Meghan Markle: Με εντυπωσιακό φόρεμα Stella McCartney και διαμεντένιο δαχτυλίδι της Diana στη γαμήλια δεξίωση!

Για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, η Meghan Markle διάλεξε τελικά ένα λευκό μεταξωτό νυφικό που σχεδίασε η Βρετανίδα Clare Waight Keller, η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Givenchy.




Ταυτόχρονα απλό και κομψό, το νυφικό τόνιζε τη λεπτή σιλουέτα της 36χρονης Αμερικανίδας, με τη λαιμόκοψη που έφθανε έως τους ώμους, τα τρουά-καρ μανίκια, τη σχετικά κοντή ουρά και το μακρύ πέπλο με κέντημα.


.




Το βραδινό look ωστόσο της Δούκισσας του Σάσεξ για τη γαμήλια δεξίωση που διοργάνωσε ο πρίγκιπας Κάρολος για περίπου 200 καλεσμένους στην 17ου αιώνα έπαυλη Frogmore στο κάστρο του Windsor, ήταν αρκετά διαφορετικό και πιο μοντέρνο.


Το θηλυκό και με αέρα Hollywood λευκό μεταξένιο φόρεμα της Meghan ήταν μία δημιουργία της σχεδιάστριας Stella McCartney. Οι γόβες της από την άλλη, έφεραν την υπογραφή του Αquazurra – ένας οίκος ιδιαίτερα αγαπημένος τόσο της Markle όσο και της Kate Middleton!


Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο George Northwood, ενώ το μακιγιάζ ήταν το ίδιο φυσικό όπως και στον γάμο. 





Αυτό που σχολιάστηκε περισσότερο από όλους και τράβηξε την προσοχή ακόμη και των καλεσμένων του νεόνυμφου ζευγαριού ήταν το μεγάλο κι εντυπωσιακό γαλάζιο διαμαντένιο δαχτυλίδι που φορούσε στο δάχτυλό της, το οποίο κάποτε ανήκε στην πριγκίπισσα Diana. 



.

Η Meghan με το διαμαντένιο δαχτυλίδι που κάποτε ανήκε στην Diana



Οι νεόνυμφοι αφού άλλαξαν ρούχα, έφυγαν από το ξενοδοχείο με προορισμό τον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης μέσα σε μία γαλάζια ανοιχτή από πάνω, ηλεκτρική Jaguar E-Type Concept Zero, η οποία κατασκευάστηκε το 1968.



Η ανάρτηση της σχεδιάστριας του φορέματος που φόρεσε η Δούκισσα του Σάσεξ στη δεξίωση του πρίγκιπα Κάρολου για τον γάμο.





.

http://www.govastileto.gr
Διαβάστε Επίσης  Πασχαλινό αρνί γεμιστό με ρύζι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *