Όλα τα βλέμματα στη μητέρα της Meghan Markle – Η συγκίνηση και τα δάκρυα την ώρα του μυστηρίου

Όλα τα βλέμματα στη μητέρα της Meghan Markle - Η συγκίνηση και τα δάκρυα την ώρα του μυστηρίου
Όλα τα βλέμματα στη μητέρα της Meghan Markle – Η συγκίνηση και τα δάκρυα την ώρα του μυστηρίου

Άλλος ένας βασιλικός γάμος που θα μείνει στην ιστορία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Μαίου ανάμεσα στον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle.


Ο 33χρονος πρίγκιπας Harry και η 36χρονη Meghan Markle είναι πλέον σύζυγοι, όπως τους ονόμασε ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπερι Τζάστιν Ουέλμπι, πνευματικός ηγέτης της Αγγλικανικής Εκκλησίας, ο οποίος τέλεσε τον γάμο.


.




http://www.govastileto.gr



H γυναίκα που κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω της όλα τα βλέμματα θαυμασμού, δεν ήταν άλλη από την 61χρονη μητέρα της, Meghan. 


Η Doria Ragland διακριτική και πολύ κομψά ντυμένη, συνόδευσε την κόρη της στο τελικό ταξίδι της από το ξενοδοχείο Cliveden House στο Berkshire με προορισμό τον πύργο του Windsor, δείχνοντας ιδιαίτερα συγκινημένη μέσα στη μαύρη Rolls-Royce Phantom IV,. 


Μάλιστα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα ευτυχίας την ώρα του μυστηρίου με τις εν λόγω φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Η Doria Ragland παρακολουθούσε την κόρη της στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της, μην μπορώντας η ίδια να πιστέψει όλο αυτό που θα ζούσε. Έναν βασιλικό γάμο με όλα τα επακόλουθα!

Διαβάστε Επίσης  Πατάτες γεμιστές με μανιτάρια και τσένταρ


.












Η μητέρα της Meghan έκανε επίσης ιδιαίτερη εντύπωση και για το στυλ της. Για τη μεγάλη ημέρα επέλεξε ένα φόρεμα και παλτό σε lime απόχρωση από τον οίκο Oscar De La Renta ενώ ιδίου χρώματος ήταν και το καπέλο που φορούσε. 









.



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *