Σοκάρει η Μαίρη Λίντα: «Με έσπαγε στο ξύλο αλλά τον έχω συγχωρέσει»!

Σοκάρει η Μαίρη Λίντα: «Με έσπαγε στο ξύλο αλλά τον έχω συγχωρέσει»!

Η Μαίρη Λίντα αποκάλυψε τις φρικτές στιγμές που έζησε με τον δεύτερο σύζυγό της, Αλέξανδρο Θεοχάρη που «έφυγε» πρόσφατα.



Μπορεί όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους να ήταν επεισοδιακά και η ίδια να έχει μιλήσει πολλές φορές για την κακοποίηση που είχε δεχτεί από εκείνον, ωστόσο η μεγάλη καρδιά της λύγισε στο άκουσμα του θανάτου του. 





Έχοντας πλέον αναμνήσεις μιας μυθιστορηματικής ζωής, τόσο δίπλα στον Μανώλη Χιώτη ως σύζυγός του και παρτενέρ του όσο και από την τεράστια σόλο καριέρα που έκανε, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού θυμάται τα πάντα…


.





«Ο δεύτερος σύζυγός μου ήταν σκληρός μαζί μου. Έχω ζήσει την κακοποίηση. Ποτέ δεν θα άφηνα έναν άντρα με τον οποίο είχα κάνει παιδί. Δεν θα έφευγα, αφήνοντας το παιδί μου χωρίς πατέρα. Ομως, δεν άντεχα άλλο την πολύ κακή συμπεριφορά και το ξύλο. Έφυγα. Είχα τη δύναμη, όμως, γιατί είχα ένα χρυσό βραχιόλι στο χέρι μου, τη φωνή μου» έχει πει η Μαίρη Λίντα σε μια από τις συνεντεύξεις της το 2012.





Στην κηδεία του Αλέξανδρου Θεοχάρη, η οποία τελέστηκε την Τετάρτη, η ίδια δεν παρευρέθηκε. Τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, λόγω των επεμβάσεων στα πόδια, δεν της επέτρεψαν να είναι εκεί, στο τελευταίο «αντίο». «Πονάω και λυπάμαι που δεν πήγα στην κηδεία, όμως δεν μπορώ να περπατήσω ακόμα. Μιλήσαμε τηλεφωνικά μερικές ημέρες προτού φύγει. Δεν μου είπε ότι είχε κάτι κακό. Εφυγε ξαφνικά. Οι επεμβάσεις που έχω κάνει στο ισχίο δεν μου επιτρέπουν να περπατήσω. Αλλιώς, φυσικά και θα πήγαινα. Η κόρη που απέκτησα μαζί του, όμως, ήταν εκεί» δήλωσε η ίδια στην «Espresso».





Όσο για το αν έχει συγχωρέσει τον σύζυγό της για όσα πέρασε δίπλα του; «Φυσικά και τα έχω συγχωρέσει όλα, εδώ και πολλά χρόνια. Όταν χωρίσαμε και μετά, δεν υπήρξαν άλλες κακές στιγμές. Μείναμε φίλοι και μιλούσαμε μεταξύ μας. Όσα είχαν συμβεί τότε είχαν γίνει πριν από… 300 χρόνια, είναι δυνατόν να κρατάω κακία; Αυτόν τον άνθρωπο τον αγάπησα πραγματικά. Όσα ζήσαμε τα ζήσαμε, περάσανε» δήλωσε στην εφημερίδα και συνέχισε: «Ποιο ζευγάρι δεν μαλώνει; Υπάρχει κανένας άντρας που δεν έχει δείρει τη γυναίκα του; Αυτά συμβαίνουν σε όλα τα ζευγάρια. Τον άνθρωπο αυτόν τον αγαπούσα, τον λάτρεψα. Αποκτήσαμε μια καταπληκτική κόρη μαζί και αυτό είναι η παρακαταθήκη μας».


 «Οταν χωρίσαμε, δεν χωρίσαμε μαλωμένοι. Απλώς δεν μπορούσα να αντέξω τη δική του ζωή και εκείνος τη δική μου, και έτσι χωρίσαμε» κατέληξε.

Διαβάστε Επίσης  Ο Κρόνος στον Αιγόκερω από 20 Δεκεμβρίου- Προβλέψεις για τα ζώδια


.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *