Δείτε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 21 ως 27/5/2018.

Δείτε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει επικοινωνιακά ανοίγματα για φλερτ, ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη θα σε ωθήσει σε δυναμικές ενέργειες, θα ανταποκριθείς με αμεσότητα στις περιστάσεις. Μέσα την εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστα και απρόσμενα γεγονότα που θα σου προκαλέσουν ενθουσιασμό, θα ανανεωθείς συναισθηματικά. Κράτα δεχτική στάση σε προτάσεις για φιλικές εξόδους ή συναναστροφές, εσύ που θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα σου βγάλε στην επιφάνεια τον αυθορμητισμό και την απελευθερωμένη σου διάθεση.





ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη θα σε τονώσει, θα νιώσεις δυναμισμό, θα θελήσεις να δώσεις νέα πνοή στη σχέση σου. Προσοχή στην αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα υπάρξουν εσωτερικά μπερδέματα ενδεχομένως να βγει στην επιφάνεια η αδιάφορη ή ανεύθυνη πλευρά του χαρακτήρα σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως όσο τρενάρεις κάποιες καταστάσεις τόσο θα ενισχύονται οι αμφιβολίες και οι αμφισβητήσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ



ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Μέσα στην τωρινή εβδομάδα με τον Ήλιο να εμφανίζεται στους Διδύμους και την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο σκαμπανεβάσματα θα σημειωθούν στις διαθέσεις σου, ενδεχομένως να μην μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς θέλεις και αναζητάς. Από την μια θα θελήσεις να βγεις από τις στάσιμες και μονότονες καταστάσεις, από την άλλη όμως ίσως να μην είσαι σε θέση να ξεπεράσεις κάποιες παρελθοντικές υποθέσεις. Προσπάθησε να βρεις την άκρη του νήματος, η εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να αυτόψυχαναλυθείς.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο ειρηνικές και θερμές θα είναι αρχικά οι διαθέσεις σου ως προς το ταίρι σου, ωστόσο με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο ένα συμβάν θα βγάλει την αντιδραστική πλευρά του χαρακτήρα σου. Κάτι που θα σε προβληματίσει θα δώσει τροφή στις ανασφάλειές σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις σπασμωδικές ενέργειες. Σου δίνω τη συμβουλή να διατηρήσεις τον ορθολογισμό σου, κινήσου με αυτοσυγκράτηση και διπλωματία.

ΔΙΔΥΜΟΣ



ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τον Ήλιο να εμφανίζεται στο ζώδιο σου θα σου δοθεί το άνοιγμα να κάνεις σχέση ή τουλάχιστον αρχή σχέσης. Έρχονται αλλαγές που θα πρέπει να σε βρουν σε ετοιμότητα γι αυτό καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου αν θέλεις επανασύνδεση ή αν αυτό που πραγματικά επιθυμείς είναι ένα καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις και να εναντιωθείς στις φοβίες σου, αποφασίζεις και αναλαμβάνεις δυναμική δράση.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Διαφοροποιήσεις θα προκύψουν και μάλιστα από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Ο ερχομός του Ήλιου στο ζώδιο σου και το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσουν να μιλήσεις ανοιχτά, να εξηγήσεις και να ξεκαθαρίσεις. Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο αν νιώσεις πως τρως τον χρόνο σου σε μια σχέση ανούσια ή αποτυχημένη θα πρέπει να αποφύγεις τις τελεσίδικες ενέργειες, δώσε χρόνο στα γεγονότα, μη βιαστείς για δηλώσεις και οριστικοποιήσεις. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σου, τερματίζουν οι τυχόν απαισιόδοξες σκέψεις. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα κάνεις το βήμα να δείξεις μια κάπως πιο αποκαλυπτική στάση, θα αφήσεις το περιθώριο να σε πλησιάσουν και να σε φλερτάρουν. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό θα είσαι σε θέση να πάρεις αποφάσεις, να προσεγγίσεις και να προτείνεις.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο και μετέπειτα στον Ζυγό ήρεμη και δοτική θα είναι τη συμπεριφορά σου. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο ενδεχομένως να φέρει εσωτερικά σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σου, ίσως κάτι να σου φταίει και να μην μπορείς να ικανοποιηθείς συναισθηματικά. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό δυνατό θα είναι το ένστικτο σου, σου δίνω τη συμβουλή να αφήσεις τη διαίσθηση σου να σε καθοδηγήσει. 

Διαβάστε Επίσης  Χρήσεις της λαδόκολλας που θα σας κάνουν να τρίβετε τα μάτια σας


.





ΛΕΩΝ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη θα σου φέρουν ενθουσιασμό και δύναμη για τολμηρά βήματα. Στην παρούσα φάση όλα θα στηριχτούν στο τι ακριβώς θέλεις. Θέλεις να κερδίσεις την καρδιά προσώπου που ήδη υπάρχει στο στόχαστρο σου; ή μήπως θέλεις να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να αναζητήσεις καινούργια γνωριμία; Τα γεγονότα θα σου δώσουν την ευκαιρία να δώσεις ώθηση στην προσωπική σου ζωή, στο χέρι σου θα είναι αν θα την αξιοποιήσεις.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να ζυγίσεις τις καταστάσεις και να πάρεις σωστές αποφάσεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό θα τονώσει τον αισθηματισμό και τη διαίσθηση σου, θα είσαι σε θέση να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις για να κρατήσεις ζωντανή και ακμαία τη σχέση σου. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεις τη τόλμη να κλείσεις οριστικά αρρωστημένες καταστάσεις, θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από το στάσιμο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Για σένα που ο χωρισμός σου είναι σχετικά προσφάτως, με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου και μετέπειτα στον Ζυγό, είναι πολύ πιθανόν να μπεις στην διαδικασία της επανασύνδεσης. Η διαίσθηση σου θα είναι δυνατή και σωστή, η θετική και συγκαταβατική σου σκέψη θα σε βοηθήσει να δικαιολογήσεις καταστάσεις και αντιδράσεις, δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Οι εξελίξεις δεν θα σε απογοητεύσουν, τα γεγονότα θα σου δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Στην αρχή της εβδομάδας ανέμελη και αισιόδοξη θα είναι η στάση σου θα χαλαρώσεις, θα αποφύγεις να μπεις σε σκέψεις που σου δημιουργούν άγχος, ίσως να παγώσεις καταστάσεις που θα αφορούν τη μελλοντική εξέλιξη του δεσμού σου. Η ανάγκη σου για ισορροπία θα μαλακώσει τις αντιδράσεις σου, θα θελήσεις να περάσεις όμορφα και ευχάριστα με το ταίρι σου χωρίς εντάσεις και τσακωμούς. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ευχάριστες αποκαλύψεις θα βγουν στο φως.


ΖΥΓΟΣ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τον Ήλιο να εμφανίζεται στους Διδύμους ίσως να μην λείψουν τα διλλήματα. Από την μια θα αναζητήσεις νεες περιπέτειες και εμπειρίες, από την άλλη η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου ίσως να στρέψει το ενδιαφέρον σου στο πρώην ταίρι σου. Θα σου δώσω τη συμβουλή να αποφύγεις τις ακραίες σκέψεις και εκδοχές, εστίασε στην ουσία, άσε στην άκρη προβλέψεις και εικασίες. Στο τέλος της εβδομάδας η εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να εισχωρήσεις στο βάθος των συναισθημάτων σου.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τη Σελήνη στον Ζυγό αναποφασιστικότητα θα σε διακρίνει, πρόσεχε να μην τα μπερδέψεις τα πράγματα και βάλεις σε κίνδυνο την ισορροπία και τη σταθερότητα της σχέση σου. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να απεγκλωβιστείς, να ξεφύγεις από πιεστικές καταστάσεις. Η στάση σου θα είναι άστατη, κυκλοθυμική, αρνητικές σκέψεις ίσως να κάνουν ευέξαπτες τις αντιδράσεις σου. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Θα σε ενθαρρύνει ο ερχομός του Ήλιου στους Διδύμους, κοινωνική, προσιτή, και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα συνομιλήσεις, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να εκφραστείς ελευθέρα και αυθόρμητα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου παίρνεις απόφαση να διαγράψεις παλιούς έρωτες και να βάλεις πλώρη για καινούργιους.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα αλλάζεις τον τρόπο που χειρίζεσαι το ταίρι σου, τα λόγια σου θα είναι άμεσα και απολύτως ειλικρινά. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο ίσως να κάνει κάπως αδιάλλακτη τη στάση σου, σου δίνω τη συμβουλή να αποφύγεις τις εντάσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα τονώσει τον δυναμισμό σου, θα σε βοηθήσει να εξακριβώσεις και να συνειδητοποιήσεις, ωστόσο καλό θα είναι να οριοθετήσεις το πάθος και την επιμονή σου. 

Διαβάστε Επίσης  Survivor 2: Δείτε ποιοι παίκτες είναι προτεινόμενοι προς αποχώρηση!


.





ΤΟΞΟΤΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Άρη παίρνεις την απόφαση να δώσεις διαστάσεις στις επαφές που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Η ανάγκη σου για ανανέωση και αλλαγή θα σε βγάλει από αναστολές και επιφυλάξεις, ανοίγεις νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό θα σου δώσει τη δύναμη να διαγράψεις το παρελθόν, απεγκλωβίζεσαι από ανασφάλειες, από εδώ και πέρα προχωρείς κοιτώντας μόνο μπροστά.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την είσοδο της Σελήνης στην Παρθένο και στην συνέχεια στον Ζυγό αρμονική θα είναι η συνύπαρξη με το ταίρι σου, εσύ που συγκατοικείς ή βρίσκεσαι σε μακροχρόνιο δεσμό θα προσπαθήσεις να διατηρήσεις ισορροπία μέσα στη σχέση σου και θα τα καταφέρεις. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο δε θα σε βοηθήσει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον, για την ώρα προσπάθησε να αποφύγεις τις υποσχέσεις και τις βεβιασμένες ενέργειες. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Άρη ευχέρεια θα έχει ο λόγος σου, δυναμική θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να πλησιάσεις, θα κανείς το βήμα να εκδηλωθείς. Θα έχεις διάθεση για νέες γνωριμίες, ελκυστικός και αυθόρμητος θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου κινήσει το ενδιαφέρον, θα μπεις στη διαδικασία να φλερτάρεις. Εσύ που αναζητάς μια ένα αρχή προχώρα χωρίς ενδοιασμούς.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο ισορροπημένα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, όμως προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο κλείσιμο της εβδομάδας, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο θα δημιουργήσεις αλλοπρόσαλλες καταστάσεις. Αναποφάσιστη και αντιφατική θα είναι η στάση σου, νευρική η συμπεριφορά σου, δύσκολα θα αποδεχτείς εύκολα θα απογοητευτείς. Το νου σας να μην δημιουργήσεις ανούσιους καβγάδες, προσπάθησε να βρεις την εσωτερική σου ισορροπία. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ



ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ο ερχομός του Ήλιου στους Διδύμους και ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σου φέρουν καινούργιες επικοινωνιακές ευκαιρίες, θα είναι σωστή χρονική στιγμή να βγεις από την παθητικότητα και να αναλάβεις δράση. Η διάθεση σου θα είναι ζωηρή, η αυτοπεποίθηση σου ακμαία, θα δεχτείς να συνεχίσεις τις επαφές σου με το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Η απόφαση σου να ρισκάρεις και να κινηθείς αποφασιστικά θα δώσει ώθηση στις εξελίξεις.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τον Ήλιο στους Διδύμους θα υπάρξουν ανοίγματα και νέα ενδεχόμενα μέσα στη σχέση σου, ωστόσο με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο η σκέψη σου θα δημιουργήσει ανασταλτικούς παράγοντες που θα σε δυσκολέψουν να πάρεις μια καθοριστική απόφαση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό προσπαθήσε να αποφύγεις τις παθιασμένες αντιδράσεις, εντόπισε τις ανασφάλειες σου, ψάξε για τις απαιτούμενες λύσεις. 


ΙΧΘΥΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Παίρνεις την απόφαση να δραστηριοποιηθείς, θα δώσεις τέλος στις παλιές κακές ιστορίες, θα αναζητήσεις το καινούργιο, θα διεκδικήσεις το διαφορετικό. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη τολμηρή θα κάνουν τη δράση σου, η απόφαση σου να προσεγγίσεις και να ενθαρρύνεις το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σου ανοίξει προοπτική νέας σχέσης. Σου δίνω τη συμβουλή να προχωρήσεις σε αυτό το νέο ξεκίνημα δεν θα απογοητευτείς, ο ερχομός τη Σελήνης στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να κινηθείς συνειδητοποιημένα.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η εμφάνιση του Ήλιου στους Διδύμους δε θα σας αφήσει να παγιδευτείς στις μονότονες συνθήκες, στόχο βάζεις να ανανεώσεις τον δεσμό σου. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα εκδηλωθείς και θα αποκαλύψεις τα πραγματικά σου αισθήματα, φανερώνεις με αμεσότητα σκέψεις και επιθυμίες. Η ανάγκη σου για αλλαγή και αναζωογόνηση θα σε ωθήσει σε ανατρεπτικές ενέργειες ωστόσο με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο το νου σου να μην απογοητευτείς με την πρώτη δυσκολία.


.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *