Η ευχή του μικρού Ανδρέα γίνεται πράξη μέσω του…Αριστοφάνη

Η ευχή του μικρού Ανδρέα γίνεται πράξη μέσω του…Αριστοφάνη
Η ευχή του μικρού Ανδρέα γίνεται πράξη μέσω του…Αριστοφάνη

Μια παράσταση με πρωταγωνιστές τα παιδιά, τα οποία παίζουν Αριστοφάνη, με μοναδικό στόχο να παραγματοποιηθεί η ευχή ενός άλλου παιδιού, πραγματοποιείται το βράδυ του Σαββάτου. Οι μαθητές και ο


.

ι μαθήτριες της Δ΄ τάξης του Δημοτικού «Χρυσόστομος Σμύρνης» της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης, παρουσιάζουν αποσπάσματα από τις Κωμωδίες του Αριστοφάνη «Όρνιθες», «Βάτραχοι», «Ειρήνη», και «Πλούτος» σήμερα το απόγευμα στις 18.45΄, στο θέατρο του Εκπαιδευτηρίου Θεμ. Σοφούλη 2, Νέα Σμύρνη με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.




Η συγκινητική πρωτοβουλία των παιδιών, αφορά ένα άλλο παιδί. Όπως λένε «ελάτε να γελάσουμε, να προβληματιστούμε, αλλά και να εκπληρώσουμε μια ευχή! Την ευχή του 10χρονου Ανδρέα, που πάσχει από Λέμφωμα Hodghin, και ευχήθηκε να αποκτήσει ένα δεντρόσπιτο. Εμείς «υιοθετήσαμε» αυτήν την ευχή και γι’ αυτόν τον λόγο, εκείνη την ημέρα θα διατίθεται στην είσοδο του θεάτρου, με το συμβολικό ποσό των 3ευρώ, το βραχιολάκι του Make-a-Wish Ελλάδας. Γιατί όταν εύχεσαι, ελπίζεις… κι όταν ελπίζεις, παλεύεις». Η ευχή του Αντρέα θα γίνει πράξη και το δεντρόσπιτο του θα είναι γεμάτο με αγάπη. 

Διαβάστε Επίσης  «Βιβλική καταστροφή» προβλέπουν οι επιστήμονες για την Ελλάδα - Ποιες πόλεις κινδυνεύουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *