Φτιάξε το δικό σου βιολογικό αδυνατιστικό λάδι της τελευταίας στιγμής από κρασί και βότανα

Φτιάξε το δικό σου βιολογικό αδυνατιστικό λάδι της τελευταίας στιγμής από κρασί και βότανα
Φτιάξε το δικό σου βιολογικό αδυνατιστικό λάδι της τελευταίας στιγμής από κρασί και βότανα
Το καλοκαίρι έφτασε και ήδη οι παραλίες αρχίζουν να γεμίζουν από ηλιοκαμένα κορμιά. Και εκεί που πας να δοκιμάσεις το αγαπημένο σου μαγιό με τρόμο αντιλαμβάνεσαι πως πλέον δε χωράς σε αυτό.
Μην πανικοβάλλεσαι. Μπορείς να φτιάξεις ένα τέλειο αδυνατιστικό βιολογικό λάδι από βότανα, αιθέρια και κρασί. Δεν θα πιστεύεις τα αποτελέσματα στο σώμα σου!

 
Υλικά ( κατα προτίμηση βιολογικά ):
1/4 ποτηριού λάδι από κουκούτσια σταφυλιού
1/4 ποτηριού φουντουκέλαιο
2 κ.σ. από φύλλα ελιάς (ψιλοκομμένα), πασιφλόρα, σπιρέα
1 κ.σ. σταφίδες
1 αγριοκάστανο
2 κ.γ. σεντέλα ασιατική
1 κ.γ. κόκκινο κρασί

10 σταγόνες αιθέριο έλαια από θυμάρι, κυπαρίσσι και καμφορά

Η παρασκευή
Σε μπλέντερ ή μούλτι ρίξε τα υλικά και χτύπησέ τα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Κατόπιν άφησέ το για μία εβδομάδα και σούρωσέ το με γάζα. Άδειασε το περιεχόμενο σε μπουκαλάκι. Η διάρκεια ζωής δεν ξεπερνά τους 3 μήνες.
Τι σου προσφέρει
Κάνε ντους με ζεστό νερό χρησιμοποιώντας φυσικό σφουγγάρι (λούφα). Κάνοντας ελαφρύ μασάζ με απαλό αφρόλουτρο, τρίψε το δέρμα σου με το σφουγγάρι με κυκλικές κινήσεις, έτσι ώστε να νιώσεις υπεραιμία.
Σκούπισε καλά με πετσέτα και άπλωσε το μείγμα με μέτριες κινήσεις σε όλα τα σημεία που έχουν πρόβλημα, προσπαθώντας να απορροφηθεί όσο γίνεται περισσότερο.
Κατόπιν φόρεσε ζεστό κολάν και σκέπασε με κουβέρτα για 30 λεπτά. Στην αρχή της θεραπείας, για καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να επαναλαμβάνεις κάθε δεύτερη μέρα. Το λάδι αυτό είναι ένα τέλεια ισορροπημένο μείγμα από φυτοαρωματικά και μεταλλικά στοιχεία, το οποίο ταυτόχρονα επηρεάζει το οξυγόνο, το νερό και το λίπος στους ιστούς.

 

Διαβάστε Επίσης  Κάψε εύκολα το λίπος με σελινόριζα και λεμόνι!
organiclife.gr


.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *