Χαμομήλι – Για Πρησμένη Κοιλιά Και Φούσκωμα

Χαμομήλι – Για Πρησμένη Κοιλιά Και Φούσκωμα
Χαμομήλι – Για Πρησμένη Κοιλιά Και Φούσκωμα

Έχει καταπραϋντικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Το βάζουμε στα μάτια μας, στο πρόσωπο και σε διάφορα σημεία στα μωράκια. Είναι ηρεμιστικό, αντιφλεγμονώδες και βοηθά στην αντιμετώπιση του έλκους.

Χαμομήλι – Για Πρησμένη Κοιλιά Και ΦούσκωμαΜάλιστα. Βάρος χάνουμε όμως;.

Μέχρι τώρα οι υπόλοιπες ιστοσελίδες στο ελληνικό ίντερνετ δεν αναφέρουν ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι εμφανές στο αδυνάτισμα με το χαμομήλι. Το ίδιο και πηγές στο εξωτερικό.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι μπορεί να βοηθήσει.
Είναι πολύ σημαντικό να έχετε ηρεμία και να αφήνετε το σώμα σας να λειτουργεί αβίαστα όταν προσπαθείτε να χάσετε βάρος. Το άγχος πάντα μπλοκάρει την πρόοδο σας και όσο περισσότερο πιέζεστε, τόσο το σώμα σας αντιστέκεται.
Δεν μπορώ να το εξηγήσω επιστημονικά, ούτε πρακτικά. Ξέρω από προσωπική μου παρατήρηση, ότι αν διατηρείτε την ηρεμία σας και δεν στρεσάρετε το σώμα σας, αυτό θα βρει τον ρυθμό του και θα φέρει το βάρος του εκεί που πρέπει να είναι.
Απολαύστε το χαμομηλάκι σας λοιπόν και χαλαρώστε. Αν έχετε φτιάξει την διατροφή σας, τα υπόλοιπα θα γίνουν μόνα τους.
Χρήση: Προς Θεού, μην βάζετε ζάχαρη! Τα πράγματα είναι απλά. Βάζετε δυο κουταλάκια του γλυκού σε μια κούπα με βραστό νερό και το σουρώνετε μόλις περάσουν λίγα λεπτά. Η καλύτερη ώρα για να το απολαύσετε είναι πριν το φαγητό σας. Μια κούπα την ημέρα αρκεί, αλλά με δύο θα έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Γιώργος Καρτάλιας

Home

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Διαβάστε Επίσης  Aυτές οι πέντε τροφές θα σας βοηθήσουν να χάσετε άμεσα βάρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *