Η Ελένη Φουρέιρα θα τιμήσει το Cyprus Pride 2018!

Η Ελένη Φουρέιρα
Η Ελένη Φουρέιρα θα τιμήσει το Cyprus Pride 2018!
Η αγάπη και η στήριξή της Ελένης Φουρέιρα στην LGBTI κοινότητα, είναι γνωστή. Από τις φετινές, λοιπόν, εκδηλώσεις του Cyprus Pride, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η δημοφιλής ποπ σταρ, θέλοντας για μία ακόμη φορά να βρεθεί στο πλάι του κοινού που την στηρίζει από τα πρώτα της βήματα.


.

Ξέρει πόσο σημαντικές είναι αυτές οι εκδηλώσεις για τη συγκεκριμένη κοινότητα κι όπως εξάλλου δήλωσε πολλές φορές, θέλει να είναι στην πρώτη γραμμή και να συμμετέχει σε κάθε προσπάθεια προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.




Η δημοφιλής τραγουδίστρια, αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση του ΡΙΚ -που έκανε τις απαραίτητες συνεννοήσεις με τους διοργανωτές- και ετοιμάζεται να βάλει «φωτιά» στην Κύπρο!
Ο Γενικός διευθυντής του ΡΙΚ, Μιχάλης Μαραθεύτης, επιβεβαίωσε την είδηση με δηλώσεις του στον ΑΝΤ1.
Η καριέρα της Ελένης Φουρέιρα έχει «εκτοξευθεί» μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε στη φετινή Eurovision και οι προτάσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Ήδη έχει κλείσει για να κάνει εμφανίσεις σε πολλές Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, που αναμένεται να είναι sold out!


Παραμένει προσγειωμένη και προσηλωμένη στην προώθηση της καριέρας στο εξωτερικό. Γνωρίζει ότι θα αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες, όμως είναι συνηθισμένη. Όλα όσα κατάφερε τα τελευταία χρόνια είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αλλά και πετυχημένων συνεργασιών.


.

Διαβάστε Επίσης  Έριξε χαλάζι σε χωριά του Δήμου Διδυμοτείχου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *