοντά στην επιλογή της Meghan όταν σε μία φωτογράφισή της ως μοντέλο για τον Ιrving Penn το 1964 είχε επιλέξει ένα εντυπωσιακό νυφικό με πολύ μακρύ πέπλο, όπως και η σύζυγος του πρίγκιπα Harry.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Clare Keller έραψε η ίδια το νυφικό για λογαριασμό του γαλλικού οίκου. Είναι επίσης η πρώτη γυναίκα που πήρε την θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή για τον οίκο, ενώ είναι ιδιαίτερα γνωστή για το φεμινιστικό της πνεύμα, πράγμα που πρέπει να κέρδισε και την Meghan Markle.



Διαβάστε Επίσης  Παρθένα Ζωή: Ο Άρης συγκινείται με τη στάση της Μαρίνας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *